![]() |
جک باحال و سرکاری - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: جک باحال و سرکاری (/showthread.php?tid=84664) |
جک باحال و سرکاری - ×●SomeOne●× - 01-02-2014 از یک فنچ پرسیدند چرا قناری نشدی ؟
. . . . . . . . نه واقعا اومدی ببینی فنچه چی گفته نه مگه نفچ حرف میزنه :| ببین با کیا شدیم 72 میلیون ![]() ************************* ##################################### . . . . . . . . . اون نرده ها رو زدن تا گوسفند ها نیان این طرف، تو چرا این پایینی؟؟!!!! ^_^ ************************* شاعر ميگه مزن بر سر ناتوان دست ِ زور . . . . . . . . . . . برو فحش بده از راه دور ************************* مژژژژژژژژژده مژژژژژژژژده ! . . .. . . . . . چیه خوو دنبال چی میگردی ؟؟؟ دارم کسیو صدا میکنم .. اِاِاِاِاِاِ بابا ســرت تو کار خودت باشه .. مـــــــــــــــــــــ ــــــژده کوووجایی !!!!؟؟؟ ************************* قد گل قد طلا. قد تموم عاشقا قد شب. قد دعا قد دلای باصفا قد من. قد خودت قد کدوم بلندتره؟؟!!! خخخخخخخ ************************* دستمال کاغذی به اشک گفت . . . . . . . نه الان واقعا اومدی ببینی دستمال کاغذی به اشک چی گفت هم سن های تو دارن اورانیوم غنی می کنن بعد تو اومدی ببینی دستمال کاغذی به اشک چی گفت ؟ حتما دانشجو هم هستی؟ ************************* هـَـمــیــشــہ پــآے یــِک زَن دَر مـــیــآن اَســــت . . . . . . . . . . . . . . . . . مـــــــــــــامـــــــــــــان بــبــنــد اون آبُ ,جــون اون عــمــه بــُزُرگـَـت چیه خو ؟؟ من تو این حموم یخ زدم خو !! ![]() ************************* اگه عاشق شدی و میخوای به عشقت برسی به نکات زیر توجه کن: . . . . . . . . ای شیطون! مچتو گرفتم! حالا طرف کی هس!!! ************************* اگه دلت گرفته برو پائیین اگه فکر میکنی هیچکس دوست نداره ، برو پائیین اگه خیلی تنها موندی برو پائیین یعنی اینقدر بدبختی !؟؟! خاک تو سرت!!!!!!!!! ************************* یکی از واقعیت های زندگی اینه که وقتی زبونتو از دهانت میاری بیرون نمیتونی بگی: ژژژژژژژژژژژژ . . . . . . . بخدا زشته زبون مبارکو بکن تووووووووو! ************************ بعضی ها عشق یک بچه را کوچک میشمرند اگه بهش توجه نکنی یا هیتلر می شود یا یه . . . . . . . . . . بیکار مثل تو که داری اینو میخونی ************************* زندگی دوچیزرابه من اموخت . . . . . . . . که هرچی فکرمیکنم یادم نمیاددد!!! خخخخخخخخخخخخ زهرمار جیه یادم نمیاد دیگه ************************* یه روز یه پشه سرما میخوره . . . . . . . هان چیه اومدی پایین ببینی چی شده؟ اصلا مگه پشه سرما میخوره این روزها هان؟ کلاس چندمی عمو؟ ************************* آآآآآآآآآآآآآآي نيمه گمشده مننننننننن............ . . . . . . . . . نيس ك دارم دنبالش ميگردم الان پيداش ميشه... ع ************************* ﺑـﻪ ﺳـﻼﻣﺘﯽ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﻣـﻦ سفید بپــوشم...ﺗﻮ مشکی...!! . . . . . . . . . ﻣـَــﻦ لبـــاس عروس و تو کت و شلوار دامــــادی ﺍﻭﻧـــﯽ ﮐــﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺑــــﻤﯿﺮﻩ ﻋﻤـــــــــــﺘﻪ .. ﻧﮑـــــﺒﺖ !!!.... میــــمون ************************* مامان خیس کردم......" . . . . . . . چیه ؟ شما برای نهار آبگوشت فرداتون نخود خیس نمیکنید؟!! حتما خانه دار هم هستی ![]() ************************* سکوتم از رضایت نیست . . . . ساقه طلایی توی گلوم گیر کرده!! (: ************************* از 96 تا ماهی شما 55تا غرق شد چند تا ماهی دارید؟ . . . بله؟؟مشغول جمع و منها بودی؟ تقصیر این مدرسه ها است که عمر شما را به فنا داده اند. تا حالا کسی شنیده که ماهی غرق بشه؟ حتما الان دانشجو همهستی!! ************************* گرمی دستات ، سوی چشات ، سرخی لبات ، آهنگ صدات ، برق نگات ، قد و بالات ، عشق و صفات ، مهر و وفات ، حال و هوات . . . . چیه؟ انقدر به دلت صابون نزن خواستم بگم هیچکدوم جای یه دوش آب داغ رو تو این سرمای زمستون نمیگیره ************************* تف به این زندگی....... . تف به نامردی...... . تف به دلتنگی...... . تف به جدایی...... . . . . . . تف برسون, تفم تموم شد!!!! ************************* آيا ميدانستيد کساني که در روز 11ساعت پشت ميز مي نشينند نسبت به کساني که 8 ساعت در روز پشت ميز مي نشينند 3 ساعت بيشتر پشت ميز مينشينند؟؟!! نه عايا ميدونستيد؟؟ ************************* تو ماه، تو زیبا، تو مهربون، تو دوست داشتنی، اما من؟؟ . . . . یک آدم خالی بند :| ************************* تو تنها تک درخت منی . . . . که هرشب خرم را به آن می بندم ![]() RE: جک باحال و سرکاری - A R M A N - 01-02-2014 خیلی باحال بود مرسی ![]() RE: جک باحال و سرکاری - Esmi - 01-02-2014 مرسی ![]() RE: جک باحال و سرکاری - small rose - 12-02-2014 ممنون جیگر RE: جک باحال و سرکاری - ×●SomeOne●× - 06-03-2014 چرا نظر نمی دید؟ ![]() RE: جک باحال و سرکاری - m.r.gomez - 18-03-2014 هههههههههههههههه ![]() مزده خیلی باحال بود مرسی ... یه روز یه دختر با حجاب کامل از خیابانی میگذشت ناگهان پسری فریاد زد چطوری سیبیلو . دختر برگشت و گفت : تو دوره ای که شما ابرو برمیدارید ما هم سیبیل میذاریم تا بدونن هنوز هم مرد هست. |