![]() |
چیکن تکه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: چیکن تکه (/showthread.php?tid=92861) |
چیکن تکه - tyjtfhdhr - 03-03-2014 چیکن تکه ) زنجبیل،سیر،گشنیز،زیره و پودر فلفل را در کاسه بزرگی با هم مخلوط می کنیم. .....) ماست،نمک،آبلیمو،رنگ غذا(در صورت استفاده) و رب گوجه فرنگی چیکن تکه,چیکن,مرغ سوخاری ![]() مواد لازم برای آشپزی آکا برای ۶ نفر: ▪ زنجبیل تازه نرم شده=۱ قاشق چایخوری ▪ سیر تازه رنده شده=۱ قاشق چایخوری ▪ گشنیز ریز شده=۱ قاشق چایخوری ▪ زیره نرم شده=۲/۱ قاشق چایخوری ▪ فلفل قرمز=۱ قاشق چایخوری ▪ ماست=۳ قاشق غذاخوری ▪ نمک=۱ قاشق چایخوری ▪ آبلیمو=۲ قاشق غذاخوری ▪ رب گوجه فرنگی=۱ قاشق غذاخوری ▪ سینه مرغ=۱ و ۲/۱ کیلوگرم ▪ پیاز ورقه شده=۱ عدد بزرگ ▪ روغن=۳ قاشق غذاخوری ● مواد لازم برای آشپزی آکا جهت تزئین= ▪ ۶ برگ کاهو ▪ ۱ عدد لیموی قاچ شده ● طرز تهیه: ۱) زنجبیل،سیر،گشنیز،زیره و پودر فلفل را در کاسه بزرگی با هم مخلوط می کنیم. ۲) ماست،نمک،آبلیمو،رنگ غذا(در صورت استفاده) و رب گوجه فرنگی را به مخلوط ادویه اضافه می کنیم. ۳) مرغ ها را تکه تکه کرده و آن را به مخلوط ادویه اضافه می کنیم و در آن می غلتانیم تا خوب جذب شود و می گذاریم ۳ ساعت یا ترجیحا ۱ شب بماند. ۴) پیازها را در کف یک ظرف نسوز می چینیم و نیمی از روغن را روی پیازها می پاشیم. ۵) تکه های مرغ را روی پیازها قرار داده و آن را در فر که از قبل گرم شده با شعله زیر می پزیم. هر تکه را یک بار بر می گردانیم و با بقیه روغن آن را کمی چرب می کنیم و حدود ۲۵ الی ۳۰ دقیقه می گذاریم بپزد. ۶) مرغها را روی بستری از کاهو می چینیم و آن را با لیمو تزئین می کنیم. |