انجمن های تخصصی  فلش خور
خورش دال(دال عدس) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: خورش دال(دال عدس) (/showthread.php?tid=90592)



خورش دال(دال عدس) - tyjtfhdhr - 21-02-2014

خورش دال(دال عدس) 1
مواد لازم :

عدس قرمز 2 پیمانه
پیاز بزرگ 1 عدد
سیر له شده 2 تا 3 حبه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط 2 عدد
ادویه، زردچوبه، نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
تمبر هندی به میزان دلخواه(هر چه قدر که دوست دارید ترش باشد)


طرز تهیه:

اول عدس رو بشویید و سیب زمینی رو خرد کنید و توش بندازید و بذارید تا بپزن و کاملا کم آب بشن.
از طرفی سیر و پیاز رو با هم تفت بدید تا خوب سرخ بشن و بعد رب گوجه رو اضافه کنید و تفت بدید، بعد ادویه زردچوبه، نمک و فلفل بزنید و بریزید توی خورش.
شیره تمر هندی رو هم بگیرید و به خورش اضافه کنید و اجازه بدید تا خوب جا بیفته.

***نکات:

*به جای تمر هندی، میتونید بسته به ذائقه از لیمو عمانی یا آبلیمو هم استفاده کنید.

*موقع پخت عدس، کف سفیدی روی اون جمع میشه، تا میتونید اونو بگیرید و دور بریزید.

*این غذا باید تند و ترش و چرب باشه تا یه غذای اصیل جنوبی بشه!

*اگه دوست داشتید میتونید میزان رب رو کمتر کنید چون رنگ این غذا هر چی به نارنجی بزنه، قشنگتره!


RE: خورش دال(دال عدس) - ƒяσzєη ℓσνє - 23-02-2014

اینجــآآ ؟؟
تک عکس هست !