انجمن های تخصصی  فلش خور
چاهی وحشتناک در راه مکه - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: دانستنیها و موضوعات علمی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=33)
+--- موضوع: چاهی وحشتناک در راه مکه (/showthread.php?tid=88976)



چاهی وحشتناک در راه مکه - Mιѕѕ UηυѕυαL - 16-02-2014

چاهی وحشتناک در راه مکه 1

چاهى وحشتناك در راه مكه

مهدى عباسى (سومين خليفه مقتدر عباسى) سالى با همراهان از بغداد عازم مكه براى انجام مناسك حج شد وقتى كه به بيابان ريگستان فتق العبادى (در شمال عربستان) رسيدند، آبشان تمام شده بود و شدت گرما و تشنگى آنها را درمانده كرده بود بگونه اى كه بعضى صدا به گريه بلند كردند.

مهدى دستور داد در همان بيابان چاهى حفر كنند، كارگرها با شتاب مشغول كندن چاه شدند، وقتى كه به نزديك آب رسيدند، بادى از چاه آنها را فرا گرفت ، آنها از ترس بيرون آمدند. على بن يقطين در آنجا حاضر بود، براى دو نفر مزد زياد تعيين كرد، آنها حاضر شدند كه چاه را حفر كنند تا به آب برسد . آنها وارد چاه شدند، ولى به سرنوشت كارگران اول دچار شده وحشت زده از چاه بيرون آمدند در حالى كه رنگشان پريده بود . على بن يقطين از آنها پرسيد: چه خبر؟ آنها گفتند: ما در درون چاه ، اثاثيه خانه و جسد چند مرد و زن را ديديم ، همين كه به چيزى از جسد آنها اشاره مى كرديم (بر اثر پوسيدگى) مثل پودر مى شد و در هوا منتشر مى گشت .

مهدى عباسى از علت اين موضوع از حاضران پرسيد، هيچ كس نتوانست جواب بدهد تا اينكه امام كاظم عليه السلام (كه به حج مى رفت و در آنجا حاضر شده بود) فرمود: اين جسدها، مربوط به اصحاب احقاف (قوم عاد) هست كه خداوند بر آنها به خاطر گناهانشان غضب كرد و آنها و خانه ها و اموالشان را در اين سرزمين (ريگستان) فرود برد.



RE: چاهی وحشتناک در راه مکه - Sara stayles♥ - 16-02-2014

خدآ عجب چیزایی خلق میکنه Smile


RE: چاهی وحشتناک در راه مکه - hastam - 16-02-2014

خلقت خدا تو حلللللللللللقم ب سبک شاهین بخونید////Smile


RE: چاهی وحشتناک در راه مکه - arwin.h - 16-02-2014

عجب چاهیه


RE: چاهی وحشتناک در راه مکه - ♣♦♠l♥k♠♦♣ - 16-02-2014

عكساشودرست كن نيومد!
دارم دِغ ميكنم!


RE: چاهی وحشتناک در راه مکه - Mιѕѕ UηυѕυαL - 16-02-2014

(16-02-2014، 17:26)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
عكساشودرست كن نيومد!
دارم دِغ ميكنم!

عزیزم همین شکلیه :| !!


RE: چاهی وحشتناک در راه مکه - HediVampire - 17-02-2014

یا ابوالفضل.اگه من اونجا بودم در جا سکته می زدم.crying