![]() |
طرز تهیه مارمالاد پرتقال - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه مارمالاد پرتقال (/showthread.php?tid=99218) |
طرز تهیه مارمالاد پرتقال - # αпGεʟ - 01-04-2014 موادلازم: فیله پرتقال:1کیلوگرم شکر:5/1کیلوگرم پودرژلاتین:1قاشق سوپخوری آب پرتقال:یک دوم پیمانه پوست پرتقال رنده شده:1قاشق چایخوری دستورپخت:
مغزپرتقال رااز دوپوست آن جداکنید.به این ترتیب فیله پرتقال را درآوریدوپوره کنید.اکنون پوره پرتقال رادرقابلمه لعابی بریزیدوهمراه با شکرروی حرارت ملایم قراردهیدوحدود2ساعت بجوشانیدتاشربت آن قوام بیاید.پودرژلاتین راروی آب پرتقال بپاشید و به طریق بن ماری(حرارت غیرمستقیم)حل کنیدوهمراه با پوست پرتقال به مارمالادبیفزایید.آنگاه بعد ازیکی دوجوش از روی اجاق برداریدودرشیشه استریل شده بریزید.یادآوری:برای استریل کردن شیشه بایدبه مدت تقریبی 20دقیقه آن را در آب بجوشانید. نوش جان!
اینم یه مارمالاد زمستونی! با یه طعم بی نظیر! از اونجا که جوگیر پرتقالم اساسی!
![]() ![]() این مارمالاد برای روی شیرینی! کیک و صبحانه خیلی دلپذیر هستش! مخصوصا برای روی بستنی! ![]() ![]() |