![]() |
گران*قيمت ترين دسرهاي جواهر نشان دنيا/ عکس - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: دانستنیها و موضوعات علمی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=33) +--- موضوع: گران*قيمت ترين دسرهاي جواهر نشان دنيا/ عکس (/showthread.php?tid=9249) |
گران*قيمت ترين دسرهاي جواهر نشان دنيا/ عکس - Hamidreza jefri HHH - 17-06-2012 گران*ترين دسرهاي دنيا صرفاً خوراكي*هايي هستند كه با انواع جواهرات، سنگ*هاي قيمتي و برخي مواد اوليه كمياب تهيه شده*اند. كيك دياموند كريسمس: يك ميليون و 720 هزار دلار اين كيك دو طبقه شش ضلعي از 223 قطعه الماس (حدود 170 قيراط) تشكيل شده است. روكش قرمز آن جلوه ويژه*اي به اين كيك داده است. ![]() آرنود توت*فرنگي: يك ميليون و 400 هزار دلار رستوران فرانسوي آرنود در نيواورلئان آمريكا اين دسر را در منوي خود قرار داده است. «آرنود توت*فرنگي» از قطعات مركبات در كنار توت*فرنگي كامل كه در شراب قرمز غوطه*ور است، تشكيل مي*شود. از تزئينات آن مي*توان به الماس صورتي 7/4 قيراطي كه «سرارنست كسل» بزرگ*ترين سرمايه*گذار جواهرات در بريتانيا آنها را تأمين مي*كند اشاره كرد. اين دسر با شراب سفيد 24 هزار دلاري «چالز ايكس كريستال» سرو مي*شود. ![]() كيك پلاتيني: 130 هزار دلار ميزان پلاتين و طلاي به كار رفته در اين دسر، هر بانويي را به وجد مي*آورد. اين كيك سفيد رنگ با انواع زنجير، آويز، سنجاق و گردنبند پلاتيني تزئين شده است. ![]() هايت شكلاتي: 25 هزار دلار رستوران سرندپيتي با همكاري شركت طلاسازي يوفوريا در نيويورك اين دسر را طراحي كرده*اند. «هايت شكلاتي» كه ركورددار گينس در سال 2007 نيز مي*باشد از 28 قطعه شكلات كه 14 قطعه آن جزء كمياب*ترين شكلات*هاي دنيا مي*باشند تشكيل شده است. از ديگر خصوصيات آن تزئينات رويه و زير آن با طلاي خوراكي است و اين دسر با قاشقي از طلا سرو مي*شود. ![]() دسر استيلت ماهيگير: 14 هزار و 500 دلار يك هتل در سريلانكا براي نخستين بار اين دسر ميوه را طراحي كرده است. «دسر استيلت ماهيگير» از برگ كاساتا (گياه محلي) كمپوت انبه و انار تشكيل شده است. از تزئينات ويژه آن مي*توان به شكلات كنده*كاري شده يك ماهيگير و 80 قيراط زمرد كبود اشاره كرد. ![]() دسر ماكارون هايت: هر جعبه7 هزار و 414 دلار اين دسر توسط آشپز معروفي به نام «پيرهرمه» طراحي شده است. دسر «ماكارون هايت» از تركيبات شربت قرمز، نمك دريا، رازيانه، فلفل و قارچ شانترل» پخته شده است ![]() كيك طلايي سلطان: 1000 دلار رستوراني در استانبول براي نخستين بار اين دسر را طراحي كرده است. اين دسر از انجير، به، زردآلو و گلابي خيسانده شده 2 ساله در نوعي شربت تهيه شده است. از تزئينات آن مي*توان به كارامل، ترفل سياه و لايه روكش طلاي خوراكي اشاره كرد. ![]() RE: گران*قيمت ترين دسرهاي جواهر نشان دنيا/ عکس - shadi shekari - 30-07-2013 عکسا نیومد RE: گران*قيمت ترين دسرهاي جواهر نشان دنيا/ عکس - ارمين2012 - 30-07-2013 وطن دانلود ![]() ![]() RE: گران*قيمت ترين دسرهاي جواهر نشان دنيا/ عکس - ana16 - 30-07-2013 عکس هاش وطن دانلود ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: گران*قيمت ترين دسرهاي جواهر نشان دنيا/ عکس - Hamidreza jefri HHH - 30-07-2013 چند دقیقه صبر کنید عکسا رو دارم دوباره اپ میکنم ![]() حالا عکسا میاد اگه تاپیکای من اینجوری شده به خودم بگین درستش میکنم لارم نی مثه ایم نویسنده که معلوم نی کی نویسندش کرده بیاید هم اعصاب خودتونو خورد کنید هم منو سپاس RE: گران*قيمت ترين دسرهاي جواهر نشان دنيا/ عکس - * Exceptional girl * - 16-09-2013 بعضیاشون واقعا ارزش نداره RE: گران*قيمت ترين دسرهاي جواهر نشان دنيا/ عکس - نازنین زیودار - 04-03-2014 منم میخوام ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |