![]() |
***♥*** اس ام اس خــُــداوَنـــد***♥*** - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: ***♥*** اس ام اس خــُــداوَنـــد***♥*** (/showthread.php?tid=89418) |
***♥*** اس ام اس خــُــداوَنـــد***♥*** - ~Mahnaz~ - 18-02-2014 دوستش دارم بزرگیش را ، سکوتش را ، عظمتش را ، اُبهتش را ، تنهاییش را ، حکمتش را ، صبرش را ، و بودنش عادتیست مثل نفس کشیدن ! خدا را میگویم … . . خدایا ! صدایت میکنم چون در این دنیا دیگر صدا به صدایی نمیرسه اما تو گفتی که شنوایی … . . قصه اش طولانیست اما خدایم میبخشد ! . . هر صبح پلکهایت فصل جدیدی از زندگی را ورق می زند ! سطر اول همیشه این است : خدا همیشه با ماست … پس بخوانش با لبخند ! :: :: چشمام رو بستم و فهمیدم یه نابینا نه فیلم میبینه ، نه فوتبال ، نه غذایى که میخوره و نه حتى صورت کسانى که دوستشون داره ، بگذار یکبار هم شکر کنیم ! :: :: الهى تا آموختن را آموختم ، آموخته را جمله بسوختم … اندوخته را برانداختم و انداخته را بیندوختم ! نیست را بفروختم تا هست را بیفروختم ! :: :: وقتی میشود با ایمان با خدا راه برویم دیگر نیازی نیست با ترس بدویم ! :: :: ﺧﺪﺍﯾﺎ ! ﺣﻮﺍﺳﻢ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﻫﺴﺖ ﺑﻪ ﺟﺰ ﺗﻮ ؛ پس ﺣﻖ ﺩﺍﺭﯼ ﺣﻮﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﺟﺰ ﻣﻦ … :: :: خدایا در من کسی هست که صدا میزند تو را ؛ به فریادش برس ! :: :: چه احساس خوبیه وقتی می شنویم کسی می گوید : مواظب خودت باش اما خیلی بهتر از اون اینه که می شنویم کسی می گوید : خودم همیشه مواظبتم ! :: :: همواره روحی مهاجر باش به سوی مبدا ، به سوی آنجا که بتوانی انسان تر باشی و از آنچه که هستی و هستند فاصله بگیری ، این رسالت دایمی توست … دکتر شریعتی :: :: آرامش در زندگی نبودن جدال نیست بلکه تجربه حضور خداست ! :: :: یک دم غریق بحر خدا شو ، گمان مبر کز آب هفت بحر ، به یک موی تَر شوی :: :: مسکینی دیدم با کفش پاره شکر می کرد خدا را ! گفتم که کفش پاره شکر خدا ندارد !؟! گفتا یکی شکر می کرد ، دیدم که پا ندارد … :: :: در شهر بودم دیدم هرکس به دنبال چیزی می دود : یکی به دنبال پول یکی به دنبال چهره دلکش یکی به دنبال لحظه ای توجه چشمان هرزگرد یکی به دنبال نان یکی هم به به دنبال اتوبوسی ! اما دریغ ؛ هیچکس دنبال خدا نبود و خدا به دنبال همه … :: :: سقف خانه مان را سیل زده باشد یا طوفان آسمانش برق زده باشد یا عصیان فرق ندارد … باز هم میشود خانه داشت باز هم میشود ساکن شد کافیست دلت را فرمان کنی ! :: :: دلت که گرفت دیگر منت زمین را نکش ، راه آسمان باز است … پر بکش ! او همیشه آغوشش باز است ، نگفته تو را میخواند … اگر هیچکس نیست ، خدا که هست ؟!!! :: :: خدایا دیگه هیچی نمیگم ، خودت می دونی ! :: :: یادت باشد که افتادن یک برگ از درخت هم بی حکمت خدا نیست چه برسد باقی رخداد های زندگی ! :: :: تمام غصه های دنیا رو میشه با یک جمله تحمل کرد : خدایا میدانم که میبینی ! :: :: پروردگارا تو تکراری ترین “حضور” روزگار منی و من عجیب به آغوش تو از آن سوی فاصله ها خو گرفته ام ! :: :: پروردگارا پناهم باش تا مظلوم روزگار نباشم ! رهایم نکن تا اسیر دست روزگار نگردم ! یاورم باش تا محتاج روزگار نباشم ! بال و پرم باش تا که مصلوب این روزگار نگردم ! همدمم باش تا که تنهای روزگار نباشم ! کنارم بمان تا که بی کس روزگار نگردم ! مهربانم بمان تا به دنبال روزگار نامهربان نباشم ! عاشقم بمان تا عاشق این روزگار پست و بی حیا نگردم ! و خدایم باش تا بنده این روزگار نباشم ! :: :: عاشق خدایى هستم که چه بخواهیم و چه نخواهیم “دوستمان دارد” :: :: ماهیان از تلاطم دریا به خداوند پناه بردند و چون دریا آرام شد خود را اسیر دام صیاد یافتند ! تلاطمهای زندگی حکمتی از خداوند است پس از خدا بخواهیم دلمان آرام باشد نه دریای دور و برمان … :: :: دلم گرم خداوندیست که با دستان من گندم برای یاکریم خانه میریزد ، چه بخشنده خدای عاشقی دارم که میخواند مرا با آنکه میداند گنهکارم ! دلم گرم است ، میدانم بدون لطف او تنهای تنهایم … برایت من خدا را آرزو دارم ! :: :: کسی که در برابر خداوند زانو می زند می تواند در برابر هر کسی ایستادگی کند ! :: :: من خدا را در نگاه آنانی دیدم که خود نیازمند محبت بودند ولی باز محبت می کردند ! |