امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دل‌بوسکه: تیکی‌تاکا هنوز نمرده است

سرمربی تیم ملی اسپانیا از تاکتیک تیمش دفاع و عنوان کرد تیکی‌تاکا هنوز نمرده است.
دل‌بوسکه: تیکی‌تاکا هنوز نمرده است 1اسپانیا با هدایت ویسنته دل‌بوسکه در جام‌جهانی برزیل ناکام بود و با قبول دو شکست برابر هلند و شیلی حذف زودهنگامی از این رقابت‌ها داشت. ماتادورها در اولین دیدار خود پس از جام‌جهانی در دیداری دوستانه به مصاف فرانسه رفتند و با یک گل شکست خوردند تا شرایط بد برای این تیم ادامه داشته باشد.
ویسنته دل‌بوسکه که تیمش در مرحله نخست انتخابی جام ملت‌های اروپا باید برابر مقدونیه به میدان برود، معتقد است تیکی‌تاکا هنوز نمرده و اسپانیا به قدرت قبلی خود بازمی‌گردد.
ویسنته دل‌بوسکه درباره شرایط این تیم گفت: بازی بسیار مهمی در پیش داریم که اهمیت زیادی برای ما دارد. می‌دانیم که کار سختی در انتخابی جام ملت‌های اروپا در پیش داریم و باید با قدرت بتوانیم در بازی نخست پیروز شویم.
سرمربی تیم ملی اسپانیا در پاسخ به ناکارآمدگی تاکتیک تیکی‌تاکا گفت: در سال‌های گذشته بازی‌های زیادی را با تیکی‌تاکا با پیروزی پشت سر گذاشتیم و با بازیکنانی مثل اینیستا، ژاوی و فابرگاس به این نوع پیروزی‌ها عادت کردیم. اکنون در شرایطی قرار داریم که چند بازیکن از تیم ملی خداحافظی کردند و چند بازیکن جدید به تیم اضافه شدند. باید بازی به بازی پیش برویم تا بازیکنان جدیدی که به تیم اضافه شدند با بازیکنان قدیمی تیم هماهنگ شوند و بتوانیم راه قبل را دوباره ادامه دهیم.
سرمربی "لا روخا" درباره خط زدن دیگو کاستا و دعوت منیر الحدادی، پدیده جوان بارسلونا به تیم ملی این کشور گفت: منیر بازیکن بااستعداد آینده‌داری است و خیلی خوشحالم که این بازیکن جوان در حال حاضر در تیم ملی حضور دارد. کاستا به دلیل مصدومیت در حال حاضر شرایط بازی ندارد و من بهترین گزینه را به تیم ملی دعوت کردم. بازی‌های منیر را در تیم زیر ۲۱ سال اسپانیا دیدم و او را با آگاهی به تیم ملی اسپانیا دعوت کردم.
دل‌بوسکه در پایان گفت: بازی‌های انتخابی یورو ۲۰۱۶ اهمیت خیلی زیادی برای ما دارد و می‌دانیم که کوچک‌ترین اشتباه ممکن است به حذف ما تبدیل شود. همه بازی‌ها در این مرحله حساس است و نباید هیچ تیمی را دست کم بگیریم. در بازی‌های گذشته اشتباهاتی داشتیم که منجر به شکست ما شده است. اکنون باید این اشتباهات را فراموش کنیم و به فکر حضوری فدرتمند در انتخابی جام ملت‌ها باشیم.
دل‌بوسکه: تیکی‌تاکا هنوز نمرده است 1
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  مسی هنوز بهترین بازیکن دنیاست، نه وینیسیوس!
  نیمار هنوز یک بارسایی تمام‌ عیار است! (عکس)
  ژاوی هنوز آماده هدایت بارسلونا نیست!
  زیدان و بازیکنی که هنوز از جذبش نا امید نشده
  پدرو: پیشنهادات زیادی دارم اما هنوز تصمیم نگرفته‌ام
  میلیچ: هیچ پولی هنوز دریافت نکردم
  مولر: داستان نسل طلایی هنوز به پایان نرسیده است
  فرامرزیان: هنوز تصمیمی برای پرداخت حقوق المپیکی‌ها گرفته نشده است
  تیم‌های ایرانی هنوز اجازه تمرین ندارند
  سرمربی رقیب استقلال هنوز برکنار نشده!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان