انجمن های تخصصی  فلش خور
بیا ببین تو هم یه گیک هستی یا نه؟!!! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: بیا ببین تو هم یه گیک هستی یا نه؟!!! (/showthread.php?tid=98035)

صفحه‌ها: 1 2

بیا ببین تو هم یه گیک هستی یا نه؟!!! - عاشق الکترونیک - 25-03-2014

در زبان عامیانه، گیک به فردی گفته می‌شود که از جریان اصلی تبعیت نمی‌کند، اما این روزها بیشتر و بیشتر از این کلمه به معنای کسی که کارشناس است یا حتا علایق شدیدی به کامپیوتر و اینترنت دارد گفته می‌شود.
گیک ممکن است از سوی دیگران دارای علایق افراطی یا عجیب‌غریب محسوب شود.
عجیب و غریب شاید از نظر خیلی‌ها واژه مناسبی نباشد، اما «گیک» ها ابایی ندارند از این‌که به عنوان یک «گیک» شناخته شود.
گیک، البته با «نِرد» فرق دارد. نرد به نوابغی گفته می‌شود که علاوه بر خوره بودن، از اجتماع گوشه می‌گیرند. درست مثل تصویری که از بچه‌ درس‌خوان‌ها در فیلم‌های سینمایی و سریال‌ها می‌سازند: پسری با موهای شانه کرده، عینک ته استکانی و انباری از دانش. گیک‌ها این گونه نیستند. آن‌ها به واسطه ارتباطشان با اینترنت و تکنولوژی، می‌توانند (و البته لزوما این طور نیستند) که درباره همه چیز اطلاع داشته باشند، مثلا رتبه شما را در کنکور سراسری بدانند یا مثل دکترهای روستایی قدیم، در مواقع اضطرار، به یاری سیستم‌های کامپیوتری شما آمده و بر بالین ابزارهای رایانه‌ای تان ظاهر شوند.
آن‌ها در درجه نخست برای پول یا شهرت به مسائل نمی‌پردازند، اگرچه ممکن است ( و این روزها بسیار محتمل است) که پولدار یا مشهور هم بشوند. 
آن‌ها معمولا برای نخستین بار به سراغ مسائلی می‌روند که اجتماع هنوز آن‌ها را نپذیرفته است. به خاطر همین گاهی همان صفت «عجیب و غریب» را بر خود حمل می‌کنند اما انزوا طلب نیستند و با همان جامعه به نحو موثری درگیرند. در واقع گیک‌ها کوهنوردانی هستند که اگرچه خطر می‌کنند و پای خود را روی سنگ‌های نه چندان مطمئن کوه می‌گذارند، اما به بقیه که آن‌ها را مواخذه کرده‌اند خبر موثقی درباره مطمئن بودن رد پا می‌دهند.
گیک‌ها عمل‌گرا هستند. ممکن است مثل چند سال پیش، یک سیستم مثل «گودر» در اینترنت باشد که برای خبرخواندن به کار بیاید، اما قابلیت‌هایی داشته باشد که برای کاربر ایرانی متفاوت جلوه کند. این گیک‌ها هستند که این
کارکرد تازه و جانبی را به کاربر ایرانی آموزش می‌دهند. از این منظر گاهی گیک‌ها، در فضای اینترنت کار روشنفکرانه هم انجام می‌دهند. نوآوری بخشی از وجوه شخصیتی برخی از گیک‌هاست.
گیک‌ها با هکرها فرق می‌کنند. اما مثلا شاید بتوان نوعی از هکرهای کلاه سفید را هم که برای بالا بردن امنیت اینترنت تلاش می‌کنند و با Hک کردن سایتی، بدون هیچ‌گونه تخریب، سوتی‌ها را متذکز می‌شوند، گیک دانست.
گیک‌ها گاهی اوقات از مشابهت‌سازی مسائل علمی و فنی، برای کارهای غیر فنی استفاده می‌کنند. مثلا اگر یک گیک، مغازه پدرش سیستم مالی آنلاین درست و درمانی ندارد، حتا اگر زورش به او نرسد تا یک نرم‌افزار حسابداری را به کار گیرد، می‌تواند از ایده‌های حسابداری رایانه‌ای، برای بهتر شدن همان کارِ مکتوب و دستی هم استفاده کند.
برای گیک‌ها، گاهی یک هویت آنلاین قوی، از داشتن شخصیتی که دیگران برایش در خیابان تعظیم کنند با ارزش‌تر است. او شاید غرغرو هم به نظر برسد اما غرغرهایش را به حساب بدخواهی یا بی‌اعصابی‌ او نباید گذاشت. او پیوسته در حال مقایسه راه‌ها با یکدیگر و پایین بالا کردن گزینه‌های بهتر با وضعیت موجود است. اگر به بی‌عملی نرسد و این نوع بینش خود را فراموش نکند، احتمال این که بتواند راه‌های تازه‌ای برای عبور مردم جامعه خودش، با
استفاده از دانش کامپیوتری بیابد اصلا کم نیست. او در فکر شناخت «ابزار»ی است که شما را به هدف خود نزدیک کند. این ابزار، این روزها بیشتر از همیشه «اینترنتی» است.

