![]() |
چند تا مطلب ضد پرس پول لیس ( فقط اس اس ) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: چند تا مطلب ضد پرس پول لیس ( فقط اس اس ) (/showthread.php?tid=96455) صفحهها:
1
2
|
چند تا مطلب ضد پرس پول لیس ( فقط اس اس ) - Negin_1379 - 18-03-2014 ﺑﻪ ﭘﺮﺳﭙﻮﻟﯿﺴﯿﻪ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﻻﻥ ﭼﻨﺪﻡ ﺟﺪﻭﻟﯿﻦ ؟! ﻣﯿﮕﻪ :ﺍﺯ ﺑﺎﻻ ﺁﺩﺭﺱ ﺑﺪﻡ ﮔﻢ ﻣﯿﺸﯽ ؛ ﺍﺯ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﮐﻪ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﯽ ؛ ﺗﯿﻢ ﺳﻮﻡ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﻣﺎﯾﯿﻢ :lol: به آتیش گفتن تو میتونی چند میلیون نفرو یهو بسوزونی ؟ گفت مگه من فرهاد مجیدی هستم ؟ از یه پرسپولیسی یه میپرسن تا ۱۰ بشمار . . . میگه ۱ ۲ ۳ خدا خیرت نده استقلال ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ![]() تلسکوپ چیست ؟ . . . . همونیه که پرسپولیسیا الان تیمشون رو با اون تو جدول نگاه میکنن =)) برای من فرقی نمیکنه ؛ استقلال ببره ! یا پرسپولیس ببازه ! پرسپولیس اگه تیم بود . . . اسمش استقلال بود !!! الا فرهاد غزال تیز پایم / مکن سوراخ لنگ با وفایم منم شیث رضایی پرسپولیسی/ نما رحمی بحال ناله هایم ته جدول نشسته مات و زارم / ازین ماتی بگو کی در می آیم تو گفتی آی بدو بسکه دویدم / شکسته ساق های هر دو پایم ! برنده بازی دربی کدام تیم است ؟ الف ) استقلال ب ) پـَــ نــه پـَـَـــ پرسپولیس ! غم قفس به کنار ، آنچه عقاب را میمیراند ، شاخ بازی تیم های انتهای جدول است ! شنیدم دارن یه قانون جدید میذارن که فوتبال از ثانیه هشت شروع بشه ، آبروی تیم های زود گل خور نره ! از یه پرسپولیسی میپرسن رفت و برگشت باختن به استقلال بدتر بود یا نداشتن قهرمانی تو آسیا ؟ میگه : تا حالا از مس سرچشمه ثانیه ۷ گل نخوردی ! به نظر شما نتیجه بازی استقلال و پرسپولیس چگونه است ؟ ۱ – گزینه ۲ ۲ – گزینه ۳ ۳ – گزینه ۴ ۴ – برد استقلال ! هواداران به پا خیزید از امروز / حمایت ها کنید از تیم پیروز طرفداران آبی کوه وارند / همیشه رنگ دریا دوست دارند طرفداران قرمز در زوال اند / که میدانی زقومی بیخیال اند طرفداران قرمز یک حسودند / نمیدانی مگر بی کاره بودند بیا ما هم به قرمز ها بخندیم / و در ها را به رویشان ببندیم ! خون تا ابد سرخ خواهد ماند ، البته درون رگهای آبی ! استقلال قهرمان برنامه علی دایی برای شکر گذاری در بازی با استقلال اعلام شد : در صورت باخت با اختلاف ۶ گل سجده شکر + امام زاده صالح با اختلاف ۴ گل سجده شکر + امامزاده داوود با اختلاف ۲ گل نماز شکر دسته جمعی + مشهد مقدس تساوی نماز شکر ۲۰ میلیونی با حضور تمام لنگیا + مکه مکرمه ! کاشکی “ ته جدول ” هم مثل “ ته دیگ ” باحال و خوشمزه بود ! اندر اعترافات یک پرسپولیسی ! آبی تر از آنیم که زنگار پذیریم نانخور نشدیم بزور که ادبار بگیریم تاجیم چو الماس که بر اوج نشینیم چون لنگ نه آیم که جای شلوار بگیریم ! آدما ۲ دسته اند : یا تو زندگیشون واسه خودشون کسی میشن یا طرفدار پرسپولیس میشن !! استقلاله قهرمانه / تیمی که حریف نداره شب تاره لنگ پاره / تیمی که چاره نداره ! عشقت کرده توو جون من ریشه / تو قهرمان منی همیشه بذار بگن هرچی که دوست دارن / تیمی استقلال من نمیشه قسم به هر چی مرده / پرسپولیسی نامرده قسم به هر چی تیمه / پرسپولیسی یتیمه قسم به هر چی عشقه / تیم ابی با عشقه می خوام دنیا نباشه / اگه اس اس نباشه می خوام فوتبال نباشه / اگه اس اس نباشه می خوام این لیگ نباشه / اگه اس اس نباشه نباشه هر کی می خواد / تیم اس اس نباشه دربی منتظر مـــاست بیــا تــا برویـــم / اشک لنگی به راست بیا تا برویم جمعه روز آبی هاست بیا تا برویم / تیم حمید جوون سوراخه بیا تا برویم ! یه پرسپولیسی میره پیش یه پیشگو میگه تیم ما کی قهرمان می شه ؟ پیشگو یه کم به دستش و گوی جادوییش نگاه می کنه ، می گه والا من بیشتر از صد سال نمی تونم پیشگویی کنم !!! این مایه سرور و خوشبختیست که فلک از رنگ قرمز خالیست تلاءلو آسمان را می بینی ؟ گویند که خدا هم استقلالیست ! این اس اس منه / دوسش دارم خیلی زیادقهرمانی بهش میاد/ دوسش دارم خیلی زیاد ! این روزها همه پرسپولیس رو گل باران میکنند ! شما چطور !!؟ پرسپولیس گل می خوره میگه اشتباه داوریه ! پرسپولیس میبازه میگه تیم حریف دوپینگیه ! یادو خاطره ی ۴ گرامی باد ! به یه زنبور میگن : میتونی سه بار پشت سر هم و هر بار چهار تا گل بخوری ؟ میگه : خجالت بکشید مگه من پرسپولیسم ! ناسا ، سازمان علوم فضایی آمریکا اعلام کرد : با توجه به بازیهای اخیر تیم پرسپولیس ، دیگر صحبت از سوراخ لایه اوزون فرافکنی محسوب می می شود ! پرسپولیس آسیایی میشه / اگر جدول برعکس بشه به لطف فدراسیونو استیناف / پرسپولیس آسیایی میشه پیشرفت این فصل پرسپولیسی ها : این فصل قراره بجای ۴ تا ۴ تا ، ۳ تا ۳ تا بخورن ! :lol: همراه اول اس ام اس زده : با ارسال پیامک بدون متن به ۸۰۴۰ عضو باشگاه هواداران پرسپولیس شوید و با هر برد پرسپولیس صاحب مکالمه و پیامک رایگان شوید . . . خوب نمیخوایید مکالمه رایگان بدید چرا شرط های تخیلی میذارید ! :mrgreen: غم قفس به کنار ! آنچه عقاب را میمیراند ، شاخ بازی تیم های انتهای جدول است ! شنیدم دارن یه قانون جدید میذارن که فوتبال از ثانیه هشت شروع بشه ! آبروی تیم های زود گل خور نره ! :lol: وقتی به مشکلاتم فکرمیکنم میخوام خودکشی کنم ![]() . . . ولی وقتی یادم میاد پرسپولیسی نیستم مشکلاتو فراموش میکنم و از خدا تشکر میکنم RE: چند تا مطلب ضد پرس پول لیس ( فقط اس اس ) - دزدان دریایی کارائیب - 08-04-2014 مـــــــــــــــــــــــــــــر30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: چند تا مطلب ضد پرس پول لیس ( فقط اس اس ) - سامینا اصل استقلال 4 - 08-04-2014 مر30 خوبه RE: چند تا مطلب ضد پرس پول لیس ( فقط اس اس ) - Rainy Lady♥* - 08-04-2014 به نام کسی که خون قرمز را محتاج رگ های ابی کرد ![]() ![]() RE: چند تا مطلب ضد پرس پول لیس ( فقط اس اس ) - farzad0 - 08-04-2014 ![]() ![]() ![]() RE: چند تا مطلب ضد پرس پول لیس ( فقط اس اس ) - AMIR FORES+ - 08-04-2014 فقط تراکتور RE: چند تا مطلب ضد پرس پول لیس ( فقط اس اس ) - استقلال عشقه - 08-04-2014 عاشقتم عالیییییییییییییییییییییییییییییییه ![]() RE: چند تا مطلب ضد پرس پول لیس ( فقط اس اس ) - باحال فلشخور - 08-04-2014 نقل قول: فقط تراکتورخب پس چرا میای تو این پست ![]() ![]() ![]() RE: چند تا مطلب ضد پرس پول لیس ( فقط اس اس ) - parisa16 - 08-04-2014 پرسپولیس اگه تیم بود . . . اسمش استقلال بود !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() این جمله رو خیلی دوستش میدارم RE: چند تا مطلب ضد پرس پول لیس ( فقط اس اس ) - COOL BOY - 24-04-2014 بیشعور ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |