![]() |
اونایی که بازی پرندگان خشمگین دارین ( angry birds ) خیلی سریع بیان این تاپیکو بخونین - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42) +--- موضوع: اونایی که بازی پرندگان خشمگین دارین ( angry birds ) خیلی سریع بیان این تاپیکو بخونین (/showthread.php?tid=85105) صفحهها:
1
2
|
اونایی که بازی پرندگان خشمگین دارین ( angry birds ) خیلی سریع بیان این تاپیکو بخونین - یاسی@_@ - 03-02-2014 با سلام خدمت همه ی کاربر ها متاسفانه خبری بسیار بد برای طرفداران بازی پرندگان خشمگین دارم این بازی اطلاعات شما رو می دزده ( اطلاعات تبلت ،موبایل ،کامپیوتر و...) یا بعضی از سودجویان این برنامه رو به بازی اضافه کرده و یا از اول خود تهیه کنندگان این برنامه رو وارد بازی کرده اند و این به معنی اینه که باید انواع و اقسام قسمت های این بازی را پاک کنید مثل : ( ریو، فضایی ، جنگ ستارگان،و... ) وگرنه امکان دزدیده شدن اطلاعات یا هک ( موبایل تبلت کامپیوتر و...) شما زیاده . RE: اونایی که بازی پرندگان خشمگین دارین ( angry birds ) خیلی سریع بیان این تاپیکو بخونین - یاسی@_@ - 07-04-2015 این همه بازدید داشته دریغ از یه نظر RE: اونایی که بازی پرندگان خشمگین دارین ( angry birds ) خیلی سریع بیان این تاپیکو بخونین - AyDiN.S - 07-04-2015 عجبببببب(((((((: منبعی که مشخص نکردی بماند چجوری بازی اطلاعاتو میدزده هم بماند. چجوری هم بازی سیستم رو Hک میکنه بماند. فقط میخوام ازت یک چیزی بپرسم.قصده سازنده ی انگری بردز از این کار میتونه چی باشه؟(((: RE: اونایی که بازی پرندگان خشمگین دارین ( angry birds ) خیلی سریع بیان این تاپیکو بخونین - یاسی@_@ - 07-04-2015 (07-04-2015، 4:29){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. می تونه به اطلاعات دستگاه متصل بشه خب و اطلاعات رو بدزده Hک نمی کنه اما می تونه به اطلاعات دسترسی داشته باشه البته فقط وقتی به بازی وارد بشی در ضمن من گقتم که ممکنه سازندگان این کار رو انجام نداده باشند RE: اونایی که بازی پرندگان خشمگین دارین ( angry birds ) خیلی سریع بیان این تاپیکو بخونین - AyDiN.S - 07-04-2015 (07-04-2015، 4:42)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خب منبعت چیه؟به چه علت همچین کاری رو باید انجام بدن؟چجوری اطلاعاتت رو میدزده؟فکرمیکنی انتی ویروس و سیستم امنیتی گوشی و کامپیوتر همینطوری کشکی کشکی اجازه میده که یک بازی اطلاعاتو بدزده؟خب وقتی که تو مطمئن نیستی برای چی اومدی این خبرو گذاشتی؟ RE: اونایی که بازی پرندگان خشمگین دارین ( angry birds ) خیلی سریع بیان این تاپیکو بخونین - یاسی@_@ - 07-04-2015 (07-04-2015، 16:54){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مطمئنم . منبع رو هم توی پ . خ خدمتتون عرض می کنم RE: اونایی که بازی پرندگان خشمگین دارین ( angry birds ) خیلی سریع بیان این تاپیکو بخونین - @@♡☆المیرا☆♡@@ - 07-04-2015 اره درسته RE: اونایی که بازی پرندگان خشمگین دارین ( angry birds ) خیلی سریع بیان این تاپیکو بخونین - یاسی@_@ - 07-04-2015 (07-04-2015، 23:01)@@♡☆المیرا☆♡@@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من هم می دونم درسته خوشحالم یکی پیدا شد که تایید کرد RE: اونایی که بازی پرندگان خشمگین دارین ( angry birds ) خیلی سریع بیان این تاپیکو بخونین - AyDiN.S - 08-04-2015 (07-04-2015، 22:43)یاسی@_@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اخر چی شد؟مطمئنی یا مطمئن نیستی؟چون این دو جملت خلافه هم دیگن در ضمن من گقتم که ممکنه سازندگان این کار رو انجام نداده باشند مطمئنم . منبع رو هم همینجا بذارید تا دیگران استفاده کنند RE: اونایی که بازی پرندگان خشمگین دارین ( angry birds ) خیلی سریع بیان این تاپیکو بخونین - یاسی@_@ - 09-04-2015 (08-04-2015، 16:40){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دو جمله ی اخر من خلاف هم نیستن بلکه توی اولی گفتم ممکنه سازندگان اینو انجام نداده باشند یعنی اینکه شاید شخص دیگه ای این برنامه رو وارد بازی کرده باشه البته جمله ی Hک نمی کنه رو اشتباه نوشتم عذر می خوام بله احتمال lهک می کنه شدن وجود داره منبع رو هم می زارم توی پستم و در ضمن اینکه مطمئنم کاملا مطمئنم |