چطوری می‌شه گیک شد؟‌

بیا ببین تو هم یه گیک هستی یا نه؟!!! 1Mashable
 نخست- داشتن آدرس ایمیل از نان شب واجب‌تر است. ترجیح این است که ایمیل جیمیل باشد تا بتوان از امکاناتی که با خدمات جانبی‌اش برای گیک بودن فراهم شده استفاده کرد. امکاناتی مثل ارتباطات متنی، شنیداری و ویدئویی.
یا از این هم بهتر،‌این است که شما یک ایمیل برای سایت خودتان که نامش را ثبت می‌کنید داشه باشید. همچنین شما باید در شبکه‌های اجتماعی فعال باشید تا بتوانید با گیک‌های دیگر در اینترنت ارتباط داشته باشید.
حتما، حتما و حتما لازم است یک سایت شخصی داشته باشید. کوزه‌کرها از کوزه شکسته آب می‌خورند ولی این ضرب‌المثل ربطی به گیک‌ها ندارد.
شما هنوز با راه‌اندازی این‌ها گیک نشده‌اید، به اطراف خود نظاره کنید. چه چیزهایی هست که یک گیک می‌تواند از اینترنت و البته از طریق اینترنت بیاموزد تا در سبک زندگی مردم تغییرات مفید را شاهد باشد؟ این‌موضوعات و
پرداختن به آن می‌تواند سوژه‌های خوبی برای نوشتن شما و انتشار آن در وب‌سایت شخصی‌تان باشد.
به عنوان یک گیک، چه چیزی بیشتر برایتان جذاب است؟ نگویید اینترنت. ببینید کدام بخش از جهان، برایتان جالب تر است و بیشتر به آن فکر می‌کنید. یک نفر ممکن است بر روی فعالیت‌های خیریه متمرکز باشد، دیگری به
فکر درآوردن پول. برای همه در دنیای گیک‌ها جا هست، عجله نکنید اما عمیق فکر کنید.
یک گیک، به مطالب چاپی بی‌نیاز نیست. مجلات و کتاب‌های مورد علاقه و مشابه با این موضوع را پیدا کرده و بخوانید. اگر مهارت نوشتن و بیان شما به میزان علاقه‌تان نباشد شکست می‌خورید. علاوه بر این، این حرف که «همه چیز روی اینترنت» است یک کلاه‌برداری مدرن است. هنوز چیزهایی هست که در کتاب‌ها و مجلات روی پیشخان کتابفروشی محل و دکه سر کوچه هست که در هیچ سایتی به شما عرضه نمی‌شود.
گجت‌ها ابزارهایی هستند که با آنها طزف هستید. این روزها تبلت‌ها می‌توانند به راحتی با یک سیم‌کارت ایرانسل یا همراه اول، البته با سرعتی لاک‌پشتی ارتباط ما را با اینترنت حفظ کرده و در جاهای مختلفی کمک کند بهاینترنت وصل باشیم. اگر اوضاع مالی اجازه داد، باید به فکر تهیه یکی از آن‌ها باشیم.
یکی از زبان‌های برنامه‌نویسی (زیاد فرق نمی‌کند کدام) را بیاموزید. اگر هم نمی‌آموزید درباره آن‌ها، ساختارشان و چگونگی کارکردنشان مطالعه کنید. 
همین کار را درباره سیستم‌های الکترونیکی، ساختار اینترنت و تاسیس سایت تکرار کنید. ما قرار نیست کاربر فعالی روی شبکه‌های اجتماعی بشویم و بس. قرار است از سازو کار آن‌ها هم سر در بیاوریم. اگر این کار را نکنیم، در
واقع به جای یک آشپز قهار، یک شکموی چاق هستیم.
اینترنت باعث می‌شود چشم‌ها گاهی بیش از آن‌که بخوانند، مرور کنند. مرور کردن به درد نمی‌خورد. بخوانید و بخوانید. حداقل ۱۰ کتاب کلاسیک فارسی را خوانده باشید. کتاب‌های ترجمه شده مشهور را بخوانید. گیک یک بعدی، مثل
نقطه است. اگر می‌خواهید جایی در این دنیا به خود اختصاص دهید، لازم است حداقل(!)سه بعد داشته باشیم. فیلم ببینید و موسیقی گوش بدهید. مهم نیست چه می‌بینید و گوش می‌دهید، همه فیلم‌ها و موسیقی‌ها در شناخت ما از
اطرافمان ما را یاری می‌کند.
با بقیه گیک‌ها رفیق شوید. این بهترین راه برای شناخت مسیر موفقیت است.
به دنیای گیک‌ها خوش آمدید.

