![]() |
اس ام اس باران جدید - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس باران جدید (/showthread.php?tid=85660) |
اس ام اس باران جدید - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 05-02-2014 بغضهای مرطوب مرا باور کن، این باران نیست که میبارد ، صدای خسته ی قلب من است که از چشمان آسمان بیرون میریزد . . . •.•.•.•.•.•.•اس ام اس باران•.•.•.•.•.•.• . . . برای از بین بردن یک عدد معشوقه نم باران کافی ست … . . . •.•.•.•.•.•.•اس ام اس باران•.•.•.•.•.•.• . . . وای باران باران شیشه ی پنجره را باران شست.. از دلِ من اما ,چه کسی نقشِ تورا خواهد شست.. . . . •.•.•.•.•.•.•اس ام اس باران•.•.•.•.•.•.• . . . همینکه بگویید : « آه , گمـــانم امروز بـاران ببــارد . » کـافـی ست تا ابـرها دوستــتان داشتـــه باشنــد وَ البـته شمـا را کـه چشـم به راهـشان بـوده اید . . . •.•.•.•.•.•.•اس ام اس باران•.•.•.•.•.•.• . . . شـما را بیــــــــــــــشتر آدم هـایِ غمگـینِ دوست داشتـنی در میـان شما کسـی هـست کـه با یـک تـکه ابـر کوچـکِ خـاکـستری قـرار داشـته بــاشد ؟ . . . •.•.•.•.•.•.•اس ام اس باران•.•.•.•.•.•.• . . . بـاران کمــی آهستــه تــر اینجــا کســی در خـانـه نیسـت مــن هستــم و تنهــایــی و دردی کــه نــامـش زنـدگیســت … . . . •.•.•.•.•.•.•اس ام اس باران•.•.•.•.•.•.• . . . همچنـان منتـظرم تـا قطره های بـاران تـو را از آن بـالا در آغوشم رهـا کننـد … یا غـرق می شوم یا رفیـق شبهای بـارانیت می مانـم … . . . •.•.•.•.•.•.•اس ام اس باران•.•.•.•.•.•.• . . . نَــیـــا بــــاران ! … زَمــیــن جــــایِ قَـــشَـــنگـــــی نــیست…! . . . •.•.•.•.•.•.•اس ام اس باران•.•.•.•.•.•.• . . . مثل باران چشمهایت دیدنی است شهر خاموش نگاهت دیدنی است زندگانی معنی لبخند توست خنده هایت بی نهایت دیدنی است . . . •.•.•.•.•.•.•اس ام اس باران•.•.•.•.•.•.• . . . دلم به عظمت باران برایت دلتنگی میکند… ؛ امروز عجیب؛ بی واژه؛ بی حصار… ؛ می خواهمت… . . . •.•.•.•.•.•.•اس ام اس باران•.•.•.•.•.•.• . . . کاش نامت باران بود… آنوقت تمام مردم شهر هم برای آمدنت دعا می کردند …! . . . •.•.•.•.•.•.•اس ام اس باران•.•.•.•.•.•.• . . . دِلِ مَـــــن کُــــلــبـــۀ بـــارانــیـستـــــــ … وَ تُـــــو ، آن بـــارانِ بــــی اِجــــازهِ ای ؛ کِــــه نـاگــــهــــان دَر اِحــســــاسِ مَـــــــن ، چِـــکِّــــــه مـــــی کُـــنــــــی… . . . •.•.•.•.•.•.•اس ام اس باران•.•.•.•.•.•.• . . . به باران سپرده ام وقت آمدنت هوای کوچه را داشته باشد گوشم به زنگِ در است مبادا آهسته بیایی! . . . •.•.•.•.•.•.•اس ام اس باران•.•.•.•.•.•.• . . . تـــو این روزهــا برایـم حکم باران را داری.. درست وســط کـویـر، همون قدر زندگی بخش همون قدر مــحــال! . . . •.•.•.•.•.•.•اس ام اس باران•.•.•.•.•.•.• . . . باران که بند بیاید تازه خاطره شروع می کند به چکه کردن…!! نمک روی زخم ست بارانی که بی تو ببارد!! . . . •.•.•.•.•.•.•اس ام اس باران•.•.•.•.•.•.• . . . تلنگر کوچکی است بــاران وقتی فراموش میکنیم ؛ آسمان کجاست … ♥ ♥ منبع topnaz.com RE: اس ام اس باران جدید - جعفر خخ - 05-02-2014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() باران که بند بیاید تازه خاطره شروع می کند به چکه کردن…!! نمک روی زخم ست بارانی که بی تو ببارد!! . . بسی گریه کردم |