![]() |
دست و دلبازترین تیم لیگ برتر در بازار نقل و انتقالات - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20) +--- موضوع: دست و دلبازترین تیم لیگ برتر در بازار نقل و انتقالات (/showthread.php?tid=8210) صفحهها:
1
2
|
دست و دلبازترین تیم لیگ برتر در بازار نقل و انتقالات - mohammad12 - 03-06-2012 فصل نقل و انتقالات در حالی به طور غیررسمی آغاز شده که برخی از تیم ها از همین حالا اسب خود را برای قهرمانی در لیگ دوازدهم زین کرده اند. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز به نقل از اوج، پرسپولیس و سپاهان با هیاهوی فراوان در حال مذاکره با گزینه های خود هستند و استقلال و تراکتورسازی نیز به حفظ داشته ها فکر می کنند اما مس کرمان پدیده این فصل نقل و انتقالات است. مس توانسته با پتروویچ به توافق برسد و مذاکرات خوبی نیز با عنایتی و نزهتی داشته است. از سوی دیگر لیست این باشگاه کرمانی پر است از ستاره هایی که احتمال جذب آنان پایین است. پیشنهاد این باشگاه متمول به بازیکنان مورد نظرش آنقدر وسوسه برانگیز است که بازیکنانی مثل نزهتی حاضرند طلب خود را به باشگاه های خود ببخشند و رضایت نامه بگیرند. RE: دست و دلبازترین تیم لیگ برتر در بازار نقل و انتقالات - mohsenniceboy - 03-06-2012 فونیکه سی رو که عکسشو گذاشتی آقای الماسی قرارداد بستو رفت قطر .فرهاد که عمرا بیاد ولی یه گزینه رو هم یادت رفت : مهدی رحمتی شایعه ی جدایش از اس اس روز به روز داره بیشتر میشه . ولی اون عکس دومیه رو نفهمیدم کی بود .لطفا جواب بده اینو و اینکه تیم خودتونم کم خرج نکرده ها ! RE: دست و دلبازترین تیم لیگ برتر در بازار نقل و انتقالات - ps3000 - 03-06-2012 ببينم اون يارو كانوته مهاجم سويا نيست؟ RE: دست و دلبازترین تیم لیگ برتر در بازار نقل و انتقالات - mohammad12 - 03-06-2012 (03-06-2012، 14:00)mohsenniceboy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دومی از راست نکونام دومی از چپ کلاه کج ![]() RE: دست و دلبازترین تیم لیگ برتر در بازار نقل و انتقالات - ps3000 - 03-06-2012 كلاه كج كه اين شكلي نيست! اين عكسه كانوته هست! RE: دست و دلبازترین تیم لیگ برتر در بازار نقل و انتقالات - mohsenniceboy - 03-06-2012 رفتم تحقیق کردم . فامیلش کانوته است ولی کوین کانوته ی معروف نه نیست اسمش فردریک کانوته است ولی یادم نمیاد تو سویا باوده باشه جواد نکونامو مس کرمان ؟؟؟؟ ![]() RE: دست و دلبازترین تیم لیگ برتر در بازار نقل و انتقالات - 3vda - 03-06-2012 برو بابا این کلاه کج نیست ک...من باهاش عکس دارم...بیچاره سفیده!!! ![]() RE: دست و دلبازترین تیم لیگ برتر در بازار نقل و انتقالات - ps3000 - 03-06-2012 اين فردريك كانوته تو سوياست! ![]() ![]() مطمئنم! (فصل قبل كه ميدونم بود!) RE: دست و دلبازترین تیم لیگ برتر در بازار نقل و انتقالات - aLiReZaZ-iM - 24-04-2013 به بازیکن نیست به غیرته تیم پرسپولیس بهترین بازیکنای لیگ رو داشت ولی غیرت نداشت RE: دست و دلبازترین تیم لیگ برتر در بازار نقل و انتقالات - ☻امیرحسین☻ - 24-04-2013 بهترین بازی کنای لیگ برتر تواستقلاله لیگ برتر اول اسیا اوله برسبولیس لیگ برتر جز امار نیست اسیا اصلا ام برسبولیس به گوش عربا نخورده بعد شما چی میگین برسبولیس |