![]() |
L♥VE****sms - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: L♥VE****sms (/showthread.php?tid=93786) |
L♥VE****sms - ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ - 06-03-2014 یعقوب یادم داده است ، دلبرت وقتی کنارت نیست کوری بهتر است از دیدن . . . *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* هوا هر چقدر هم زمستان باشد ، مهم نیست تو زیر لباس هایت ، تابستان داری . . . *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* اینکه دوستم داشته باشی مثل این است که عابری در پیاده رو ناگهان در آغوشم بگیرد همین قدر بعید…همین قدر ممکن… ! *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* عاشق شده ام بر تو ! تدبیر چه فرمایی؟ از راهِ صلاح آیم؟ یا از درِ رسوایی؟ *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* یادت باشد به خوابم آمدی بیدارم کنی بِبوسمت! *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* به سلامتی کسی که همیشه آخر اس ام اس هاش اسمشو می نویسه چون میدونه هیشکی شمارشو Save نکرده *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* این چیست که چون دلهره افتاده به جانم حال همه خوب است ، من اما نگرانم ای عشق ! مرا بیشتر از پیش بمیران آنقدر که تا دیدن او زنده بمانم *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* چشمانم را به ابرها قرض می دهم کافیست عکست را نشانم دهند خشکسالی چند سال اخیر را جبران خواهم کرد *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* من رسم دوستی ام مثل نان نیست که گرمش سر سفره دل باشد و سردش سهم نمکی چه گرمای حضورت و چه سرمای نبودنت را دوست دارم *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* چو قلب شب تاریک تنهایی هایم دوستت دارم چو بامداد خوش دوستت دارم به یاد تو و یادهایت شب نشستم بیدار چه خواب باشم چه بیدار باشم دوستت دارم *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* کفش ها چه عاشقانه هایی با هم دارند ! یکی که گم شود دیگری محکوم به آوارگیست . . . *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* او راحت از من گذشت اگر خدا هم راحت از او بگذرد قیامت را من بپا می کنم . . . *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* قفس یعنی دهان من وقتی زبانم روی اسم تو قفل می شود . . . *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* زمستان سرد نیست درد است وقتی دست هایم تنها خودم را به آغوش می کشند ! *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* در سینمای چهار بُعدی چشمانت برنده ی هفته سیمرغ بلورینِ بهترین تماشاچی می شوم . . . *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* فقط یکبار میتوان عاشق شد بار دوم دیگر خبری از جنسِ اصل نیست . . . *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* از سرمای زمستان نمی ترسم وقتی به تو گرم است “دلم” . . . *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* پشت این بـغض سنـگین … بیدی نشسته کــــه خیـــال میکرد… بـــا این بـــادهــــا نمیلرزد *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* دیروز : ما دو تا امروز : من یکی ولی شما دو تا فردا : بازم من یکی ولی شما سه تا غم انگیزه ، نه ؟ *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* وقتی نخواستنت… آروم بکش کنار … غم انگیز است اگر تو را نخواهد مسخره است اگر نفهمی احمقانه است اگر اصرار کنی . . . *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* گاهی دلگرمی یک دوست آنقدر معجزه میکند که انگارخدا در زمین کنار توست . . . *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* گاهی “دوست داشتن” پنهان بماند قشنگ تر است دوست داشتن را باید کشف کرد ، درک کرد و از آن لذت برد . . . *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* چه اشتباه بـزرگیست ، تلخ کردن زندگیمان برای کسی که در دوری ما شیرین ترین لحظات زندگیش را سپری میکند . . . *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* زندگی با تو چه کرد ای عاشق شاعر مگر ؟ کان دل پر آرزو از آرزو بیزار شد پله ها در پیش رویم یک به یک دیوار شد زیر هر سقفی که رفتم بر سرم آوار شد *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* و ا ب س ت گ ی این جمله بی جان روزی هزار بار جانم را میگیرد ! *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* به سلامتی اون کسی که نگفت من با بقیه فرق دارم ولی ثابت کرد ! *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* هیچکس بعد هیچکس نمرده ولی … خیلیا بعد خیلیا ، دیگه زندگی نکردن . . . *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* آرزو دارم فقط یکبار سرت را روی سینه ام بگذاری تا تپش نامنظم قلبم را احساس کنی ولی از این میترسم که قلبم به احترامت بایستد . . . *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* از تو گفتن سوزش چشم می آورد و از تو نگفتن تورم گلو بگویم یا نگویم *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* چه حیف شد دیر فهمیدم برای عاشقی چرب زبانی کافیست.. *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* تنهایی عار نیست اتمام حجت است به تمام قلبهای بی درو پیکری که جز به وقت تنهایی به رویت گشوده نمیشود . . . *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* آدمها چقدر با هم فرق می کنند عشق برای بعضی ها یک دلگرمیست و برای بعضی ها فقط یک سرگرمیست *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* وقــتی کنـــارمــی جــــایــی بــرای ِ هیــچ شتـابـی نـیست مقــــصـد همـــــین حضــــــور ِ مـــن و تــــوسـت . . . *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.* من نه فرهادم ، نه مجنونم ، نه بیژن ، من همان عاشقِ ساده دل تنهام که بی تو هیچم . . . |