![]() |
|
lol!!!!!!!!!!!!!!!!2 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: مطالب طنز و خنده دار (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=76) +---- موضوع: lol!!!!!!!!!!!!!!!!2 (/showthread.php?tid=95259) |
lol!!!!!!!!!!!!!!!!2 - (^_^)Negar Styles - 12-03-2014 پسره میخواد بره دانشگاه لامصب یه رنگایی میپوشه که منه دختر تا حالا نپوشیدم .. پسر دانشجوی ایرانی محترم ! خداوکیلی رنگ صورتی رنگ دخترونه اس. نپوش خب. لااقل آبی بپوش چرا دوس داری دختر باشی؟ امان ازین حسادت.ما دخترا پشمالو و زشت شمارو هم قبول داریم مرد باش. مرررررررررررررد . داداشای گلم حالا اشکال نداره شلوار رنگی بپوشید ....ولی خداییش دیگه کفش زرد و شلوار قرمز و پیراهن سبز نپوشید اسمارتیز که نیستید آخه :| ********** پسره قبل از اینکه ترم جدید سر کلاس بره میره آرایشگاه فکر کنم آرایشگره بهش میگه: ﻋﺰﯾﺰﺯﺯﺯﻡ ... ﺍﺑﺮﻭﻫﺎﺗﻮ ﻫﺸﺘﯽ ﮐﻨﻢ ﯾﺎ ﺷﯿﻄﻮﻧﯽ؟؟؟ ( خدایا سرمو به کجا بکوبونم ؟؟ ) خب لامصب برو دیگه اسمتم عوض کن مثلا بذار ممدگیسو کمند... احسان زیر ابرو... عباس ساپورت *********** واااه خدا نکنه پسری سر کلاس دانشگاه ازت سوال درسی بپرسه میدونید چرا؟؟؟ فهموندن یک مساله درسی به پسر ،مثل این میمونه که بخوای روی چرتکه ویندوز نصب کنی ... به خداااااااااا129fs370785.gif129fs370785.gif ******** فقط یه پسر دانشجوی ایرانی میتونه سرکلاس هم زمان که هندزفری تو گوششه و آهنگ باز منو کاشتی رفتی رو گوش میده، با یکی از دستاش اس ام اس بده و با دست آزادش از صحبتای استاد نت برداره و تو چشای استادم نگاه کنه!!!خداییش حیف شدید شما پسرا ! ************ میدونید چیه؟؟ خوشم میاد تو تقویم ایران از روز دختر تاروز جهانی توالت داریم ولی روز پسر نداریم دخترا دست جیغغغغ هورااااااااا دخترا قر ندییییین ریا میشه به همون بشکن ریز اکتفا کنییییید لدفن خخخخخ لــــــــول...... بخنـــــــــــــــد فقطـــــــــ totalgifs.com barrinhas gif gif l13.gif دختره استاتوس زده: بثمشد ذشغ کامنت پسرا: 1.عزیزم گل گفتی 2.منم با شما موافقم 3.چه حرف فیلسوفانه ای منم مث شما فکر میکنم اگه میشه بیشتر باهم آشنا شیم 4.کتیبتون هم مث اسمتون با معنیه . . . 897.از وقتی کتیبه شمارو خوندم احساس میکنم زنگیم هدفدار شده. دختره بعد از چن روز: ببخشین یادم رفته بود زبان کیبوردم رو عوض کنم منظورم این بود: felan bye totalgifs.com barrinhas gif gif l13.gif استاد میگه چرا سمت راست کلاس همیشه شلوغ تر از سمته چپه !؟ گفتیم: چون وایرلس اینور بهتر آنتن میده!!!!!! دچار یاس فلسفی شد بیچاره ......:| totalgifs.com barrinhas gif gif l13.gif میگن الان دوره ای باید همه چیز رو با سازش حل کرد اینترنت، عزیز ،جیگرم ،خوشگلم لطفا سرعتت رو زیاد کن totalgifs.com barrinhas gif gif l13.gif ما ز یاران چشم یاری داشتیم... رفتم دکتر، چندتا قرص ضد توهم بهم داد.. خدا روشکر الان خیلی بهترم... totalgifs.com barrinhas gif gif l13.gif به نظر من تو تقویم جای یه روز به اسم بچه خوشگلا خالیه، که تو این روز همه به بچه خوشگلا کادو بِدن و خلاصه منم یه بار کادو گرفته باشم !!!!!!!!!! totalgifs.com barrinhas gif gif l13.gif بعضی از این پسر آویزونا هستن به دختره میگه : خَنوم مَنَ بَ خودت ببَر خونَدون ... عح عح چه حال بهم زنن :-ا ما اینجوری نبودیم که ! خیلی شیک و باوقار میرفتیم جلو دختر ِ بهش میگفتیم : سلام خانوم محترم ، ببخشید امکانش هست چند لحظه ی کوتاه وقت شریفتون رو بگیرم؟... میگفت : بفرمائید اونموقع میگفتیم : حَلَ مَنَ بَ خودت ببَر خونَدون اونم مارو می برد انقدر ما باکلاس بودیم totalgifs.com barrinhas gif gif l13.gif +استاد من نفهمیدم میشه یه بار دیگه توضیح بدید ؟ - ببین عزیزم Ώ ؟ ֽ ـ ·⅛n⅞ ∞ ∫ ≈ ≪ ױ ײ ׳ ∂ ∆ ∏ ∑ + مرسی استاد الان قشنگ فهمیدم خیلی ممنون... totalgifs.com barrinhas gif gif l13.gif میگن توالت های جهنم: توش پرسوسک بالدارگندس!!! فقط شیراب جوش داره!!! دمپاییش همیشه خییییسهه!!! شلنگشم همیشه روزمین افتاده!! تازه فرشته عذابم پشت دروایساده هی درمیزنه میگه زودبیابیرون!!! طول دستشوییش دومتره!! درشم ابیرون بازمیشه!! قفلم نمیشه!! totalgifs.com barrinhas gif gif l13.gif امروز ۲ نفر بخاطره من دعواشون شده بود ﻫﺮﺩﻭﺷﻮﻥ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻦ ﻣﻨﻮ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻦ ﺍﺻﻦ ﺍﺷﮏ ﺗﻮ ﭼﺸﺎﻡ ﺟﻤﻊ ﺷﺪ ﮐﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﮐﺴﯽ ﻣﯿﺘﻮﻧﻢ ﻣﻬﻢ ﺑﺎﺷﻢ :| (ﺣﺎﻻ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﻋﻮﺍ ﺑﯿﻦ ۲ ﺗﺎ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﺗﺎﮐﺴﯽ ﺑﻮﺩ ...ﻭﺍسم اصلا مهم نیست RE: lol!!!!!!!!!!!!!!!!2 - asal.hz - 12-03-2014 وای خیلی باحال بود ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: lol!!!!!!!!!!!!!!!!2 - (^_^)Negar Styles - 14-03-2014 نیظرا و سیپاساتون کجان؟من دارم میرمها برای همیشه سپاسامو اضاف کنید روحم شادبشه
RE: lol!!!!!!!!!!!!!!!!2 - شقایق 245 - 15-03-2014
RE: lol!!!!!!!!!!!!!!!!2 - (^_^)Negar Styles - 16-03-2014 خوب ممنون دی RE: lol!!!!!!!!!!!!!!!!2 - پری خانم - 24-03-2014 میسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:cool::cool: RE: lol!!!!!!!!!!!!!!!!2 - ☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ - 24-03-2014 عاااااااالی بود RE: lol!!!!!!!!!!!!!!!!2 - alirajabnia708 - 24-03-2014 با حال بود RE: lol!!!!!!!!!!!!!!!!2 - لی مین هو3 - 25-03-2014 خیلی خوب بود ممنون |