انجمن های تخصصی  فلش خور
جک ویلشر شش هفته خانه‌نشین شد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20)
+--- موضوع: جک ویلشر شش هفته خانه‌نشین شد (/showthread.php?tid=94081)



جک ویلشر شش هفته خانه‌نشین شد - Ѧℳℐℝ - 07-03-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جک ویلشر شش هفته خانه‌نشین شد 1

تیم ملی فوتبال انگلیس در دیداری دوستانه موفق شد دانمارک را با یک گل از پیش رو بردارد.

در این دیدار جک ویلشر، هافبک انگلیس در دقیقه 59 پس از برخورد با "دانیل اگر" آسیب دید و از بازی بیرون رفت.

باشگاه آرسنال اعلام کرد که آسیب‌دیدگی این بازیکن جوان جدی است و او تا شش هفته نمی‌تواند در میادین حضور یابد که این بدون شک خبر بدی برای توپچی‌ها به شمار می‌آید.

آرسنال در هفته‌های آینده بازی‌های بسیار حساسی پیش رو دارد. شاگردان ونگر در ماه مارس باید برابر تیم‌های منچسترسیتی، چلسی،سوآنسی و اورتون به میدان روند که ویلشر نمی‌تواند در هیچکدام از این دیدارها حضور یابد. البته این تیم در دور برگشت یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا هم باید به مصاف بایرن مونیخ برود که ویلشر به این دیدار هم نخواهد رسید.

آرسنال در هفته‌های اخیر نتایج ضعیفی کسب کرده و صدر جدول رده‌بندی را از دست داده است. توپچی‌ها اکنون با 59 امتیاز در جایگاه سوم جدول رده‌بندی قرار و با تیم صدرنشین چلسی چهار امتیاز فاصله دارند. شاگردان ونگر در لیگ قهرمانان اروپا هم کار سختی را پیش رو و شانس بسیار کمی برای صعود دارند؛ چرا که در دیدار رفت با دو گل در ورزشگاه امارات برابر بایرن مونیخ، مدافع عنوان قهرمانی تن به شکست داده‌اند.