انجمن های تخصصی  فلش خور
آموزش آشپزی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: آموزش آشپزی (/showthread.php?tid=9982)



آموزش آشپزی - امیررضا* - 24-06-2012

خوراك لوبياي يوناني با پنير ليقوان

آموزش آشپزی 1

مواد لازم:

•پياز 1 عدد
•سير 2 حبه
•روغن به ميزان لازم
•گوجه فرنگي خرد شده 300 گرم
•برگ بو 2 عدد
•رب گوجهفرنگي 1 قاشق غذاخوري
•نمك و فلفل به دلخواه
•شكر 1 قاشق غذاخوري
•لوبيا قرمز پهن و پخته 3 فنجان
•پنير ليقوان 100 گرم
•آب پرتقال 1 ليوان
طرز تهيه:
آب پرتقال و گوجه‌فرنگي‌ها را در غذاساز پوره كنيد. لوبيا قرمز پخته را به مواد اضافه كنيد. پياز و سير را داخل ماهيتابه تفت دهيد تا كمي طلايي شوند. بعد بقيه مواد را بجز پنير ليقوان داخل ماهيتابه بريزيد و بگذاريد كمي جا بيفتد. سپس برگ بو را اضافه كنيد و مقداري شكر به آن بيفزاييد. در آخر كار پنير را روي مواد بريزيد و بگذاريد پنير آب شود. يادتان باشد برگ بو را از غذا در بياوريد. غذا آماده است، آن را در ظرف بكشيد و سرو كنيد. اگر لوبيا قرمز پهن در دسترس نداشتيد مي‌توانيد از لوبيا قرمز معمولي استفاده كنيد.
*******************************

مرغ سوخاری در فر
آموزش آشپزی 1

مواد لازم

مرغ متوسط - يك عدد
سيب‌زميني حلقه شده - به ميزان لازم
پياز حلقه شده - به ميزان لازم
پودر سوخاري - به ميزان لازم
ادويه (پودر سير، زردچوبه، گلپر و سبزي‌هاي خشك) - به ميزان لازم

طرز تهيه

مرغ را پس از پاك كردن و شستن به قطعات دلخواه خرد كرده و به همراه سيب‌زميني و پيازهاي حلقه شده در پودر سوخاري غلتانده، سپس مرغ‌ها را همراه با سيب‌زميني و پياز در سيني فر بچينيد. مي‌توانيم كمي كره هم رويش بريزيم، بعد روي سيني را فويل كشيده يك ساعت در فر 350 درجه فارنهايت (175 درجه سانتي‌گراد) مي‌گذاريم. نيم ساعت آخر پخت، فويل را برداشته تا مرغ طلايي شود.

پیاز تنوری

آموزش آشپزی 1

مواد لازم : پیاز 6 عدد لیمو 3 عدد خردل 1 قاشق چایخوری فلفل سبز 3 عدد روغن زیتون نیم پیمانه نمک، فلفل به میزان لازم طرز تهيه : سر و ته پیاز را بزنید. فر را روی 180 درجه سانتی گراد داغ کنید . پیاز را با پوست 25 دقیقه در فر بگذارید . لیمو را آب بگیرید . فلفل سبز را با برش طولی رشته رشته کنید. پیاز را از فر بیرون بیاورید ، پوست بگیرید و در بشقاب بچینید . روغن زیتون و آب لیمو و خردل را مخلوط کنید ، کمی نمک و فلفل بزنید و روی پیاز بدهید و بشقاب را با فلفل سبز آرایش کنید


RE: آموزش آشپزی - امیررضا* - 24-06-2012

طرز تهیه خورش فسنجان

آموزش آشپزی 1

مواد لازم : برای 8 الی 10 نفر

مرغ
1 عدد
روغن
150 گرم
مغز گردو
750 گرم
پیاز
3 عدد
رب انار 350 گرم
گلپر(به دلخواه) یک چهارم قاشق چایخوری
زعفران به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه :

مرغ را بپزید . پیاز را رنده و با روغن سرخ کنید . گردو را بکوبید و با پیاز بجوشانید . نمک و زعفران و رب انار را با گردو و پیاز به مرغ پخته شده بیفزایید و شعله را بسیار کم کنید . در صورت تمایل می توانید به رب انار 2 قاشق مربا خوری شکر اضافه کنید و بگذارید خورش به روغن بیفتد . این خورش را با ماهی هم می شود تهیه کرد . در این صورت همه مواد را به شکل بالا تهیه کنید . ماهی را قطعه قطعه ببرید و سرخ کنید و در این مایه قرار دهید تا با حرارت کم بپزد .

در صورت مصرف گوشت چرخ کرده به جای مرغ ، آن را با پیاز رنده کرده مخلوط کنید و به شکل کوفته ریزه در آورید و کوفته ها را در روغن سرخ کنید . به جای گوشت مرغ می شود از مرغابی هم استفاده کرد .

برای اینكه خورش خوش رنگ شود می توان یك قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی به آن افزود.

یادآوری: در صورتی كه گوشت مرغ زودتر بپزد، می توان مرغ را از خورش خارج كرد تا با شعله ملایم كاملاً بپزد و جا بیفتد( كم آب شود). در این صورت خورش خوشمزه ای خواهد شد.

در شمال ایران برای بهتر جا افتادن خورش، از شب قبل، گردو را به مدت چند ساعت با حرارت ملایم در آب می پزند و هر نیم ساعت، یك استكان آب خنك به آن اضافه می كنند. روز بعد بقیه مواد را به آن می افزایند.شما هم می توانید برای داشتن خورشتی لذیذتر این كار را انجام دهید.