![]() |
جوک جدید - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: جوک جدید (/showthread.php?tid=85659) |
جوک جدید - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 05-02-2014 من اصلاً به آنتی ویروس اعتقادی ندارم چون ویروسای لب تاپم از کهولت سن می میرن . . . اس ام اس . . . میگن شبایی که خوابت نمیبره یکی داره بهت فکر میکنه بابا انقد به من فک نکنید بزارید بخوابم دیگه!!!!! . . . اس ام اس جدید . . . تو ذهن شمام ابوریحان بیرونی و بوعلی سینا و سعدی و زکریای رازی و خیام و باباطاهر قیافه هاشون یکیه؟!…. . . . اس ام اس خنده دار . . . مسابقه پیامکی ایرانسل (هر پیام ۷۵تومان) برنده هر روز لپ تاپ سوال: ۱: اب خوبه؟ بله …. ۲: درخت چه رنگ است؟ سبز ۳: اهن سفت تره یا پنبه؟ اهن سوال آخر: شخصی که نظریه بوروکراسی پست مدرن را باب کرد که بود و اون روز تو خلوت خودش به چی فکر میکرد!؟ . . . جوک . . . پسرا بترسید یه دختر وقتی با - - - - شکستن یه ناخنش ٩ تای دیگه رو کوتاه میکنه ، ببین وقتی دلش بشکنه چی کار میکنه….!!! . . . اس ام اس طنز جدید . . . ﮐﯿﺎ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺩﻭ ﺑﯿﺘﯽ ﻣﻦ ﻣﻮﺍﻓﻘن ؟ - - - - ﺗﻮﺍﻧﺎ ﺑُﻮَﺩ , ﻫﺮ ﮐﻪ ‘ ﺩﺍﺭﺍ ‘ ﺑُﻮَﺩ ..… ﺯِ ‘ ﺛﺮﻭﺕ ‘ ﺩﻝِ ﭘﯿﺮ , ﺑُﺮﻧﺎ ﺑُﻮَﺩ ﺑﻪ ﺛﺮﻭﺕ ﻫﺮ ﺁﻥ ﺍﺑﻠﻪ ﺑﯽ ﺳﻮﺍﺩ …… ﺑﻪ ﻧﺰﺩ ﮐﺴﺎﻥ ، ﺑﻪ ﺑﻪ ! ﭼﻪ ﺁﻗﺎ ﺑﻮﺩ . . . اس ام اس زیبا . . . هعیییییی……. یه زمانـــــی حاشیه دور فرش جاده اتومبیل رانیمون بود ! . . . اس ام اس . . . منت خدای را عجیجم که قلبونش بلم؛ که طاعتش موجب عسیسی است و به شکر اندرش, یه بوس گنده (دوست دختر خواجه عبدالله انصاری، قرن ۴ قمری) . . . اس ام اس خنده دار جدید . . . مردبایدازبیرون که اومد ۱نعره بزنه که چهارستون خونه بلرزه وباابروهای درهم کشیده ۱مشت بکوبه بدیواروبگه:عیال! مگه نگفتم ظرفاروخودم میشورم ؟!! . . . اس ام اس جدید ۹۳ . . . به زودی : ﻋﺮﻭﺱ ﺧﺎﻧﻮﻡ ﻭﮐﯿﻠﻢ؟! ﻋﺮﻭﺱ ﺭﻓﺘﻪ ﺑﺎ ﺩﻭﺳﺖ ﭘﺴﺮﺵ ﺑﻬﻢ ﺑﺰﻧﻪ . . . . . ﻫﻤﻪﯼ ﻣﻮﺟﻮﺩﺍﺕ ﺯﻧﺪﻩ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻣﺮﮔﺸﻮﻥ ﻓﺎﺳﺪ ﻣﯽﺷﻦ، ﺍﻣﺎ ﺑﻌﻀﯽ ﺍﺯ ﺁﺩﻣﺎ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻣﺮﮔﺸﻮﻥ ! . . . اس ام اس طنز . . . دماغتون رو بگیرید و سعی کنید برای ۵ ثانیه بگید «ممممممممم» بعله یه همچین کارایی بلدم من !! . . . اس ام اس باحال . . . ﺩﺧﺘــﺮﻩ ﻫﯿﮑﻠِﺶ ﻣﺜﻠﻪ ﭘﺎﻧﺪﺍﯼ ﮐﻮﻧﮓﻓﻮ ﮐﺎﺭﻩ ، ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﺗﻮ ﭘﺮﻭﻓﺎﯾﻠﺶ ﻧﻮﺷﺘﻪ : “ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻇﺮﯾﻔﻢ ﮐﻪ ﺑﺎ ﯾﮏ ﻧﮕﺎﻩ ﺳـــﺮﺩ ﻣﯽﺷﮑﻨﻢ !”… ﯾﮑﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﻬﺶ ﺑﮕﻪ : ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺷﻤﺎ ﺑﺎ ﺗﺒـــﺮ ﻧﺎﺩﺭﺷﺎﻩ ﺍﻓﺸﺎر که هیچی با کمان دامول ﻫﻢ ﻧﻤﯽﺷﮑﻨﯽ ! ﺑﺮﻭ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺭﺍﺣﺖ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ ﺑﺮﺱ . . . اس ام اس خنده دار . . . دختره بهم زنگ زده …… جای اینکه من بگم شما اون میگه شما! منم در عین ناباوری گفتم ببخشید اشتباه برداشتم . . . اس ام اس . . . ﺁﻧــﭽــﯿـﺰ ﮐـﻪ ﺑـﺮﺍﯼ ﺧـﻮﺩ ﻧـﻤـﯽ ﭘـﺴـﻨـﺪﯼ ﺑـﺮﺍﯼ ﺩﯾـﮕـﺮﺍﻥ ﺧـﻔـﻪ ﺷـﻮ والا باوا icon smile اس ام اس و جوک خنده دار جدید بهمن ماه سری دوم |: . . . جوک . . . این نامـه رو عشـقم فقـط بخـونه : ….. ….. …… بفـــرمــــا ؟؟؟؟ کجــــا؟؟؟؟ شاید بخـوام حـرف خصـوصـی بزنـم … عشقــم بعد باهات تماس میگـیرم icon neutral اس ام اس و جوک خنده دار جدید بهمن ماه سری دوم . . . جوک جدید . . . زن باس وسط سریال مورد علاقش یهو بزنه شبکه ورزش بگه عشقم فوتبالت شروع شد icon neutral اس ام اس و جوک خنده دار جدید بهمن ماه سری دوم . . . اس ام اس باحال . . . امروز رفتم کتابخونه درس بخونم تحت تاثیر محیط قرار گرفتم گرفتم خوابیدم یه حالی ﺩﺍﺩ ! . . . اس ام اس . . . اس ام اس جدید . . . ﺟﺎﯼ ﺧﺎﻟﯿﺶ ﺭﺍ ﻧﻪ ﮐﺘﺎﺏ ﭘﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﻧﻪ ﻗﻬﻮﻩ ﻧﻪ ﺣﺘﯽ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﻭﻟﯽ ﺍﻭﻥ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﮐﻪ ﺧﻮﺵ ﻫﯿﮑﻞ ﻭ مو مشکیه ﺑﻮﺩ، ﺷﺎﯾﺪ ﺍﻭﻥ ﺑﺘﻮﻧﻪ ﯾﻪ ﮐﺎﺭﺍﯾﯽ ﺑﮑﻨﻪ . . . اس ام اس خنده دار جدید . . . محتویات بیست دقیقه آهنگ سنتی: ده دقیقه اهنگ خالی پنج دقیقه صدای بلبل و قناری چهاردقیقه سر تکون دادن یه دقیقه هم هاهاهاها هی هی بعد میگن چرا اصالتمونو حفظ نمیکنیم. . . . اس ام اس . . . مورد داشتیم دوطرف تو فیس بوک برای هم میمردن… رفتن بیرون همدیگرو دیدن سکته کردن… . . . اس ام اس . . . ﺁﻏﺎﺯ ﻫﺮ ﭘﺎﯾﺎﻧﯽ ﯾﻌﻨﯽ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﻫﺮ ﺁﻏﺎﺯ ﮐﻪ ﺍﻧﺘﻬﺎﯾﺶ ﺍﺑﺘﺪﺍﯼ ﺷﺮﻭﻉ ﺍﻭﻝ ﺍﺳﺖ ﺩﺭ ﻣﺴﯿﺮ ﺷﺮﻭﻉ ﺁﻏﺎﺯ ﺑﯽ ﭘﺎﯾﺎﻥ !!! ﺍﯾﻨﻮ ﮐﻼ ﮔﻔﺘﻢ ﺑﺪﻭﻧﯿﺪ ♥ ♥ RE: جوک جدید - Rom!na* - 05-02-2014 مرسی.... ![]() RE: جوک جدید - جعفر خخ - 05-02-2014 یه سه چهار تا تکراری داش ولی تازه هاش بیشتر بود RE: جوک جدید - Spades - 05-02-2014 خوب بودن.ممنون |