بیا ببین تو هم یه گیک هستی یا نه؟!!! 1

هفت ضرب‌المثل‌ گیکی:
موفقیت اول را که کسب کردی، اسمش را بذار ورژن اول 
در دنیا دو گروه آدم وجود دارد: آن‌هایی که زبان باینری (صفر و یک) را می‌فهمند، و آنهایی که از آن سر در نمی‌آورند
من ضد اجتماع نیستم. من فقط ظاهر «کاربر پسند»ی ندارم.
من کاری به نیمه خالی یا پر لیوان ندارم. من با یک لیوان پر و خالی طرف ،
سود یک درصدی، روی یک کار میلیاردی سالیانه،‌ بهتر از قرارداد چند صد هزار تومانی یک هفته‌ایه.
من قصد دارم دنیا رو عوض کنم، به شرطی که آن‌ها اصل فایل‌هاش رو به من بدن.
یه جوری زندگی کن، که سر پیری دلت ری‌استارت نخواد.

منبع:دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://pendar.net/story/iranian-geeks-geek

RE: بیا ببین تو هم یه گیک هستی یا نه؟!!! - A R M A N - 27-03-2014

ممنون که منبعش رو هم گذاشتی Smile

RE: بیا ببین تو هم یه گیک هستی یا نه؟!!! - vma001 - 27-03-2014

پس بابا ما خودمون یه پا گیک هستیم داشWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWink

RE: بیا ببین تو هم یه گیک هستی یا نه؟!!! - عاشق الکترونیک - 27-03-2014

(27-03-2014، 10:50)vma001 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس بابا ما خودمون یه پا گیک هستیم داشWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWink
آره داداشی

RE: بیا ببین تو هم یه گیک هستی یا نه؟!!! - benj@min - 22-04-2014

من یک گیگ هستم!

RE: بیا ببین تو هم یه گیک هستی یا نه؟!!! - BlAcK dAy - 22-04-2014

ممنون!

RE: بیا ببین تو هم یه گیک هستی یا نه؟!!! - پاتیناز - 29-04-2014

ممنون

RE: بیا ببین تو هم یه گیک هستی یا نه؟!!! - vma3 - 28-06-2014

آره فک کنم هستم خخخخخخخ

RE: بیا ببین تو هم یه گیک هستی یا نه؟!!! - دیتودی - 28-06-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.melani.com What's your bed?
  here you will sleep like a baby..
بیا ببین تو هم یه گیک هستی یا نه؟!!! 1
On a Round Bed

RE: بیا ببین تو هم یه گیک هستی یا نه؟!!! - atarri - 28-06-2014

ببخشید من حوصله ی خوندن کاملش رو نداشتم