![]() |
جملات تیکه دار(سری اول) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: جملات تیکه دار(سری اول) (/showthread.php?tid=83918) صفحهها:
1
2
|
جملات تیکه دار(سری اول) - ×●SomeOne●× - 29-01-2014 احساس است… مزرعــــه که نیست هـــــی شخـــمش میـــــزنی لعنتــــــی…! . . . مانند شیشه شکستنـــــم آسان بـــود . . . ولی دیگـــر به مــن دست نزن این بار زخمی ات خواهم کرد . . . این اشتباه من بود که کار های تو رو با یه “ش” اضافه می خوندم تو به قلبم “عق ” زدی و من اونو “عشق” می دیدم تو برای دلم “ور” زدی و من اونو “شور” زدن دلت می دیدم تو اراجیفت رو “عر” می زدی و من همه اونها رو”شعر” می دیدم تو ارزش یه “اه” رو هم نداشتی اما من تورو “شاه” می دیدم ! . . . تو سراپا ادعایی عزیزم … انکار نکن ! عشقت را چشیدم ، طعم کشک میدهد ! . . . صدا … دوربین … حرکت … باز هم برایم نقش بازی کن ! . . . هنوز آنقدر ضعیف نشده ام که خطرِ ریزشِ این کـوه را جار بزنم اما تــــو حوالیِ من که می رسی احتیاط کن . . . من اگر دختر نفرین شده ی اندوهم یا که از نسل گلی هرزه میان کوهم تو هم آن آدمک چوبیه پیمان شکنی که فقط لایق آتش زدنی . . . وفا ! یعنی این که : بعد از رفتنت حتی نگذاشتم کسی بفهمد مرا دور زدی ! . . . نــَـمـَــکــ بَـــر زَخمــَم نَپـــــــاش یادَت باشَـــــــــــــــــــــــد این نَـــمَـــــکـــ هـــارا از سـَـــرِ سُـــفره ی دِلِ مَـــــن بَــــرداشتی… . . . تمام شدن من پایان من نیست… آغاز بی لیاقتی توست . . . خــودَم قَبـــول دارم کـــهنه شـــده ام آنـــقدر کــهنه… کــه می شــوَد رویِ گَرد و خـــاک تَنـــَم یــادگــاری نــوشت… بنویس و… برو….. . . . تنهایى با ارزشه چون خالی از انسانهاى بى ارزشه… . . . تقصیر تو نیست، مقصر معلم دستور زبان فارسی بود: به من نگفت که من با هر تویی ما نمیشود! . . . پستی در تو موج میزند احساست را بریده اند ؟! . . . نمی دانــــم شاید فکر میکنی که فقط خودت میدانـــی بوی گند کثافتت شهر را گرفته حالا همه میدانند … . . . تو خوبی ، تو ماهی ، یه دونه ای آره… فقط آدم هم بشی حــــلّــــــه . . . . . . دیـــــــــــگر هیـچ چیــز مشتــــــــرکی بیــن مـا نیــــست. . . . . تنـــــها آسمــــــانمــان یـــــکـــیست . . . . . . بگـــذار آغوشم بـــرای همیشه یخ بـــزند نمی خواهم کـــسی شـــال گردن اضافی اش را دور گـــردن احســـاسم بیاندازد . . . ! . . . نترس جانم! ظرفیت باور من به اندازه ی همه ی دنیاست تو دروغت را بگو . . . ای دل بی ارزش ! لامـــصب……………..یاد بگیر ! اگه کسی بهت گفت دوسِتـــــــ دارم لزوما به این معنی نیست که کَسِ دیگه ای رو دوست نداره…! . . . بعضی آدمها باید مثل جعبه ی سیگار برچسب هشدار داشته باشن تا فراموش نکنی که دوست داشتنشون فقط برای تو ضرر داره… . . . این روزهــا ، … هر جایی را که نگاه می کنم پـــــــــ ـر است از وجود آدم های” بی وجـــ ـود ” … . . . زیاد فرقی نکرده… خودِخودشه فقط اونی که داره باهاش قدم میزنه ” من ” نیستم . . . دل را بدنام نکنیـــــــــــــــــم … آنچه بعضی ها در سینه دارند کاروانسراست ؛ نه دل … . . . از پنجره شستند چرا ؟؟باران را از یاد ببردند چرا ؟؟ یاران را آنها به گمان خویش روشنفکرند باور نکنید این دغل کاران را . . . دوستت دارم هایت را باور می کنم درست مثل امضای آخر نامه هایت که می گویی خون است… اما طعم آب انار می دهد . . . وقتی بنا را بر رفتن گذاشتی … تو با هر سیب کرم خورده ای وسوسه میشوی … پس همان بهتر که نباشی … برو … ! . . . این روزها هرکی منو میبینه میگه : وااای خوش به حالت چقدر لاغر شدی !!! رمز موفقیتت چی بوده ؟ من فقط لبخند میزنم و تو دلم میگم : بازیچه شدن … . . . ز دوستان دو رنگم عجیب دل تنگ است فدای همت آن دشمنی که یکرنگ است . . . زخــمهـایــم به طعنـه مـی گــوینــد : دوستــانــت ، چـــقدر بـــانمـــک انـــد….. . . . هر چیزی زیادیش دل رو میزنه ، زیاد دوستت داشتم … هروقت حرف دلمو زدم ، دلتو زدم ! . . . ساکت نیستم لبهایم هم نسوخته است تنها تمام من تاول زده از آشی که نخورده ام… . . . این روزها ساکت که بمانی… می رود به حساب جواب نداشتنت عمرا اگر بفهمند داری جان میکنی تا احترامشان را نگه داری ….. . . . انگار حرف “ر” اضافس !!! به هر کس گفتم درکم کن ، دکم کرد … . . . آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت … روزی هم اینگونه عاشق من بودی … یادت هست لعنتی !؟! . . . چقدر احمقانه است از یک قهوه تلخ انتظار فال شیرین داشتن ! مثل من که از تو انتظار عشق داشتم … . . . ![]() . . . ![]() . . . ![]() RE: جملات تیکه دار(سری اول) - mahdi 021 - 31-01-2014 ممنون عزیزم ![]() RE: جملات تیکه دار(سری اول) - small rose - 12-02-2014 ممنون گلم RE: جملات تیکه دار(سری اول) - vidaafshar - 12-02-2014 Misssi RE: جملات تیکه دار(سری اول) - ×●SomeOne●× - 06-03-2014 چرا نظر نمی دید؟ ![]() RE: جملات تیکه دار(سری اول) - mo0ozhi - 06-03-2014 خوب بود گلم... RE: جملات تیکه دار(سری اول) - ×●SomeOne●× - 26-05-2014 ممنون از نظرا! ![]() RE: جملات تیکه دار(سری اول) - ارمیتاخوشگله - 26-05-2014 مرسی عالی بود ![]() RE: جملات تیکه دار(سری اول) - ~ArTaBaNoOs~ - 26-05-2014 بدنبود ![]() RE: جملات تیکه دار(سری اول) - parisa16 - 26-05-2014 صدا … دوربین … حرکت … باز هم برایم نقش بازی کن ! عالی بوددد.... ممنونم +سپاس |