![]() |
--♥--اس ام اس امــام زمـــآن--♥-- - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: --♥--اس ام اس امــام زمـــآن--♥-- (/showthread.php?tid=89420) |
--♥--اس ام اس امــام زمـــآن--♥-- - ~Mahnaz~ - 18-02-2014 آمد بهار و حیف که ما را بهار نیست وین جرعه ها به کام دلم خوش گوار نیست گفتم بهار آمد و پر شد جهان ز گل دیدم که یار نامد و گفتم بهار نیست . . . . . درد ما را خداوند دوا خواهد کرد / بر ظلمت ما شمع عطا خواهد کرد فردا همگی به چشم خود می بینیم / شمع با چشم جهان بین چه ها خواهد کرد . . خدارا یک نگاهی سوی ما کن ز چنــگ نفس امــاره رهــا کن کرم کن مهدیـا در خدمت خود نصیـــب و روزی ما کـربـــلا کن . . . . . حدیدترین اس ام اس های مهدوی لعنت به عــدو که روح تــقوا را کشت ایمان و کمال عشق و معنا را کشت بـــازآ و بگیــر انتقــامی سنگین از آنکه ز راه ظلم زهرا را کشت . . . . . می نویسم که شب تار، سحر می گردد یک نفر مانده از این قوم، که برمی گردد… التماس دعای فرج . . . متن مهدویت امسال بهار بی تو آغاز نشد امسال گذشت و باز اعجاز نشد کِیْ سین سلام بر لبت می شکفد عید آمد و سفره دلم باز نشد! . . هر راه بجز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد ما منتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد . . بیمار گشته است قلوب از عیوب ما دانیم گشته سد دعاها، ذنــــوب ما یا غــافر الذنوب گناهان ما ببخش وانگه رسان ظهور طبیب قلوب ما اللهم عجل لولیک الغریب الفرج . . گفتم شبی به مهدی، اذن نگاه خواهم! گفتا که من هم از تو، ترک گناه خواهم! گفتم که ای امامم، از ما چرا نهانی؟! گفتا به چشم محرم همواره آشکارم! . . . ازفکرگناه پاک بودن عشق است ازهجرتوسینه چاک بودن عشق است آن لحظه که راه می روی آقاجان زیرقدم تو خاک بودن عشق است . . نه لب گشایدم از گل، نه دل کشد به نبید چه بی نشاط بهاری که بی رخ تو رسید بیا که خاک رهت لاله زار خواهد شد ز بس که خون دل از چشمِ انتظار کشید . . خدا کند که بهار رسیدنش برسد شب تولد چشمان روشنش برسد چو گرد بر سر راهش نشسته ام شب و روز به این امید که دستم به دامنش برسد . . خدایا در فراغش ناله تا کی به سینه داغها چون لاله تا کی خدایا رازها در پرده تا کی زغیبت قلبها ازرده تا کی بنال ای دل بگو با شور و فریاد … … که یا مهدی جهان پر شد ز بیداد کجایی ای گل زهرا کجایی تو ای مهر افرین لطف خدائی . . یا رب زغمش تا چند اشکم ز بصر آید بنشسته سر راهش ، شاید ز سفر آید تا چند بنالم زار شب تا سحر از هجرش کوکب شِمُرم هر شب ، شاید که سحر آید . . اگر عصری ست یا صبحی تو آن عصری تو آن صبحی اگر مهری ست یا ماهی تو آن مهری تو آن ماهی دل مصر و یمن خون شد ز مکر نابرادرها یقین دارم که تو آن یوسف افتاده در چاهی . . وقتی میان نفس و هوس جنگ می شود قلبم به چشم هم زدنی سنگ می شود آقا ببخش بس که سرم گرم زندگی است کمتر دلم برای شما تنگ می شود یا مهدی . . ما را به یک کلاف نخ آقا قبول کن یـا ایّهـا العــزیز! أبانـا! قــبول کن آهی در این بساط به غیر از امید نیست یـا نـاامیدمــان ننـمـا یـا، قـبـول کن . . بیا ای یوسف زهرا گره بگشا ز کار ما / که از وصلت رسد جانا به پایان انتظار ما بیا تا یوسف کنعان شود همچون زلیخایت / فدای روی زیبایت که برد از دل قرار ما . . یوسف شود، آن کس که خریدار تو باشد عیسی شود، آن خسته که بیمار تو باشد . . عمری در آرزوی وصال تو سوختیم با یاد آفتاب جمال تو سوختیم ما را اگر چه چشم تماشا نداده اند ای غایب از نظر به خیال تو سوختیم . . . |