![]() |
تـولـد هـری اسـتـایـلز^__^ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: تـولـد هـری اسـتـایـلز^__^ (/showthread.php?tid=84657) صفحهها:
1
2
|
تـولـد هـری اسـتـایـلز^__^ - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 01-02-2014 امروز دوازده بهمن از مهم ترین روز های زندگی من و دایرکشنر های دیگه اس هارولد ادوارد استایلز،کسی که وقتی 14 سالش بود تو یه نونوایی کار میکرد،کسی که سعی کرد تو اکس فکتور سولو خونی رو شروع کنه اما موفق نشد و به عضویت یکی از گروه های اکس فکتور در اومد...حالا اون گروه موفق ترین بوی بند جهانیه و هری هم جزوشه...وان دیرکشن.هری استایلز...کسی که جون خیلیا رو نجات داد با خنده هاش به خیلیا امید داد حتی وقتی که خودشم نارحت بود...کسی که باعث شد فن هاش اعتماد به نفس داشته باشن باعث شد که خیلیا خودشون رو قبول داشته باشن هری لویی نایل لیام و زین همه ی دنیای من و خیلیای دیگه هستن تو اوج ناراحتی و وقتی که هیچ امیدی به زندگی نداشتم اونا باعث خوشحالیم شدن باعث این شدن که از ته دل بخندم .به خودم افتخار میکنم که یه دایرکشنرم و طرفدار بهترین گروه دنیا هستم .میدونیم که توراه زیادی رو در پیش داری هری...ولی ما نمیتونیم بیشتر از این بهت افتخار کنیم!تولد 20 سالگیت مبارک فرشته ی زیبا! ![]() RE: تـولـد هـری اسـتـایـلز^__^ - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 01-02-2014 (01-02-2014، 13:37)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آرع من کمی تغییرش دادم گذاشتم موضوع من 8457 مین موضوعه واس تو 8459 مین موضوعه RE: تـولـد هـری اسـتـایـلز^__^ - ZAHRA LOVE 1D - 01-02-2014 ههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبااااااااااااااااااااااااااااااارکککککککککککککک جیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییغغغغغغغغغغغغ قرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر :hiccp::hiccp::hiccp::hiccp::492::492::492::492::492::492::492::492::492::492: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: تـولـد هـری اسـتـایـلز^__^ - Ƒαкє ѕмιƖє - 01-02-2014 تـولـدش مبـارک (: 1000 سـاله بشـه (: بگـو ایشـالله >__< !! RE: تـولـد هـری اسـتـایـلز^__^ - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 01-02-2014 (01-02-2014، 15:21)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ایشالله بـه حـق پنج تـن آل وان دی^__- RE: تـولـد هـری اسـتـایـلز^__^ - Mιѕѕ UηυѕυαL - 01-02-2014 هــری عاشخـــــــــتم (: هریییییییییییییییییییییییی ^___________^ ![]() مبــارک .. مبآرک ![]() عــاشختم ♥♥♥♥♥ ![]() مبــارکـــــــــــــــ ![]() RE: تـولـد هـری اسـتـایـلز^__^ - کریستال - 17-03-2014 درود بر دایرکشنرها ![]() ![]() RE: تـولـد هـری اسـتـایـلز^__^ - Meteorite - 18-03-2014 آخخخخخخی RE: تـولـد هـری اسـتـایـلز^__^ - [ niki ] - 18-03-2014 Happy birthday Harry ![]() RE: تـولـد هـری اسـتـایـلز^__^ - # αпGεʟ - 18-03-2014 ایول ![]() |