![]() |
مرغ کنتاکی در منزل - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: مرغ کنتاکی در منزل (/showthread.php?tid=93810) |
مرغ کنتاکی در منزل - tyjtfhdhr - 06-03-2014 مرغ کنتاکی در منزل ابتدا مرغ ها را با پوست به چند قطعه تقسیم می کنیم. سپس آنها را با ادویه های مورد نظر (مرینیت )مزه دار کرده ، بعد تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و شیر را به آن افزوده سپس هر تکه... ![]() مرغ= 1 عدد شیر= 1 لیوان ادویه مخصوص کنتاکی= 100 گرم آرد سفید= 500 گرم پودر سیر و زنجبیل= به میزان لازم روغن برای سرخ کردن= به میزان لازم تخم مرغ = 2 عدد نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز= به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا مرغ ها را با پوست به چند قطعه تقسیم می کنیم. سپس آنها را با ادویه های مورد نظر (مرینیت )مزه دار کرده ، بعد تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و شیر را به آن افزوده سپس هر تکه از مرغ را در این مواد آغشته کرده و بعد در پودر سوخاری می غلطانیم و سپس در آب یخ شوک داده مجددا در آرد و ادویه می زنیم در روغن داغ آن را سرخ می کنیم RE: مرغ کنتاکی در منزل - -Edgar - 06-03-2014 والا مامانم یه بار درست کرد دیگه به مرحله خوردن نرسید +__+ به نظر من از همون بیرون بگیریم بهتره چون مثل من باشکم خالی نمیخوابی ^__^ RE: مرغ کنتاکی در منزل - mustafa ceceli - 06-03-2014 (06-03-2014، 16:59)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دقیقا RE: مرغ کنتاکی در منزل - علی ویشتاسب - 06-03-2014 ؟؟؟؟؟ |