![]() |
بـــه بعضیــام باس بگــی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: بـــه بعضیــام باس بگــی (/showthread.php?tid=85211) |
بـــه بعضیــام باس بگــی - Mιѕѕ UηυѕυαL - 03-02-2014 به بعضیام باید بگــی:رو مُخ مـــن نوشــته تردمیل؟؟؟؟؟ ![]() به بعضیام باید بگی:عزیزم تو داری اینجا حیف میشی برو هند اونجا می پرستنت... به بعضیام باید بگی:عرعر نکنی هم خر بودنت ثابت شدس... ![]() به بعضیام باید بگی:تو خعلی با کلاسی قبول اما من عادتمه همیشه کلاسارو میپیچونم... به بعضیام باید گفت:عه؟؟؟؟شما همونی هستی که هیچ خری نیستی؟؟؟میشه یه امضا بدی؟؟؟؟؟؟؟ به بعضیام باید بگی:تمام دنیا یه طرف....ذوق نکن بابا...توهم همون طرف... ![]() به بعضیام باید بگی:فک میکنی ازت متنفرم؟؟اشتباه میکنی بابا...تنفر یه حسه و تو لیاقت هیچ حسی رو نداری... به بعضیام باید بگی:برو زیر تانک شاید فهمیده شدی..... ![]() به بعضیا هم باید گفت: آقا قبول!!! شما با کلاسی ، همش لباس های مارکدار میپوشی ... اما اینو بدون: گــــــــــــــــــاوم پوستش چرم خالصه ... ذات آدم مهمه ... ![]() به بعضیا باید بگی عزیزم اگه برام بزرگ شده بودی فقط به خاطر خطای دیدم بود ؛ میدونی که من آستیگماتم(: ![]() بـ ِ بَعضیـآ بایـَد بِگے شـآیَـد Face ِ شـو داشته بـاشے امّـا Base ِشو نـَدارےدوست ِ مَـن به بعضیا هم باید گفت: قرار نیست منم دل یکی دیگه رو بسوزونم ، برعکس اونو اونقدرخوشبخت میکنم که به هر روزی که جای اون نیستی لعنت بفرستی عزیزم ! ![]() به بعضيا بايد گفت: دم از مردونگي نزن. سنگينه، سُرفَت ميگيره! ![]() به بعضیا باید گفت من چشم میزارم تو فقط گم شو......!(: ه بعضیا باید گفت:...دنبال یه شرکت حمل و نقل معتبر و خوب می گردم میخوام بگم بیاد مرده شورتو ببره !! بـه بــعـضـيـــــــــا هـم بـايـد گـفـت: رفـتـى ؟! پــس از تـــو جــوب بـــرو کـــه در جـــريــــان بـــاشـی ! ![]() به بــعـــضـيــام بايـــد گــفت: معلومه به داييت نرفتـــي..!(: خداییش به بعضیام باید گفت : یه خورده اصالت و کمالاتتو جمع کن ما هم بشینیم ، جا نیست به بعضیا باید گفت داری زیاد تر از یارانه ات حرف میزنی(: به بعضیا باید گفت ...عزیزم اونی که شما سنگشو به سینه میزنی ما خیلی وقته تو حموم به پامون میزنیم!! ![]() ﺑﮫ ﺑﻌﻀﯿﺎ باید ﺑﮕﯽ : اﯾﻦ ﺷﻤﺎره ی ﭘﯿﻨﻮﮐﯿﻮﺳﺖ زﻧﮓ ﺑﺰن ﺑﺒﯿﻦ ﭼﻄﻮری آدم ﺷﺪه ، ﺷﺎﯾﺪ ﺗﻮ ھﻢ آدم ﺑﺸﯽ … ![]() RE: بـــه بعضیــام باس بگــی - armin^ - 03-02-2014 بله بله RE: بـــه بعضیــام باس بگــی - samira 409 - 04-02-2014 خیلی قشنگ بود مرسی ![]() ![]() واقعآارزش سپاسو داشت RE: بـــه بعضیــام باس بگــی - نازدخت - 04-02-2014 خیلی ممنون ![]() ![]() ![]() RE: بـــه بعضیــام باس بگــی - Mιѕѕ UηυѕυαL - 04-02-2014 فقط همیــن ؟؟ بازدید شــه بازم میزارم :| RE: بـــه بعضیــام باس بگــی - One direction love me ♥ - 07-02-2014 به بعضیا هم باید بگی خواهش میکنم... شما سگ کی باشی؟؟؟؟!!!! RE: بـــه بعضیــام باس بگــی - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 07-02-2014 شـمـا خـوتـونو نـاراحـت نکنین من میرم به همه ی اون بعضیا میگم(: RE: بـــه بعضیــام باس بگــی - mo0ozhi - 07-02-2014 ب بضیام باس گفت:اگه واس همه قاطی پاتی میکنی واس ما هنو تاتی تاتی میکنی RE: بـــه بعضیــام باس بگــی - Wєιяɗ - 07-02-2014 واقعا باس گف به نفهماااااااا ![]() ![]() ![]() ![]() RE: بـــه بعضیــام باس بگــی - ★~Ѕдула~★ - 07-02-2014 ممنونـــــــــــــ......خعلی باحال بود ![]() بازم بذار.... ![]() |