![]() |
سومین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسابقات انجمن (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=23) +--- انجمن: مسابقات انجمن (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- موضوع: سومین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) (/showthread.php?tid=916) |
سومین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) - SABER - 07-12-2011 به نام خدا سلام خدمت دوستان. بدینوسیله نفرات برتر دومین دوره مسابقه بزرگ رکورد زنی فلش خور اعلام می گردد. ![]() نفر اول agha mamad دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() نفر دوم 008 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() نفر سوم APOLLO ------------------------------------------ مسابقه همانطور که قول داده بودیم 16 آذر شروع شد و در یکی از روزهای 5 تا 8 دی خاتمه می یابد. جایزه برندگان: نفر اول 15000 تومان نفر دوم 10000 تومان. نفر سوم 5000 تومان بازی که برای رکورد زنی انتخاب شده است : نقل قول: دونده کولاک 3 قوانین مسابقه : 1- شرکت کنندگان ابتدا باید با اعلام آمادگی در این اینجا در مسابقه ثبت نام کنند (دوستانی که در بحث قبلی مسابقه شرکت کرده بودند ثبت نام شده اند) 2- رکورد هر شرکت کننده از فردای تاریخ ثبت نام در مسابقه به حساب می آید (یعنی اگر امروز در این بحث اعلام آمادگی و ثبت نام کرد رکورد هایی که او از فردا حساب می شود ) 3- هر شرکت کننده باید رکورد خود را به صورت ساختار fk-username ثبت کند که username نام کاربری او در فلش خور می باشد. مثلا fk-saber ثبت رکورد من می باشد. دوستانی که نام کاربری فارسی دارند باید به حروف انگلیسی رکورد خود را ثبت کنند مثلا "علی" باید به صورت fk-ali رکورد خود را ثبت کند. 4- رکورد هر فرد فقط در صورتی که در جدول رکوردهای هفته (week) جای بگیرد قابل قبول است و ثبت می شود. او باید بعد از ثبت رکورد در این موضوع رکورد خود را اعلام کند. من ساعت 8 هر شب جدول هفتگی رکورد رو بازبینی می کنم و در اون ساعت رکورد فرد باید در جدول هفتگی همچنان باقی باشد و توسط من مشاهده شود. 5- در صورت تقلب توسط یکی از شرکت کنندگان او از شرکت در دوره ی بعد که به امید خدا برگزار خواهد شد محروم خواهد شد. بند های دیگر در صورت لزوم اضافه خواهد شد. افراد ثبت نام شده: 008 mohammad2012 SABER ali jon sina9705 alisabagh $$kian^^ mehdi.balack z.m fl90 ali3x2 shayan- bahador_balack nard121 night vampire mohammadreza mehrab black mobin hossein_hey PERSHIA زهرا یبل alireza_1375 amin2012 nariman مسعود 1362 farshadk90 ali vampire MBZ hossimessi gak ADOLFO_PIRELLI night vampire bardia001 montagheme alam 202020 erfanhamzeh ali. zoom-cover 1375mohsen mr.8 APOLLO alireza_1375 mojdeh6767 gallardo amir hs agha mamad azarakhshgs سیاوش t APOLLO بلبل doki arezoo65 پاپیون farshadk90 BABA hbk masoud313 hakhamanesh godzila devil99 مهرداد نیک westcity dante MILAD_BIHAMTA جک تایل رئال کهکشانی aryona rezam2 اسنیوی ابوتراب 169169 ba.ba.k محمدسرحدی legend_mg75 رئال کهکشانی shayan- sina77 ali jon nina jigar mehrshad nhoan امیرعلی n رکورد های شرکت کنندگان تا این لحظه: agha mamad 217.867.370.335.375.000 008 59,929,884,066,210 APOLLO 6,929,165,766,341 202020 21,906,075 ali. 4,194,310 ------ موفق باشید.... ![]() RE: سومین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) - hossein_hey - 08-12-2011 سلام به مدیر سایت من خواهان شرکت در مسابقه هستم یوزر هم:hossein_hey لطفا مرا ثبت نام کنید [/size] RE: سومین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) - PERSHIA - 08-12-2011 منم هستم RE: سومین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) - زهرا یبلا - 08-12-2011 عالللللللللللللللللللللییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی مممممممممممنننننننووووووون ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() راستی من هم هستم من را هم ثبت نام کنید: ![]() ![]() ![]() ![]() RE: سومین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) - wushu - 08-12-2011 منم هستم منم بنویس مرسی RE: سومین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) - amin2012 - 08-12-2011 منم هستم منم صبت نام کنید ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: سومین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) - nariman - 08-12-2011 منم هستم. RE: سومین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) - مسعود 1362 - 08-12-2011 منم هستم RE: سومین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) - farshadk90 - 08-12-2011 اسم منم هم بنویسید با تشکر ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: سومین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!) - ali vampire - 08-12-2011 manam hastam ![]() |