طرز تهیه مارمالاد پرتقال - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه مارمالاد پرتقال (/showthread.php?tid=99218) |
طرز تهیه مارمالاد پرتقال - # αпGεʟ - 01-04-2014 موادلازم: فیله پرتقال:1کیلوگرم شکر:5/1کیلوگرم پودرژلاتین:1قاشق سوپخوری آب پرتقال:یک دوم پیمانه پوست پرتقال رنده شده:1قاشق چایخوری دستورپخت:
مغزپرتقال رااز دوپوست آن جداکنید.به این ترتیب فیله پرتقال را درآوریدوپوره کنید.اکنون پوره پرتقال رادرقابلمه لعابی بریزیدوهمراه با شکرروی حرارت ملایم قراردهیدوحدود2ساعت بجوشانیدتاشربت آن قوام بیاید.پودرژلاتین راروی آب پرتقال بپاشید و به طریق بن ماری(حرارت غیرمستقیم)حل کنیدوهمراه با پوست پرتقال به مارمالادبیفزایید.آنگاه بعد ازیکی دوجوش از روی اجاق برداریدودرشیشه استریل شده بریزید.یادآوری:برای استریل کردن شیشه بایدبه مدت تقریبی 20دقیقه آن را در آب بجوشانید. نوش جان!
اینم یه مارمالاد زمستونی! با یه طعم بی نظیر! از اونجا که جوگیر پرتقالم اساسی!
این مارمالاد برای روی شیرینی! کیک و صبحانه خیلی دلپذیر هستش! مخصوصا برای روی بستنی! |