انجمن های تخصصی  فلش خور
منطقه‌ای بدون ترافیک و خودرو+تصاویر - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42)
+--- موضوع: منطقه‌ای بدون ترافیک و خودرو+تصاویر (/showthread.php?tid=95181)



منطقه‌ای بدون ترافیک و خودرو+تصاویر - asa14 - 12-03-2014

به گزارش مشرق، منطقه‌ای در آمستردام اصلا ترافیک ندارد. در یک زمین بایر صنعتی در یک محله در سال‌های 90 این منطقه ساخته شده است.

ساکنین این منطقه با محدود کردن خودرو در شهر مخالف نیستند. در سال 1992 یک همه پرسی محلی برگزار شد و مردم آمستردام با محدود شدن خودرو در خیابان‌ها موافقت کردند.

منطقه‌ای بدون ترافیک و خودرو+تصاویر 1

«وسترپارک» یک منطقه 6 هکتاری است که کم‌ترین تراکم را دارد. ساکنان آن درآمدی متوسط دارند. شاید این منطقه از شهرت کمی برخوردار باشد اما این اوضاع در حال تغییر است.

نزدیکی آن به مرکز آمستردام موجب جذاب شدن آن می‌شود.

در سال 1990 پروژه‌ای توسط وزارت مسکن هلند برنامه‌ریزی و ارائه شد که توسط سازمان محیط زیست و سازمان برنامه‌ریزی با همکاری ساکنان محلی اجرا شد.

در «وسترپارک» 30 درصد از مردم ماشین دارند اما به دلیل زیست محیطی هیچکدام با ماشین سفرهای خیابانی ندارند.

منطقه‌ای بدون ترافیک و خودرو+تصاویر 1

در این منطقه 50 درصد مسکن وجود دارد که 591 آپارتمان است 273 تای آن توسط مردم و 318 تا از آنها توسط مالکین پر شده است.

این منطقه به غیر از آپارتمان‌ها و ساکنین آنها؛ قهوه خانه بزرگ، رستوران، مدرسه ورزشی دارد و در حالی که مغازه‌ها و مدارس بسیار نزدیک و در فاصله‌ای کم به یکدیگر قرار گرفته‌اند مردم با پیاده روی خیلی زود به محل می‌رسند.

قوانین خاصی که در این منطقه در حال اجراست از نظر زیست محیطی خیلی به نفع ساکنین است مانند جمع‌آوری کردن زباله‌های زیر زمینی، تشکیل گرمایش خورشیدی، انتخاب مصالح ساختمانی، وجود سقف عایق‌کاری شده مخصوصا ممنوعیت استفاده از چوب در ساخت خانه‌ها و ایجاد فضای سبز و چشم‌اندازی زیبا در شهر است.


RE: منطقه‌ای بدون ترافیک و خودرو+تصاویر - mahta.love - 23-06-2014

منم میخوام برم اونجاBig Grin