![]() |
خورش دال(دال عدس) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: خورش دال(دال عدس) (/showthread.php?tid=90592) |
خورش دال(دال عدس) - tyjtfhdhr - 21-02-2014 ![]() مواد لازم : عدس قرمز 2 پیمانه پیاز بزرگ 1 عدد سیر له شده 2 تا 3 حبه رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری سیب زمینی متوسط 2 عدد ادویه، زردچوبه، نمک و فلفل و روغن به میزان لازم تمبر هندی به میزان دلخواه(هر چه قدر که دوست دارید ترش باشد) طرز تهیه: اول عدس رو بشویید و سیب زمینی رو خرد کنید و توش بندازید و بذارید تا بپزن و کاملا کم آب بشن. از طرفی سیر و پیاز رو با هم تفت بدید تا خوب سرخ بشن و بعد رب گوجه رو اضافه کنید و تفت بدید، بعد ادویه زردچوبه، نمک و فلفل بزنید و بریزید توی خورش. شیره تمر هندی رو هم بگیرید و به خورش اضافه کنید و اجازه بدید تا خوب جا بیفته. ***نکات: *به جای تمر هندی، میتونید بسته به ذائقه از لیمو عمانی یا آبلیمو هم استفاده کنید. *موقع پخت عدس، کف سفیدی روی اون جمع میشه، تا میتونید اونو بگیرید و دور بریزید. *این غذا باید تند و ترش و چرب باشه تا یه غذای اصیل جنوبی بشه! *اگه دوست داشتید میتونید میزان رب رو کمتر کنید چون رنگ این غذا هر چی به نارنجی بزنه، قشنگتره! RE: خورش دال(دال عدس) - ƒяσzєη ℓσνє - 23-02-2014 اینجــآآ ؟؟ تک عکس هست ! |