انجمن های تخصصی  فلش خور
بنر جنجالی در تمرین پرسپولیس ؛ عکس - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20)
+--- موضوع: بنر جنجالی در تمرین پرسپولیس ؛ عکس (/showthread.php?tid=9891)

بنر جنجالی در تمرین پرسپولیس ؛ عکس - mohammad12 - 23-06-2012

در تمرین صبح پرسپولیس بنری در وررزشگاه درفشی فر نصب شده بود که در آن تصویری از محمد رویانیان دیده می شد و در کنارش نوشته شده بود: «به احترام سردار، اس اسی ها خبردار!» در پایین این تصویر هم، عکس هایی از علی فتح الله زاده، فرهاد مجیدی و امیر قلعه نویی به چشم می خورد.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بنر جنجالی در تمرین پرسپولیس ؛ عکس  1

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: بنر جنجالی در تمرین پرسپولیس ؛ عکس - abolfazl-r - 23-06-2012

اخرش همین سردارتون رو مث مدیرهای قبلی با فحش بیرونش میکنینSmile

RE: بنر جنجالی در تمرین پرسپولیس ؛ عکس - mohammad12 - 23-06-2012

(23-06-2012، 15:02)abolfazl-r نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرزو بر جوانان عیب نیستBig Grin

RE: بنر جنجالی در تمرین پرسپولیس ؛ عکس - Hamidreza76 - 23-06-2012

(23-06-2012، 15:02)abolfazl-r نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درک میکنم منم تیمم اینطوری به تیم محلات تبدیل می شد ناراحت می شدم

RE: بنر جنجالی در تمرین پرسپولیس ؛ عکس - abolfazl-r - 24-06-2012

(23-06-2012، 15:12)Hamidreza21 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درک میکنم منم تیمم اینطوری به تیم محلات تبدیل می شد ناراحت می شدم

استقلال این فصل از فصل گذشته قویتره نه از نظر بازیکن از نظر بازی کردن
این دفعه از جونو دل بازی مینکنن چون قلعه نوعی مربیهSmileپرسپولیس شده مثل استیل اذین دوفصل قبل که با اون همه ستاره نتیجه نگرفت حالا ما که بخیل نیستیم خوشحال میشیم پرسپولیس هم درحد استقلال باشه ولی افسوس که هیچ وقت اینجوری نخواهد شد

RE: بنر جنجالی در تمرین پرسپولیس ؛ عکس - Armina - 24-06-2012

اره خودشونو کشتن ولی انصاری فرد اومدتیمی که هم خودش دوسش داشت وهربازیکنی ارزوشو داشتSleepy

RE: بنر جنجالی در تمرین پرسپولیس ؛ عکس - abolfazl-r - 24-06-2012

(24-06-2012، 13:44)armina نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره خودشونو کشتن ولی انصاری فرد اومدتیمی که هم خودش دوسش داشت وهربازیکنی ارزوشو داشتSleepy

انصاری فر کیلو چنده عموووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لنگ کفش سیاوش اکبرپور به همه هیکل انصاری فر می ارزه

RE: بنر جنجالی در تمرین پرسپولیس ؛ عکس - Armina - 24-06-2012

واسه همین استقلال خودشو داشت میکشت واسشSleepy