انجمن های تخصصی  فلش خور
ویـدیـو جـدیـد وان دایـرکـشـنmidnight memories (: - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26)
+--- موضوع: ویـدیـو جـدیـد وان دایـرکـشـنmidnight memories (: (/showthread.php?tid=84625)

صفحه‌ها: 1 2 3

ویـدیـو جـدیـد وان دایـرکـشـنmidnight memories (: - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 01-02-2014

مـن یـنـی واقـعـا نمیدونم چـی بـگـم اصـلا بـا کـلمات نمیشع توصیفش کرد

اولـش یه صحنه خـاک بـرسریه ولی بعدش اوکی میشه^__-

از دسـت نـدیـنش~__~

RE: ویـدیـو جـدیـد وان دایـرکـشـنmidnight memories (: - Adl!g+ - 01-02-2014

خیلی قشنگ بود
عالی
تاحالا نشنیده بودم
ولی واقعا این گروه خیلی بهتر از جاستین و اینا هستن
من عاشق خل بازیاشونم

RE: ویـدیـو جـدیـد وان دایـرکـشـنmidnight memories (: - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 01-02-2014

(01-02-2014، 12:22)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی قشنگ بود
عالی
تاحالا نشنیده بودم
ولی واقعا این گروه خیلی بهتر از جاستین و اینا هستن
من عاشق خل بازیاشونم

ایـن آهـنـگـشون قـبـلـا اومده بود بیرون

ولی مـوزیک ویدیوش همین دیشب اومد

وان دی همیشه بهترینه تو یه مدت کوتاه تونست کلی طرفدار پیدا کنه و واس همین اسمش تو کتاب گینس ثبت شدع

RE: ویـدیـو جـدیـد وان دایـرکـشـنmidnight memories (: - ☂ ☠....MANESA.... ☂☠ - 01-02-2014

این یعنی چی....Undecided

RE: ویـدیـو جـدیـد وان دایـرکـشـنmidnight memories (: - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 01-02-2014

(01-02-2014، 12:37)☂ ☠....MANESA.... ☂☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این یعنی چی....Undecided

عزیزم این یه موزیک ویدیویه گروه وان دی هست(وان دی مخفف وان دایرکشنه)

اینا یه گروه هستن که پنج تا پسر جیگر و عشق و خوشگل و خوش صدا و... هستن

اولین بار همشون به صورت تکی در اکس فاکتور2010 تست صدا دادن که بعد سایمون کاول اونا رو در یک گروه قرار داد

و تونستن در مدت کوتاهی کلی طرفدار و افتخار به دست بیارن و در حـال حاضر بهترین بوی بند هستن

تو گوگل سرچ کن اسم گروهشون رو تا عکس ها بیو و کلیپ هاشون رو ببینی

RE: ویـدیـو جـدیـد وان دایـرکـشـنmidnight memories (: - ZAHRA LOVE 1D - 01-02-2014

بهترین موزیک ویدیوء جهــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــآن♥ اولین نفراتی بودم که دیدمش! دو دیقه هم نشده بود اومد بیرون! خخخخخخخ به افتخارم!

RE: ویـدیـو جـدیـد وان دایـرکـشـنmidnight memories (: - tan!a - 01-02-2014

خيلي حال كردم

RE: ویـدیـو جـدیـد وان دایـرکـشـنmidnight memories (: - Ƒαкє ѕмιƖє - 01-02-2014

عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییه ^__^

نامرد من میخواستم بزارمش |:

ولی بهترین گروه جهان همینه ^__^

قربونشون برم ^_^ مخصوصا نایل ^_^ جیگره منه !!

زین هم خوردنیه ^_^

RE: ویـدیـو جـدیـد وان دایـرکـشـنmidnight memories (: - (^_^)Negar Styles - 01-02-2014

پسرا مثل همیشه عالی بودن

3پاس از تو

RE: ویـدیـو جـدیـد وان دایـرکـشـنmidnight memories (: - noosha joon - 01-02-2014

Winkواقعا مچکرم چقدر کار خوبی کردی گذاشتیشBlush