![]() |
اس ام اس ها ی طنز شب امتحان - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس ها ی طنز شب امتحان (/showthread.php?tid=85670) |
اس ام اس ها ی طنز شب امتحان - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 05-02-2014 . این منم ، تازه از سر جلسه امتحان بلند شدم همه چی عادیه ، هیچ چیز غیر طبیعی نمیبینید ! پوشک دانشجویان ایزی لایف مخصوص امتحانات ! . . . اس ام اس شب امتحان . . . تعریف مراقب : موجودی ستم کار و ریا پیشه که متاسفانه چشم و گوش و باقی حواس را هم دارد ! سیستمی که نقش دزدگیرمنازل را سر جلسه ایفا میکند ! گالری ضدحال ! موجودی که روی سینه اش نوشته شده : من مراقبم،شما چطور!؟ یک نوع تله موش زنده ! . . . اس ام اس شب امتحان . . . تعریف دانشجو : موجودی است نحیف و لاغر که از تخم مرغ و گوجه تغذیه میکند ! معمولا افسرده است ! و دشمنی عجیبی با کتاب دارد ! مخصوصا شب امتحان ! . . . اس ام اس شب امتحان . . . اگر دیدی جوانی بر درختی تکیه کرده بدان امتحان دارد و هیچ کاری نکرده ! . . . اس ام اس شب امتحان . . . این روزها هیشکی درس نمیخواند ! شما چطور!؟ . . . اس ام اس شب امتحان . . . تعریف استاد : منبع علم ، ژنراتور دانش ، نیروگاه انسانیت ، تبلوردانایی ، کوه توانایی ، مایه افتخارما بابا تو دیگه کی هستی ترین موجود عالم ، خودصفا ، اندوفا ، دارنده انواع واقسام شفا ضدجفا ، یاری گر ضعفا ، معلم الخلفا ! . . . اس ام اس شب امتحان . . . هان ای کسانی که ازکتاب هایتان به عنوان اشیائی دکوری استفاده کرده اید اکنون فقط یک معجزه می تواند کارنامه شما را زیر و رو کند ! ستاد ایجاد رعب و وحشت شب امتحان ! . . . اس ام اس شب امتحان . . . راه مبارزه با خواب شب امتحان : ۱ – استفاده از چوب کبریت بین پلک بالا و پایین ! ۲- نوشیدن قهوه و چای پر رنگ به مقدار فراوان ! ۳ _ بهره گیری از آب یخ ۴_ اقدام به خود زنی ! . . . اس ام اس شب امتحان . . . امتحان بدون تقلب مثل کریسمس بدون درخت است ! (کی اس الیت) . . . اس ام اس شب امتحان . . . فقط سوپ کلم است که حال آدم را بیشتر از امتحان بهم میزند ! آلبرت انیشتین . . . اس ام اس شب امتحان . . . سلامتی همه استادایی که امتحان میگیرن نه انتقام ! . . . اس ام اس شب امتحان . . . تا حالا دقت کردین یک ساعت مونده به امتحان به این فکر میفتیم که اگه فقط یه کم زودتر می خوندیمش ۲۰ میشدیم ؛ چه راحت بود ؟؟؟ . . . اس ام اس شب امتحان . . . یادش بخیر … دوره دبستان : میومدیم میگفتیم یه سوال هم غلط نداریم ! راهنمایی : یه غلط دارم ! دبیرستان : یه دونه درست زدم ! دانشگاه : فک کنم یه سوال رو فهمیدم . . . اس ام اس شب امتحان . . . قابل توجه اونایی که سر کلاس میگفتن کوووو تا آخر ترم : الان رسیدیم به همون “کوووو” ، پیاده بشید و از مناظر لدت ببرید ! . . . اس ام اس شب امتحان . . . توهمی که هیچوقت عملی نشد : امروز از اینجا تا اینجا میخونم فردا بقیشو … و دیگر هیچ ! . . . اس ام اس شب امتحان . . . . من غلط بکنم ارشد شرکت کنم ! “دیالوگ ماندگار شب های امتحان” . . . اس ام اس شب امتحان . . . تقلب چیست یک سری اعمال ننگین در صورت با عرضه بودن واین کاره بودن شخص امتحان دهنده آخر عاقبت خوش وخرمی دارد.نوعی هلو برو تو گلو . . . اس ام اس شب امتحان . . . تفاوت واکنش پسرها و دخترها در دیدن نمره پایان ترم: ۲۰ : پسرها icon smile اس ام اس های طنز شب امتحان 92 دخترها icon smile اس ام اس های طنز شب امتحان 92 ۱۵ : پسرها icon smile اس ام اس های طنز شب امتحان 92 دخترها icon neutral اس ام اس های طنز شب امتحان 92 ۱۰ : پسرها icon smile اس ام اس های طنز شب امتحان 92 دخترها icon sad اس ام اس های طنز شب امتحان 92 ۵ : پسرها icon smile اس ام اس های طنز شب امتحان 92 دخترها :’( ۰ : پسرها icon smile اس ام اس های طنز شب امتحان 92 دخترها ( خودکشی میکنن ) . . . . اس ام اس شب امتحان . RE: اس ام اس ها ی طنز شب امتحان - جعفر خخ - 05-02-2014 تعریف دانشجو : موجودی است نحیف و لاغر که از تخم مرغ و گوجه تغذیه میکند ! معمولا افسرده است ! و دشمنی عجیبی با کتاب دارد ! مخصوصا شب امتحان ! . بهترینش این بود RE: اس ام اس ها ی طنز شب امتحان - yujymy - 06-02-2014 خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: اس ام اس ها ی طنز شب امتحان - Matin Dj - 09-02-2014 خیلی باحال بود ![]() ![]() ![]() ![]() |