![]() |
اس ام اس (دختر ممنوع) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس (دختر ممنوع) (/showthread.php?tid=94620) |
اس ام اس (دختر ممنوع) - دوست مهربان - 10-03-2014 این اس ام اس فقط جهت بیدار کردن شما از خواب میباشد! لطفا پس از خواندن آن لبخند زده و سعی کنید دوباره بخوابید *** سلام اس ام اس زدم بگم نماز یادت نره 4 ساعت دیگه باید بیدار شی *** ببین یکی میخواست از خواب بیدارت کنه من نذاشتم کار خوبی کردم؟ *** می خواستم یه چیز مهم رو بگم پاهات از زیر لحاف اومده بیرون . یه وقت سرما نخوری *** ببخش که این موقع شب مزاحمت میشم ,ولی یه سوال توی ذهنم بود که می خواستم ازت بپرسم : میدونی ایران وقتی نفتشو می فروشه , بشکه هاشو هم پس میگیره یا نه؟!!!!!!!!! *** ببخشید که مزاحمت شدم میخواستم بگم شبا که ما میخوابیم آقا پلیسه بیداره *** از کنج لبت بوسه ای چون قند گرفتم از قند لبت من مرض قند گرفتم *** شما مذکر هستید یا مونث ؟ برای دانستن جواب پایین رو نگاه کنید . . . . . . . این پایینو که نمی گم *** دستانم را بر کمرت حلقه میزنم.لبانم را بر لبانت میگذارم و از عصاره وجودت میکشم با تمامه وجود فریاد میزنم، دوستت دارم شیشه نوشابه!!! *** کنم هر شب دعایی کز دلم مهرت رود بیرون ولی اهسته میگویم خدایا بی اثر باشد *** امان از درد روزگار که سوزاند جگرم........................................دوست دخترم مادر شدو من هنوز پسرم *** کوره می ره تو آشپزخونه دستشو می کشه رو رنده می گه این چرت و پرتا چیه اینجا نوشتین *** اگه یه روز به سیخ کشیدنت ناراحت نشو آخه خیلی تو جیگری *** یه حس بدی دارم چون فکر میکنم نباید می زاشتم بری جات خیلی خالیه حتی اینجا دیگه بوی عطرت نمی یاد تقصیر من بود آخه سیفونو کشیدم *** ببخشید بد موقع برات sms فرستادم میخواستم بیدارت کنم که یکم هم به من فکر کنی آخه من جیش دارم *** سلام نمیدونی چقدر خوابم میاد *** سلام . ببخشید بیدارت کردم . گفتم نکنه داری خواب بد می بینی *** بیدار شو ....... گفتم بیدارت کنم که صبح خواستی بری بیرون خواب نمونی تشکر لازم نیست *** الله اکبر الله اکبر . . . . . بیدار شو وقت نمازه *** می خواستم ببینم که خوابی یا نه ؟؟؟ اگه نخوابیدی ، دیر وقته برو بخواب *** بیدار شو بیدار شو من تنهام با من حرف بزن یه قصه واسم تعریف کن خوابم ببره *** خوابی میخواستمsms بدم باشه بعد مزاحم میشم *** آ خونده قرص اکس می خوره میره بالا منبر میگه بیت المقدس حالادست دست دست *** معلم قزوینی به شاگرد: پسر جون اینجوری قبول نمی شی نه کلاس می یای نه باغ *** به رشتیه با اس ام اس میگن زنت خونه همسایه هست.رشتیه هم اس ام اس میزنه که خاک بر سر کسی که اس ام اس تکراری بده *** یک روز یک عزرائیل میاد خونه ی قزوینیه میگه شناسنامت رو بده می خوام باطلش کنم . قزوینی : زیره فرش جرات داری برش دار *** می خوامت نه به خاطر رفاقتت... نه به خاطرصداقتت... نه واسه شرافتت... ظرافتت... رشادتت... حسادتت... می خوامت فقط به خاطر خود کثافتت *** قزوینیه کنار زمین فوتبال خوابیده بوده. بهش میگن بازی شروع شده پاشو بازی کن میگه من برانکاردم *** سر در قزوین نوشته خوش آمدید!!! خروجی قزوین نوشته خوشتان آمد؟ *** از جلو دادن راحت تره یا از عقب دادن ؟ . . . . سازمان نظر سنجی شرکت اتوبوس واحد *** خیلی دوست دارم زود به زود ببینمت اما حیف بلیط باغ وحش گرونه *** فصل چیدن پشم گوسفندان است . زود بخواب فردا اول صف باشی RE: اس ام اس (دختر ممنوع) - @mahsa078@ - 10-03-2014 ممنون ![]() RE: اس ام اس (دختر ممنوع) - زهرا10000 - 10-03-2014 باحال بود مسی RE: اس ام اس (دختر ممنوع) - ✘ 2gнєтєя4єνєя ✘ - 11-03-2014 باحالم.ممنون. RE: اس ام اس (دختر ممنوع) - ɓŁŪ£ ɢĩŔŁツßレuε gïrレツ≧✯◡✯≦ - 29-10-2014 ببخشید بد موقع برات sms فرستادم میخواستم بیدارت کنم که یکم هم به من فکر کنی آخه من جیش دارم RE: اس ام اس (دختر ممنوع) - Dead-Girl - 29-10-2014 ممنون جالب بود... RE: اس ام اس (دختر ممنوع) - ᖇᗩᖺᗩ - 29-10-2014 ![]() ![]() ![]() ![]() |