![]() |
سوال های دیوانه کننده و خنده دار در مصاحبه ها - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: سوال های دیوانه کننده و خنده دار در مصاحبه ها (/showthread.php?tid=85242) صفحهها:
1
2
|
سوال های دیوانه کننده و خنده دار در مصاحبه ها - leilajoon♥♥ - 04-02-2014 سوال ها رو با دقت بخونید بعد یه جواب نگاه کنید. سوال س :اگر ده نفر در هشت ساعت یک دیوار را ساخته باشند، چه مدت زمان لازم است که چهار مرد آن دیوار را بسازند؟ س : اگر شما سه سیب و چهار پرتقال را در یک دست و چهار سیب و سه پرتقال در دست دیگر ، آنگاه شما چه چیزی دارید؟ س : چگونه می توان بلند کنید یک فیل با یک دست ؟ س : چگونه می تواند یک مرد هشت روز نخوابد؟ س : اگر یک سنگ قرمز را به داخل دریای آبی پرتاب کنید چه پیش خواهد آمد؟ س :چه کاری هرگز هنگام صبحانه خوردن نمی توانید انجام بدهید؟ س : بعد از اختراع چرخ چه اتفاقی افتاد؟ جواب . . . . . . . . . . . . . 1.[/color][/size]ج : زمانی لازم نیست، دیوار در حال حاضر ساخته شده است. 2.ج : دست های بسیار بزرگ 3.ج : این اصلا مشکل نیست ، زیرا شما هرگز یک فیل با یک دست پیدا نمی کنید. 4.ج : هیچ مشکلی نیست ، او در شب می خوابد. 5.ج : سنگ مرطوب و غرق می شود، به همین سادگی . 6.ج : نیمی دیگر هم وجود دارد. 7.پاسخ : شام بخوریم! 8.ج : یک انقلاب بزرگ اتفاق افتاد. ................................................................................ مصاحبه کننده گفت : “من یا باید از شما ده سوال آسان بپرسم و یا یک سوال واقعا دشوار” پسر کمی فکر کرد و گفت:”انتخاب من یک سوال واقعا دشوار است” مصاحبه کننده : “برای شما آرزوی موفقیت می کنم حالا به من بگویید اول روز می آید یا شب ؟ پسر برای مدتی فکر کرد و گفت :” اول روز بوده است آقا” مصاحبه کننده:”چرا؟“ پسر:”ببخشید آقا ، اما شما به من قول دادید که سوال مشکل دومی نمی پرسید!” او در هندوستان برای مدیریت انتخاب شد. RE: سوال های دیوانه کننده و خنده دار در مصاحبه ها - M ATIN - 04-02-2014 :9lp: RE: سوال های دیوانه کننده و خنده دار در مصاحبه ها - PeRFeKT G!Rl - 04-02-2014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: سوال های دیوانه کننده و خنده دار در مصاحبه ها - leilajoon♥♥ - 04-02-2014 (04-02-2014، 10:06)الکساندریا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مرسی ![]() RE: سوال های دیوانه کننده و خنده دار در مصاحبه ها - محمد2000 - 04-02-2014 خیلی باحال و جالب ![]() ![]() ![]() RE: سوال های دیوانه کننده و خنده دار در مصاحبه ها - leilajoon♥♥ - 04-02-2014 (04-02-2014، 10:22)محمد2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مرسی بابات نظرت ![]() RE: سوال های دیوانه کننده و خنده دار در مصاحبه ها - دوست داشتني - 04-02-2014 ميسي داداشي ![]() RE: سوال های دیوانه کننده و خنده دار در مصاحبه ها - leilajoon♥♥ - 04-02-2014 (04-02-2014، 10:43)دوست داشتني نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خواهش می کنم ابجی. ![]() RE: سوال های دیوانه کننده و خنده دار در مصاحبه ها - ♥CRAZY G!RL♥ - 04-02-2014 به قدری عالی که سپاس RE: سوال های دیوانه کننده و خنده دار در مصاحبه ها - ♣♦♠l♥k♠♦♣ - 04-02-2014 7سيب و7پرتقال اولي روحوصله ندارم محاسبه كنم بقيم باشع برابدخستم |