![]() |
متن آهنگ : Sparks fly از « تیلور سوئیفت » + ترجمه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52) +---- موضوع: متن آهنگ : Sparks fly از « تیلور سوئیفت » + ترجمه (/showthread.php?tid=95100) |
متن آهنگ : Sparks fly از « تیلور سوئیفت » + ترجمه - 30Ḱᗩᔕ - 12-03-2014 متن آهنگ : Sparks fly از « تیلور سوئیفت » + ترجمه ![]() The way you move is like a full on rainstorm مدل راه رفتنت تو بارون بی نقصه and I'm a house of cards و من یه خونه ی کاغذی ام You're the kind of reckless that should send me running بی پروایی تو باعث میشه از دستت فرار کنم But I kinda know that i won't get far اما میدونم که خیلی ازت دور نمیشم And you stood there in front of me just و تو رو به روی من بودی Just close enough to touch به اندازه ی کافی نزدیکم بودی Close enough to hope you couldn't see به اندازه ای نزدیک بودی که امیدوار باشم What I was thinking of نفهمی داشتم به چی فکر میکردم Drop everything now بی خیال همه چی شو Meet me in the pouring rain زیر بارون منو ملاقات کن Kiss me on the sidewalk با من قدم بزن Take away the pain درد رو ازم دور کن Cause I see, sparks fly whenever you smile چون هر وقت میخندی پرواز شعله ها رو میبینم Get me with those green eyes, baby با اون چشمای سبزت منو تسخیر کن As the lights go down در حالی که چراغا خاموش میشن Give me something that'll haunt me when you're not around یه یادگاری از خودت بهم بده تا تو نبودت منو دیوونه ات کنه Cause I see, sparks fly whenever you smile چون وقتی میخندی پرواز شعله ها رو میبینم My mind forgets to remind me you're a bad idea ذهنم یادش میره بهم یاد آوری کنه که فکرای بدی داری You touch me once and it's really something تو برای اولین بار با منی و این معرکه اس You find I'm even better than you imagined I would be میفهمی من از خودتم مشتاق ترم . فکر کن ! ! I'm on my guard for the rest of the world قلب من برای کل دنیا بسته اس But with you I know it's no good اما با تو... نه این گارد خوب نیست And I could wait patiently و میتونم صبر کنم But I really wish you would اما واقعا آرزو میکنم Drop everything now بی خیال همه چی بشی Meet me in the pouring rain زیر بارون منو ملاقات کن Kiss me on the sidewalk با من قدم بزن Take away the pain درد رو ازم دور کن Cause I see, sparks fly whenever you smile چون وقتی میخندی پرواز شعله ها رو میبینم Get me with those green eyes, baby با اون چشمای سبزت منو تسخیر کن As the lights go down در حالی که چراغا خاموش میشن Give me something that'll haunt me when you're not around یه یادگاری از خودت بهم بده تا تو نبودت منو دیوونه ات کنه Cause I see, sparks fly whenever you smile چون وقتی میخندی پرواز شعله ها رو میبینم I'll run my fingers through your hair ترجمه نمیشه And watch the lights go wild و آتیش بازی رو نگاه میکنم Just keep on keeping your eyes on me فقط چشماتو ازم برندار It's just wrong enough to make it feel right به اندازه ی کافی بد هست که باعث بشه حس خوبی داشته باشم And lead me up the staircase و منو به سمت پله ها ببر Won't you whisper soft and slow نمیخوای تو گوشم زمزمه کنی؟ I'm captivated by you baby like a fireworks show من محو تو شدم انگار دارم یه نمایش آتیش بازی رو نگاه میکنم Drop everything now بی خیال همه چی شو Meet me in the pouring rain با من زیر بارون قرار بذار Kiss me on the sidewalk باهام قدم بزن Take away the pain درد رو ازم دور کن Cause I see, sparks fly whenever you smile چون وقتی لبخند میزنی پرواز شعله ها رو میبینم Get me with those green eyes, baby با چشمای سبزت تسخیرم کن عزیزم As the lights go down در حالی که چراغا خاموش میشن something that'll haunt me when you're not around یه یادگاری از خودت بهم بده تا تو نبودت منو دیوونه ات کنه Cause I see, sparks fly whenever you smile چون هروقت لبخند میزنی من پرواز شعله ها رو میبینم sparks fly, oh پرواز شعله ها baby smile عزیزم لبخند بزن and the sparks fly و شعله ها به پرواز دراومدن ![]() RE: متن آهنگ : Sparks fly از « تیلور سوئیفت » + ترجمه - جاسمین جون - 21-03-2014 مرسی عالی بود گلم اما بی کیفیت ![]() |