انجمن های تخصصی  فلش خور
ناپدید و پنهان کردن درایو ها در ویندوز - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: رایانه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=27)
+--- انجمن: مسائل مربوط به سخت افزار، لپتاپ، تبلت، آیفون و ... (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=29)
+--- موضوع: ناپدید و پنهان کردن درایو ها در ویندوز (/showthread.php?tid=92622)



ناپدید و پنهان کردن درایو ها در ویندوز - kamran2 - 02-03-2014

گاهی ممکن است که بخواهید درایو های کامپیوتر تان را از دید دیگران پنهان کنید و به این روش اطلاعات ویژه خود را از دسترس دیگران دور نگهدارید. برای انجام این کار به صورتی که به اطلاعات تان هیچ گونه آسیبی وارد نشود مراحل زیر را دنبال نمایید.


روی آیکن کامپیوتر در دسکتاپ کلیک راست کرده و گزینه  manage را برگزینید. در پنجره به نمایش در آمده روی Disk Management کلیک کنید. درایوهای کامپیوتر تان را مشاهده می نمایید روی یکی از آنها راست کلیک کرده به عنوان مثال درایو D و گزینه Change Drive Letter and … را انتخاب نمایید. سپس روی دکمه Remove در پنجره جدید کلیک کنید با انجام این کار درایوتان از دید دیگران ناپدید خواهد شد. برای دوباره ظاهر کردن درایو روی بخش(درایو) پنهان شده راست کلیک کرده و مراحل بالا را تا پنجره ای که دکمه های Remove  و Add وجود دارند پیش بروید و این بار تنها دکمه فعال،  Add را بفشارید. و در پنجره ظاهر شده با کلیک بر روی دکمه OK نامی برای درایوتان انتخاب نمایید.


در صورتی که اطلاعات کافی ندارید از دیگر گزینه های راست کلیک روی درایو ها استفاده نکنید زیرا ممکن است اطلاعات تان پاک شود.


RE: ناپدید و پنهان کردن درایو ها در ویندوز - isi - 29-04-2014

وقتی کلیک راست کردم همچین گزینه ای نیومد؟


RE: ناپدید و پنهان کردن درایو ها در ویندوز - آرمیتا18 - 29-04-2014

مطالب جالب اخه این چیهAngry