انجمن های تخصصی  فلش خور
حلوای اماج! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: حلوای اماج! (/showthread.php?tid=99083)



حلوای اماج! - # αпGεʟ - 31-03-2014

موادلازم برای تهیه یک دیس بزرگ حلوا:
شیر:1پیمانه(250میلی لیتر)
آردسبوسدار:1کیلوگرم.
روغن جامد:750گرم.
آب:4پیمانه(1لیتر)
شکر:650گرم.
زعفران آب کرده:یک چهارم پیمانه.(60میلی لیتر)
اسانس(عطرمایه)هل:2قطره.
اسانس دارچین:2قطره.
گلاب:یک چهارم پیمانه.
دستورپخت:
شیررا کم کم به آرد اضافه و مخلوط کنید.بعدآنرا از الک رد کنیدو در روغن سرخ نماییدتا آرد خرمائی رنگ شود.آنگاه آب و شکر و زعفران و عصاره هل و دارچین راباهم مخلوط سازید وروی اجاق بگذارید و بجوشانید تا شربت قوام بیاید.درآخر گلاب را بیفزایید.حالا حلوا را ازروی حرارت بردارید وشربت را به آن بیفزایید و هم بزنید تا زمانی که حلوا به روغن بیفتد و از قابلمه جداشود.
یادآوری:چنانچه عطر مایه (اسانس)هل و دارچین در دسترس نبود از مقداری پودر هل و دارچین استفاده کنید.نوش جان!
سپاس و نظر یادتون نره!
حلوای اماج! 1



RE: حلوای اماج! - Thyme - 31-03-2014

واااااااااای
مرسی عاشخ حلوا اماجمـــــــــــــــ
خیلی خومشزه س!
Big Grin


RE: حلوای اماج! - # αпGεʟ - 02-04-2014

منم عاشق حلوای اماجم برای همین طرزشو نوشتم.


RE: حلوای اماج! - spent † - 02-04-2014

وای برم درسش کنمAngelAngel