![]() |
جملک فوق العاده باحال...عیدی من به شما دوستای گلم...بیاتو - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: جملک فوق العاده باحال...عیدی من به شما دوستای گلم...بیاتو (/showthread.php?tid=96324) صفحهها:
1
2
|
جملک فوق العاده باحال...عیدی من به شما دوستای گلم...بیاتو - ×fteя LifE∀× - 17-03-2014 تو هم دختر خودمی" . . . ترفند پيرمردها برای ماچ كردن زنهای فاميل در ایام عید !! ------------------------------------------------------------ اَلـــــــــــــــــــــــــــا سَــــــــــــــــلـــــــــــــا چیست !؟ منم اگه لبامو با پروتز اندازه ی لبای شتر کرده بودم بجای الو سلام اینو میگفتم !! _______________________________________________ یکی از بزرگترین زجرهای مشترک بین هممون تو بچگی این بود کـــه باید میرفتیم جنسی که اشتباه خریدیمو پس میدادیم !! _____________________________________________ کلمه ok و معنای اصلی آن در حرفای دخترا !! _____________________________________________ من بد شانسیمو از همون دوران بچگی وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم؛ ولی مرغ نشد فهمیدم !! _____________________________________________ مهندسین آی تی سعی کنن ببینن میتونن یه کاری کنن امسال عید دیدنی به صورت آنلاین برگزار بشه ؛ ما دیگه از اینجا پا نشیم !! _____________________________________________ چرا سن که میره بالا دیگه کسی نمیاد دکتر بازی کنیم ؟! اتفاقی مگه افتاده ؟ خب من همون دکترم تو هم همون مریض دیگه ! بدم میاد انقدر از این اخلاق بعضیا !! _________________________________________ یکی باید پیدا شود که به مادران سرزمین من بفهماند که اگر شام دیشب خوردنی بود، همان دیشب خورده میشد بعععععله... ____________________________________________________________ يكي از فانتزيام اينه كه يه پيرمرد پودار تصادف كنه من برسونمش بيمارستان و نجاتش بدم اونم با بچه هاش مشكل داشته باشه تمام زندگيش به نام من بزنه و بميره .وقتي بچه هاش منو پيدا ميكنن كه پولا بگيرن همه چيز بندازم جلوشون بگم برداريد نامردها اوني كه با ارزش بود پدرتون بود ____________________________________________________________ اینایی که میگن ۲۱ دسامبر دنیا تموم میشه همونایی هستن که رفتن پشت بوم آرم پپسی را ببینن ____________________________________________________________ مادربزرگم همیشه میگه موقع خوردن آب حتما ۳ بار بسم اللّاه بگید , چون ۳ تا جن در آب وجود داره …. . . . ۲ تا هیدرو جن و ۱ اوکسی جن ____________________________________________________________ لباس شویی لباسارو میشوره ظرف شویی ظرفا رو خورد کن مواد لازم غذا رو خورد میکنه پلو پز هم که پلو میپزه سوالی که پیش میاد اینه که دقیقا زنها چیکار میکنن !؟ ____________________________________________________________ هشدار جدی به همه هموطنان در ایام نوروز از سروریس دهی اینترنت به میهمانها جدا خودداری کنید ! عواقبش رو هم خودتون میدونین ! ____________________________________________________________ این پیاز قرمزا جوری اشک آدمُ درمیاره که آدم به شک میفته نکنه کسی مرده و به آدم نمیگن ____________________________________________________________ وقتی یه رازیو بهم میگن و بعد میگن فقط تو میدونی انقدر خوشحال میشم که دوست دارم برم واسه همه تعریفش کنم ! ____________________________________________________________ آدمارو یا باید تو سفر شناخت یا وقتی که ته دیگ ماکارانی میاد سر سفره ! ____________________________________________________________ وقتی یه چیزی که داره میوفته رو تو هوا میگیرم بیشتر از اینکه به تیز بودنم ببالم ، اینور اونورو نگاه میکنم که کسی حالت صورتمو تو اون حال ندیده باشه ! ____________________________________________________________ تقدیم همه ی دوستای عزیزم تو فلش خور دوستتون دارم اینم عیدیتون امید وارم سال خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخعععععععععععععععععلی خوبی باشه براتون سال93 سال خوبی رو برای خودتون و خانواده تون ارزو میکنم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: جملک فوق العاده باحال...عیدی من به شما دوستای گلم...بیاتو - BlAcK dAy - 17-03-2014 خعلی قشنگ بودن.ممنون RE: جملک فوق العاده باحال...عیدی من به شما دوستای گلم...بیاتو - امــــــیـــــــر راد - 17-03-2014 ممنون ![]() ![]() RE: جملک فوق العاده باحال...عیدی من به شما دوستای گلم...بیاتو - S R U H - 17-03-2014 خوب بود RE: جملک فوق العاده باحال...عیدی من به شما دوستای گلم...بیاتو - ZAHRA LOVE 1D - 17-03-2014 اَلـــــــــــــــــــــــــــا سَــــــــــــــــلـــــــــــــا چیست !؟ منم اگه لبامو با پروتز اندازه ی لبای شتر کرده بودم بجای الو سلام اینو میگفتم !! ایـــن خــعــلــی بــاحــال بــود ! RE: جملک فوق العاده باحال...عیدی من به شما دوستای گلم...بیاتو - دونه انار - 17-03-2014 باحال بود خیلیییی خیلی میسی ![]() RE: جملک فوق العاده باحال...عیدی من به شما دوستای گلم...بیاتو - ✘PETER✘ - 19-03-2014 خیلی جالب بود ممنونم ![]() RE: جملک فوق العاده باحال...عیدی من به شما دوستای گلم...بیاتو - Serenay2 - 19-03-2014 ![]() ![]() ![]() RE: جملک فوق العاده باحال...عیدی من به شما دوستای گلم...بیاتو - Elena ♥♥♥♥♥ - 19-03-2014 خعلی عالی بودن مخصوصا ((مادربزرگم همیشه میگه موقع خوردن آب حتما ۳ بار بسم اللّاه بگید , چون ۳ تا جن در آب وجود داره …. . . . ۲ تا هیدرو جن و ۱ اوکسی جن)) ![]() ![]() ![]() ![]() RE: جملک فوق العاده باحال...عیدی من به شما دوستای گلم...بیاتو - اشکان پیشرو - 21-03-2014 ممنون از عیدیتون |