![]() |
متن +ترجمه اهنگ im a freak از انریکه و پیتبول - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52) +---- موضوع: متن +ترجمه اهنگ im a freak از انریکه و پیتبول (/showthread.php?tid=92245) |
متن +ترجمه اهنگ im a freak از انریکه و پیتبول - ★MoRpHeUsS★ - 28-02-2014 ![]() I tried to let it go هی میخوام بیخیالش شم ولی But I'm addicted to your chemicals ولی به بو (و هورمون هاش) معتاد شدم I got a piece, I want an overdose فعلا فقط خورده دارم اما زیاد تر میخوام تا اوردوز کنم. (این اوردوز با اون تشبیه اعتیاد و مواد مخدر صنعتی میخونه I love the way she gets so physical عاشق اون موقعی ام که باهم بدن به بدن میشیم (من تو من!) F*** like an animal لامصب مث حیوون (سگ مثلا!) وحشیه (6 رو میگه) In night, I just imagine how you put your love on me شب... دارم همش درباره عشقبازیات خیالپردازی و تصور میکنم Lights off, lighted on چراغ خاموش یا روشن Ready for some action آماده شدم برای عملیات پر از ماجراجویی و هیجان Baby, come and give it to me عزیز بیا اینجا و هرچی میخوام بهم بده 'Cause I'm a freak چون که من خیلی آدم عجیبی هستم The way you're poppin' and droppin' All over me خیلی با این بپر بپر ها و حرکاتی که وقتی بالایی(!) حال میکنم No, I don't want you to stop it نه نمی خوام دست نگه داری Yeah, I'm a freak آخه من خودمم ازون حرفه ای هام Baby, I can't lie When you move like that I got a one track mind نمیخوام دروغ بگم جیگرم وقتی این حرکاتت رو میبینم ذهنم فقط یه چیزو میفهمه و دنبال همونه 'Cause I'm a freak Yeah, I'm a freak 'Cause I'm a freak Yeah, I'm a freak Yeah, baby there you go آره دیگه همینه... یه همین سادگی Stealing my heart just like a criminal داری مث خلافکارا قلبمو میدزدی No turning back, this time is critical قرار هم نیس پس ـش بدی؛ ایندفعه انگار خیلی جدیه You move your body like a miracle Baby, here we go چه معجزه ای میکنی تو با این بدنت آفرین شروع کن! In night, I just imagine how you put your love on me Lights off, lighted on Ready for some action Baby, come and give it to me 'Cause I'm a freak The way you're poppin' and droppin' All over me No, I don't want you to stop it Yeah, I'm a freak Baby, I can't lie When you move like that I got a one track mind 'Cause I'm a freak Yeah, I'm a freak 'Cause I'm a freak Yeah, I'm a freak [Pitbull] Baby you pop and lock it Drop it, I watch it for sure تو که این حرکات رو با بدنت انجام میدی منم دارم درست نگاه میکنم (تو انجام بده منم نگاه میکنم) Baby you rollin and rocking Move it, I use it, let's go میچرخی و این ور و اون ور میکنی و (بچرخ و بپر و...) تکونش بده... خوشم میاد ... آها بریم! You know I leak it and do the things that they make you explode ممکنه منم نشتی بدم و یه کاری کنم که تو هم منفجر بشی (پیت خواسته مثلا توی لفافه حرف بزنه) You don't believe me, mami, just let me go low اگه حرفمو باور نداری بزار یه سری به اون پایین بزنم Because I'm a freak, that's a no Now can I get big, big, big, baby back it up nice and slow حالا من هی میتونم بزرگ و بزرگ تر بشم I just wanna skip, skip, skip, ride out and go یخواک یه سری کارارو فاکتور بگیرم... سواری ام رو انجام بدم و در برم I came, I saw, I conquered, on to the next, let's go اینو نمیگم (!)... فاتح شدم [Lol] و حالا میرم به مرحله و راند بعدی 'Cause I'm a freak The way you're poppin' and droppin' All over me No, I don't want you to stop it Yeah, I'm a freak Baby, I can't lie When you move like that I got a one track mind 'Cause I'm a freak Yeah, I'm a freak 'Cause I'm a freak Yeah, I'm a freak It's The Cataracs کترکس تهیه کننده ی آهنگه From the hotel room to the DJ booth چه توی اتاق هتلمون چه اتاقک دیجی On the bathroom seat, yes, I'm just a freak توی توالت اصلا هر جا بگی من پایه ام An when the sun goes down, gotta let it out اما روز که تموم شد من همه چیز رو فراموش میکنم Baby don't blame me, I'm just a freak عزیزم منو سرزنش نکن... نیس که من خیلی اینکاره م! (میگه که بعد از اکشن مون دیگه هرکی بره پی کار خودش) این اهنگ فوق العادس دان کنید و حالشو ببرید ![]() RE: متن +ترجمه اهنگ im a freak از انریکه و پیتبول - تآج آسیا - 02-03-2014 از این قسمتاش خیلی خوشم میاد ![]() ![]() ولی به بو (و هورمون هاش) معتاد شدم لامصب مث حیوون (سگ مثلا!) وحشیه (6 رو میگه) توی توالت اصلا هر جا بگی من پایه ام ![]() ![]() ![]() اگه حرفمو باور نداری بزار یه سری به اون پایین بزنم ![]() ![]() آماده شدم برای عملیات پر از ماجراجویی و هیجان ![]() ![]() ![]() RE: متن +ترجمه اهنگ im a freak از انریکه و پیتبول - ★MoRpHeUsS★ - 02-03-2014 (02-03-2014، 15:41)تآج آسیا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. منحرف بدبخت:| RE: متن +ترجمه اهنگ im a freak از انریکه و پیتبول - تآج آسیا - 02-03-2014 (02-03-2014، 15:59)★MoRpHeUsS★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دیگه چرا فوش میدی RE: متن +ترجمه اهنگ im a freak از انریکه و پیتبول - ×●SomeOne●× - 02-03-2014 ممنون خیلی دنبالش بودم! راستی freak یعنی ه.و.س.ب.ا.ز ![]() RE: متن +ترجمه اهنگ im a freak از انریکه و پیتبول - ★MoRpHeUsS★ - 02-03-2014 (02-03-2014، 16:23)viva music نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ی معنیش اینه ![]() RE: متن +ترجمه اهنگ im a freak از انریکه و پیتبول - مرصاد کاظمی 21 - 02-03-2014 نمیشناسمش ولی تعریف میکردن مرسی RE: متن +ترجمه اهنگ im a freak از انریکه و پیتبول - ★MoRpHeUsS★ - 02-03-2014 نامردا ب تاپیک سپاس بدید:| RE: متن +ترجمه اهنگ im a freak از انریکه و پیتبول - Navisa. - 02-03-2014 خیلی مشکل اخلاقی توش داره ![]() |