![]() |
جوک های جدید آبان ماه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: مطالب طنز و خنده دار (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=76) +---- موضوع: جوک های جدید آبان ماه (/showthread.php?tid=89234) |
جوک های جدید آبان ماه - زری جون - 17-02-2014 یه روز خیاشور شورشو درمیاره میشه خیار!!! بیمزه هم خودتی ![]() یارو واسه بچه شش ساله ش تبلت خریده بعد دو روز انداخته تو وان حموم ، بچه شو دعوا نکرده که تو روحیه بچش اثر منفی نذاره … من سه ابتدایی بودم خط کش چوبی سی سانتی بابام رو بردم مدرسه ازم بلند کردن آقام بعد یه هفته با وساطت بزرگای فامیل رام داد تو خونه ، والا روحیه توله سگ بیشتر از ما ارج و قرب داشت ! مورد داشتیم که پسره قیافش شبیه دفاع آخر فوتبال دستی بوده بعد زیر عکسش نوشته : متنفرم از کسایی که جذب زیبایی ظاهری من میشن ! ﻣﻦ اصولا هیچوقت ﯾﻪ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺭﻭ ﺩﻭﺑﺎﺭ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ ؛ ۶ ، ۷ ﺑﺎﺭ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ مطمئن ﺷﻢ قشنگ ﺭ.ی.د.ﻡ ! ما بچه که بودیم مامانمون یه دمپایی داشت که اگه تو دعوا پرت میکرد طرفت و جاخالی نمیدادی مرگ مغزی میشدی ! حالا ماماناى امروزى میخوان تنبیه کنن میگن : آیپد جدید که اومد دیگه برات نمیخریم پسر بی تربیت ، باید با همون آیپد قبلیت بسازى … یه جوری میگن “ویندوز سیستم بالا نمیاد” انگار که از توی کیس لوله کشی کردن به مانیتور ، حالا وسط راه ویندوز تو لوله گیر کرده نمیاد تو مانیتور ! عنی اگر اون خواننده ی گرامی توی اون آهنگ معروف “هر چی دلت میخواد ببر … گیتار با خودت نبر” به جای گیتار از کلمهی مودم استفاده میکرد الان به جای اینکه مسخره ش کنیم با آهنگش گریه هم میکردیم ! لقمان را گفتند ادب از که آموختی گفت ادب را از کسی آموختم که قطعا ادب داشته ؛ بعدا فهمیدن خط رو خط شده بود جواد خیابانی جواب داده ! زنه از کوبا تا فلوریدا صد مایل شنا کرده که پیام صلح و دوستى رو به جهانیان برسونه بعد من چون کنترل دور بود ازم دیشب با تلوزیون روشن خوابیدم ! یه دوستی دارم خیلی آدم کثیف و غیربهداشتیه ، الان داره با سوییچ ماشینم سنگای ته کفششو درمیاره و انگار نه انگار که من با این سوییچ گوشامو تمیز میکنم ! اﺳﺘﺎﺩ بهم گقت ﭼﺮﺍ ﻧﯿﻮﻣﺪﯼ ﺳﺮ ﮐﻼﺱ ؟ گفتم ﺍﺳﺘﺎﺩ ﻛﻼﺳﺘﻮﻥ ﺑﺎ ﺧﻮﺍﺑﻢ ﺗﺪﺍﺧﻞ ﺩﺍﺷﺖ ﻧﺘﻮﻧﺴﺘﻢ ﺑﯿﺎﻡ … ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﺩﻏﺪﻏﻪ ﻫﺎﯼ ﺯﻧﺪﮔﯿﻢ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﯾﮑﯽ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﺎﻫﺎﻡ ﺣﺮﻑ میزنه ﺗﻮ ﮐﺪﻭﻡ ﭼﺸﻤﺶ ﺑﺎﯾﺪ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﻢ ؟ ﺭﺍﺳﺖ ؟ ﭼﭗ ؟ ﻭﺳﻂ ﭘﯿﺸﻮﻧﯿﺶ ؟ ﺩﻣﺎﻏﺶ ﻋﺎﯾﺎ ؟ ﻫﯿﭽﮑﺪﺍﻡ … اوایل نمی دونستم چجوری باید ژ رو تایپ کنم ، هرجا ژ لازم میشدم میرفتم توی گوگل سرچ میکردم “پزمان بازغی” بعد از توی نتایج یه ژ کپی پیست می کردم ! ﻻﮎ ﺯﺩﻥ ﺩﺧﺘﺮﺍ : ﺩﺳﺖ ﭼﭗ ﺍﺛﺮ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﻓﺮﺷﭽﯿﺎﻥ ﺩﺳﺖ راست ﺳﺎﺭﺍ ۴ ﺳﺎﻟﻪ ﺍﺯ همدان طریقه عذرخواهی دخترها : ببخشید ولی تقصیر خودت بود :| یکی از لوازم تحریرای لوکس زمان ما از این پاک کن هایی بود که یه سرش پاک میکرد اون یکی سرش جاروووو ! حکم Apple 5 داشت … ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻡ ﺧﻮﻧﻪ مخاطب خاصم ﺑﺎﺑﺎﺵ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ ﻣﻨﻢ ﺍﻟﮑﯽ ﮔﻔﺘﻢ : ﻣﻨﺰﻝ ﺟﻌﻔﺮﯼ ؟؟؟ اونم ﺍﻭﻣﺪ ﺯﺭﻧﮕﯽ ﮐﻨﻪ ﮔﻔﺖ : ﺑﻔﺮﻣﺎﺋﯿﺪ ﺑﺎ ﮐﯽ ﮐﺎﺭ ﺩﺍﺷﺘﯿﺪ ؟ ﮔﻔﺘﻢ : ﻣﺮﺗﯿﮑﻪ غلط ﻣﯿﺨﻮﺭﯼ ﭘﻮﻝ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﺗﻮ ﺣﺴﺎﺑﺖ ﭼﮏ ﻣﯿﮑﺸﯽ ، ﯾﺎ ﺗﺎ ﻇﻬﺮ ﭘﻮلو ﻣﯿﺮﯾﺰﯼ به ﺣﺴﺎﺏ ﯾﺎ ﻣﺎﻣﻮﺭ ﻣﯿﺎﺭﻡ ﺟﻠﺒﺖ ﻣﯿﮑﻨﻢ ! ﻫﻤﯿﻨﺠﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﺩﺍﺩ ﻣﯿﺰﺩﻡ یهو ﺩﯾﺪﻡ گفت : ﻋﺎﻗﺎ به خدﺍ ﺣﻮﺍﺳﻢ ﻧﺒﻮﺩ ، ﺍﺷﺘﺒﺎه ﮔﺮﻓﺘﯿﺪ ﻣﻨﺰﻝ ﺟﻌﻔﺮﯼ ﻧﯿﺲ و ﮔﻮﺷﯿﻮ ﻗﻄﻊ ﮐﺮد … ﺑﯿﺨﻮﺩ ﻧﯿﺲ ﻣﯿﮕﻦ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺩﻓﺎﻉ حمله ست !!! ﺑﻪ ﺑﻌﻀﯿﺎﻡ ﺑﺎﯾﺪ ﮔﻔﺖ : ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ ﻓﻬﻢ ﻣﺎ ﺩﺭ ﺣﺪ ﻧﻔﻬﻤﯿﻪ ﺷﻤﺎ ﻧﯿﺴﺖ ! شانس زنگ در بقیه رو میزنه با کله میره تو ! به ما که میرسه زنگ میزنه فرار میکنه … پـــــــسره پست گذاشته من خیلی لاغرم هر کار میکنم چاق نمیشم منم واسش کامنت گذاشتم رو تردمیل برعکس بدو ! ! طرفو تو پوست خر قایم کردن از کوه و جنگل ردش کردن قاچاقی رسوندنش ترکیه از اونجا رفته ۶ ماه کمپ پناهجوها ۳ بار پلیس دستگیرش کرده باز فرار کرده آخر خودشو رسونده انگلیس ، هنوز دو ماه نشده میره بفرمایید شام میگه: تنها آرزوم اینه همه باهم برگردیم ایران!! ﺗﻮ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﺑﻮﺩﻡ ﯾﻪ ﭘﺴﺮﻩ ﻣﯿﺤﻮﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺑﺪﻩ ﯾﻬﻬﻬﻮ ﭘﯿﺮﺯﻧﻪ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﮔﻔﺖ : ﺧﺠﺎﻟﺖ ﺑﮑﺶ ﺍﯾﻦ ﺟﺎﯼ ﺧﻮﺍﻫﺮﺗﻪ …. ﭘﺴﺮﻩ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﮔﻔﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺧﻮﺍﻫﺮﻣﻮ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ؟! امروز ۲ نفر بخاطره من دعواشون شده بود ﻫﺮﺩﻭﺷﻮﻥ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻦ ﻣﻨﻮ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻦ ﺍﺻﻦ ﺍﺷﮏ ﺗﻮ ﭼﺸﺎﻡ ﺟﻤﻊ ﺷﺪ ﮐﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﮐﺴﯽ ﻣﯿﺘﻮﻧﻢ ﻣﻬﻢ ﺑﺎﺷﻢ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﻋﻮﺍ ﺑﯿﻦ ۲ ﺗﺎ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﺗﺎﮐﺴﯽ ﺑﻮﺩ …ﻭﺍسم اصلا مهم نیست!!! نمیدونم چرا وقتی اس ام اس خالی میفرستی برای کسی، انگلیسی حساب میشه؟!!! شاید من بخوام فارسی سکـــــوت کنم! :| والاااا مورد داشتیم پسره میخاسته کمد دیواری بزنه تو اتاقش ، زنگ زده قد و وزن دوست دخترشو پرسیده!!! خدا نیامرزه مسافری را که در تاکسی ۱۰ متر قبل از مقصد ما پیاده می شود و ما را مجبور به پیاده شدن و پیاده رفتن می کنه! یکی از فانتزیام اینه یه قوطی نارنجی بخرم و توش اسمارتیز بریزم تو جمع غربیبه ها ادای ادم مریض رو درارم یکی ازم پرسید چی شده؟ بگم: “چیزی نیست، همون سردردهای همیشگی…” بعدم چندتاشو بخورم بگم: آآآآآآآآح لامصب،عنده کلاسه! رواانیم خوودتوونین =)) RE: جوک های جدید آبان ماه - ترول - 17-02-2014 خیلی قشنگ بودن |