امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 144(2) ஜ۩۩ஜ

(16-06-2014، 19:45)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تجدید شدم :|

اخ . گفتی تجدید تنم لرزید .

من میترسم زیست شناسی و شیمی و فیزیکـو بیـاُفتم . یعنی بیـاُفتم بدبختما .

الـان نمیفهمـی چی میگـم . . . پدرم و مـادرم تا 6 مـآه مغزمو میخورن و هعی حرفـ بارم میکنن . . .

خـدا یـا معدلم بالای 18 بیـاد . میشینم نمـاز میخونم و عبادت میکنم . دختر بازی رو هم تعطیل میکنم . . .
آگهی
(16-06-2014، 19:48)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 19:47)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:/\ ؟

هیچی دیگه باید باز امتحان بدم Angel
نمیتونم باور کنم|:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
(16-06-2014، 19:48)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 19:46)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 19:39)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرکی از راه اومد شاشید تو مودت . . . خیلی  خُب اینم ردیفه . . . تو تکُ تنهایی . . . یه دنیاس حریفت . . . × !

آسمون نیس آلوده ..

سفیـد مثِ فـآلـوده ..

لـآبُد اون بـآلـآهـآ ..

یکـی یـآده مـآ بـوده .. × !
الان اهنگای صادقو حصین بیشتر فاز میده|:

صـآدق گـوش نـمیدم ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
غزل

by my lover

pinata

yandel

همـ هست !
(16-06-2014، 19:49)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیتونم باور کنم|:

19.85
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Wєιяɗ
یـه آهنگـه خَــز..!:

مـآ کـه از همه خوردیـم..!

خب میگیـم تو هــم روش..!Angel
 سپاس شده توسط Wєιяɗ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
این اهنگارو جلوی من نخونین لامصبا >_<
 سپاس شده توسط Wanton ، Wєιяɗ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ღSηow Princessღ
I LOVE GERMANYHeart
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(16-06-2014، 19:49)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 19:46)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فــاطــی._.
آفتابی ._.
یعنی این ی اسم منو بــه گـ* میده|:
از اینور میرم تو کار افتابه از اونو میرم تو کار لامپ|:

(16-06-2014، 19:50)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 19:49)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیتونم باور کنم|:

19.85
یه سوال بپرسم؟:/\
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(16-06-2014، 19:50)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیتونم باور کنم|:

19.85

O__O

...

برمـ سر به بیابون بذارمـ..!+__+

البتـه مالِ شما با تهـرآن فرق داره..!*__*
 سپاس شده توسط Wєιяɗ ، Wanton ، ∆ MeRzaD ∆

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان