![]() |
حافظ | شعر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +--- موضوع: حافظ | شعر (/showthread.php?tid=91279) |
حافظ | شعر - A R M A N - 24-02-2014 صلاح کار کجا و من خراب کجا ببین تفاوت ره کز کجاست تا به کجا دلم ز صومعه بگرفت و خرقه سالوس کجاست دیر مغان و شراب ناب کجا چه نسبت است به رندی صلاح و تقوا را سماع وعظ کجا نغمه رباب کجا ز روی دوست دل دشمنان چه دریابد چراغ مرده کجا شمع آفتاب کجا چو کحل بینش ما خاک آستان شماست کجا رویم بفرما از این جناب کجا مبین به سیب زنخدان که چاه در راه است کجا همیروی ای دل بدین شتاب کجا بشد که یاد خوشش باد روزگار وصال خود آن کرشمه کجا رفت و آن عتاب کجا قرار و خواب ز حافظ طمع مدار ای دوست قرار چیست صبوری کدام و خواب کجا RE: حافظ - www.sara.love - 07-05-2014 یکی از قشنگ ترین غزل های حافظه ♥ ممممممممممممممممممممممممیسی RE: حافظ - A R M A N - 08-05-2014 (07-05-2014، 20:00)دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اره قشنگه خاهش گلم ممنون از نظرت ![]() RE: حافظ - آشنای ناشناس - 06-06-2014 عاشق شعراشم مخصوصا گفتم غم تو دارم. ممنون RE: حافظ - ✘dead~G!ฯГ✘ - 06-06-2014 مرسی... پیشنهاد میدم زندگی پر ماجرای حافظ و شاخه نبات رو هم بخونید... فوق العادس... RE: حافظ - masuooood - 07-06-2014 ای نسیم سحر آرامگه یار کجاست
منزل آن مه عاشق کش عیار کجاست شب تار است و ره وادی ایمن در پیش
آتش طور کجا موعد دیدار کجاست هر که آمد به جهان نقش خرابی دارد
در خرابات بگویید که هشیار کجاست آن کس است اهل بشارت که اشارت داند
نکتهها هست بسی محرم اسرار کجاست هر سر موی مرا با تو هزاران کار است
ما کجاییم و ملامت گر بیکار کجاست بازپرسید ز گیسوی شکن در شکنش
کاین دل غمزده سرگشته گرفتار کجاست عقل دیوانه شد آن سلسله مشکین کو
دل ز ما گوشه گرفت ابروی دلدار کجاست ساقی و مطرب و می جمله مهیاست ولی
عیش بی یار مهیا نشود یار کجاست حافظ از باد خزان در چمن دهر مرنج
فکر معقول بفرما گل بی خار کجاست RE: حافظ - ღ narges ღ - 07-06-2014 به ملازمان سلطان که رساند این دعا را
که به شکر پادشاهی ز نظر مران گدا را ز رقیب دیوسیرت به خدای خود پناهم مگر آن شهاب ثاقب مددی دهد خدا را مژه سیاهت ار کرد به خون ما اشارت ز فریب او بیندیش و غلط مکن نگارا دل عالمی بسوزی چو عذار برفروزی تو از این چه سود داری که نمیکنی مدارا همه شب در این امیدم که نسیم صبحگاهی به پیام آشنایان بنوازد آشنا را چه قیامت است جانا که به عاشقان نمودی دل و جان فدای رویت بنما عذار ما را به خدا که جرعهای ده تو به حافظ سحرخیز که دعای صبحگاهی اثری کند شما را RE: حافظ - masuooood - 07-06-2014 یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شد
دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد آب حیوان تیره گون شد خضر فرخ پی کجاست
خون چکید از شاخ گل باد بهاران را چه شد کس نمیگوید که یاری داشت حق دوستی
حق شناسان را چه حال افتاد یاران را چه شد لعلی از کان مروت برنیامد سالهاست
تابش خورشید و سعی باد و باران را چه شد شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد گوی توفیق و کرامت در میان افکندهاند
کس به میدان در نمیآید سواران را چه شد صد هزاران گل شکفت و بانگ مرغی برنخاست
عندلیبان را چه پیش آمد هزاران را چه شد زهره سازی خوش نمیسازد مگر عودش بسوخت
کس ندارد ذوق مستی میگساران را چه شد RE: حافظ - bahare_021 - 07-06-2014 من عاشق اینم
![]() |