![]() |
عروسي زين و پري به سبك اسلامي . طنز بدو بيا . - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: عروسي زين و پري به سبك اسلامي . طنز بدو بيا . (/showthread.php?tid=99592) صفحهها:
1
2
|
عروسي زين و پري به سبك اسلامي . طنز بدو بيا . - ~HiSssh~ - 03-04-2014 و اینک این شما و این: عروسی زینو پری (مدل اسلامی) همه منتظر! زین و پری وارد میشن. مامان زین اسفند دود میکنه. همه دست جیغغغغغغغغ.... هری میخونه ![]() زینو پری وارد سالن میشن. جسی (دوست پری)میزنه زیر گریه: دوستم عروسی کرد...خوشبخت شد جید یه دسمال میده دستش:عزیزززم.ایشالا عروس بعدی تویی. سر عقد:دوشیزه مکرمه.خانم پری بو ادواردز آیا بنده وکیلم شمارا با مهریه معلومه به عقد آقای زین جواد مالک در آورم؟ جسی:پری رفته گل بچینه! برای بار دوم میپرسم.وکیلم؟ نایل: پری رفته نون پنير بخوره. برای بار سوم میپرسم.وکیلم؟؟؟ پری: با اجازه ی مامانم و بابام و گروهم و گروه همسرم و سایمون و نیکول و میکسر ها و دیرکشنر ها بعله! همه دست وجیغ...... زین میاد تو و با پری به همه مهمونا سلام میدن. مامان زین:پسر گلم تو لباس دامادی چه شیک شده! میشینن رو صندلی.زنا تو زنونه.مردا تو مردونه.لویی و نایل و لیام و هری میرن بالای سن میکروفنو میگیرن. لویی:به افتخار عروسمون و دامادمون این دو نوگل نو شگفته دست بزنییییییین. (صدای دست) هری:خب مجلسو شروع میکنیم....بازم پری جون همه رو دیوونه کرده مامانش موهاشو عروسکی شونه کرده نایل:این شامو کی میدن؟؟؟ هری:پری چه آسون دلشو به زین میبازه...لیام:حالا 124 همه بیخیال غصه.شما نایل جونم دستو بذار تو دست دوستت. نایل: من غذا میخوااااام. لیام:بابا زین.این پری چه لوسه.(بقیه شعر شطرنجی) حالا دوماد بیاد وسط پری هم بیاد....(چراغا خاموش-لیزر لایت)امشب چه شبیست شب مراد است امشب... نایل:من شام میخوااااام.شام چی هست؟ هری:زرشک پلو با مرغ+ سالاد و ژله!!!! موقع شام: جید:به به به به! عجب غذایی.تریشیا جون (مامان زین)دستت درد نکنه. نایل تو مردونه:به به! عجب خوشمزس ولی من بال دوست ندارم خیلی! بعد از شام داماد میره تو مردونه و یکی از لیتل میکسیا پیش عروس میشینه. تو مردونه هم همه قر...قر...قر! هری از پشت بلندگو:چه میکنه بابای شادوماد. خلاصه عروسی تموم میشه و پری و زین میرن که سوار ماشین بشن.سالن آهنگ(بگذر ز من ای آشنا) پخش میکنه. میرن خونه مامان زین و گوسفند قربونی میشه.سپس وارد ساختمون میشه برای (افتر پارتی)و نایل هم سر گوشت گوسفند با قصاب بحث میکنه. بعدش هم.... پایان چیه انتظار داری کلا داستان زندگیشونو بگم؟مگه کار و زندگی نداری؟دهنم کف کرد بس که گفتم. برو نظر و سپاس بده بینم! والا ب قرآن! ![]() RE: عروسي زين و پري به سبك اسلامي . طنز بدو بيا . - 0__0 - 03-04-2014 تکراری ![]() RE: عروسي زين و پري به سبك اسلامي . طنز بدو بيا . - ZAHRA LOVE 1D - 03-04-2014 ترکـیـدمم از خـنـده ! باحال بود ! RE: عروسي زين و پري به سبك اسلامي . طنز بدو بيا . - Ƒαкє ѕмιƖє - 22-04-2014 عاشق تیکـه هـای نایلم من خُدا همش غـذا بـود ((: [!!] نایل: پری رفته نون پنير بخوره. نایل:این شامو کی میدن؟؟ نایل: من غذا میخوااااام نایل:من شام میخوااااام.شام چی هست؟ نایل تو مردونه:به به! عجب خوشمزس ولی من بال دوست ندارم خیلی! نایل هم سر گوشت گوسفند با قصاب بحث میکنه. جیگـر منه دیـه ^_^ دستت طلـا سپاس .. (: RE: عروسي زين و پري به سبك اسلامي . طنز بدو بيا . - Mαяѕє - 22-04-2014 خوب بود ![]() ![]() ![]() ولی زیادبود ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: عروسي زين و پري به سبك اسلامي . طنز بدو بيا . - ✘PETER✘ - 22-04-2014 عشقم ازدواج کرده؟ زین؟ خخخخخخخخخ ![]() ![]() RE: عروسي زين و پري به سبك اسلامي . طنز بدو بيا . - Mïņ̃†êR - 22-04-2014 اسپم ۀا پاک شدند ![]() RE: عروسي زين و پري به سبك اسلامي . طنز بدو بيا . - Jack Daniel'ѕ - 22-04-2014 میشه بعدا دعوای نایل و قصاب هم تعریف کنی ؟ ![]() RE: عروسي زين و پري به سبك اسلامي . طنز بدو بيا . - ~HiSssh~ - 22-04-2014 (22-04-2014، 20:45)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اي بابا تا همينجاش كف كردم ![]() ![]() ![]() RE: عروسي زين و پري به سبك اسلامي . طنز بدو بيا . - ☆รคђคг★ - 22-04-2014 هه بآحآل بود (= |