![]() |
جمله های خنده دار و مشتی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: جمله های خنده دار و مشتی (/showthread.php?tid=98578) |
جمله های خنده دار و مشتی - ....Mahshid.... - 29-03-2014 ی رفیق دارم توی سانتافه ش ب دخترا تیکه میندازه 80% با لبخند جوابشو میدن..... ی بار اومد تو پراید من و تیکه انداخت ب چن تا دختر خانم..... و تازه اونجا بود ک فههمید کچله!!! ................................................................................... الان تعداد دخترا تو سفره خونه ها بیشتره! فک کنم پسرا میرن کلاس گلدوزی و سفره ارایی تازه وقت ارایشگاه هم دارن..... بعدشم قلیون واسه پوستشون ضرر داره.... ................................................................................... میدونید سگ ها چرا ازدواج نمیکنن؟؟؟؟ چون همینجوریشم ی ازدواج سگی دارن..... ................................................................................... ی قانون کلی هس ک میگه: "ب هر چی فک کنی همون سرت میاد" ولی این قانون ی استثنا کوچیک هم داره و اونم اینه ک در مورد چیزای خوب کارکرد نداره! ................................................................................... مرد:راهی برای بیشتر زندگی کردن هست؟ دکتر:ازدواج کن!.... مرد:کمکی هم میکنه؟؟؟؟ دکتر:نه،ولی فکر زندگی بیشتر دیگه ب ذهنت نمیاد!..... ................................................................................... هی"سونی"فک کردی خیلی شاخی گوشی ضد اب میسازی؟؟؟؟؟ هر موقع تونستی گوشی بزنی ک راحت از جیب در بیاد اون وقت بیا قد قد کن.... ...................................................................................این خارجیا با ابداع کلمه lol ب جای loud out laugh مثلا خواستن بگن ما خیلی مبتکریم! اما قهرمانان ایرانی با ابداع خخخخخخ ب جای "خیلی خوبه خدایی خیلی خندیدم خیر ببینی" نقشه دشمنان را بر اب کردند!!!! ................................................................................... دقت کردین وقتی میخوای ی بسته رو با آژانس بفرستی،ویوتا کمری میفرستن ولی وقتی خودت میخوای با آژانس جایی بری،یکان مدل 48 میفرستن؟؟؟ ................................................................................... طرز نمره گرفتن پسرا و دخترا از استاد مرد: پسرا:استاد ب جون مادرم خرج خونه و دانشگاه رو خودم میدم،مادرم مریضه بابام مرده، 2 شیفت کار میکنم واسه همین نتونشتم خوب درس بخونم! دخترا:استااااااااااد!!! ................................................................................... ی سری از این آدما باس شعور و تربیت رو از وسایل الکتریکی یاد بگیرن! الان موبایل و سینمای خانوادگی هم روشن میشن سلام میکنن تازه نوکیا دستم میده... ................................................................................... نمیخوام ریا بشه ام من با پراید اموزش رانندگی دیدم!.... ................................................................................... دقت کردین هر سوالی که تو امتحان بلدی 5/. نمره داره، اما هر سوالی ک بلد نیستی از 2 نمره کم تر نیست؟؟؟ ................................................................................... ای بابا دیروز رفتم ی آیفون 5 خریدم پشیمون شدم مگه لامصب از جیب در میاد؟؟؟ هیچی دیگه رفتم پس دادم ی glx خریدم..... RE: sms های باحال و مشتی - _єяяσя_ - 29-03-2014 MER30 RE: sms های باحال و مشتی - ....Mahshid.... - 29-03-2014 (29-03-2014، 15:22)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خواهش RE: sms های باحال و مشتی - ×Hαρρу Gιяℓ× - 08-04-2014 مرسی قشنگ بود ![]() ![]() RE: sms های باحال و مشتی - яᎧмιиα - 10-04-2014 منتقـل شد ــ!! RE: جمله های خنده دار و مشتی - ×Hαρρу Gιяℓ× - 28-04-2014 خخخخ کلی خندیدم مرسی |