امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝

اسکاچی♥ (* ..)

فعلا :v
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 158 ❝ 178
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Armina ، F A R ! N ، ღSηow Princessღ
آگهی
(02-07-2014، 18:05)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:02)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:00)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 17:58)★★★ CHRISRONALDO ★★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 17:55)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشقـــمو اذیـت نکنــــ

-_____-

باشه نی نی نینا رو اذیت نمیکنم ! (:

(02-07-2014، 17:56)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلـآم !

سلام غزلی ! (:

گمشو برو دیگه ( ..*)

گم شم کی خرجیت رو بده نی نی نینا ! (:

بابام *-__-*
((((:

من میرمــ کآر میکنــم پول همــه چیشــو میدمــــ

*-__-*
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Av!Sh@ 1D
(02-07-2014، 18:08)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:07)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:03)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:01)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 17:58)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو عشقــم نیستــی!:|
.
.
.
.
.
.
.
تو عــمرمی عزیزمــــ ^ـ^* :*
اونوخ من؟

نفـــــــــــس

نفسس نبـآشه عمری در کار نیست دیگــه!

(((:

تو روح و روانمی-_-
نفسمی. جونمی-__-

قربونت!

باز تو امضات،خودمو خودتو خوشتیپ انتخاب کردی^__^

^ـ^*

سلیقــمم بـه ننم رفتــه! :| (:
دقت کردی؟همه چیزمان شبیه همه!
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
سلام!
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Av!Sh@ 1D ، ~KiAηA~ ، **MOHAMMAD** ، ღSηow Princessღ
(02-07-2014، 18:08)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:07)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:03)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:01)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 17:58)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.
.
.
.
.
.
.
اونوخ من؟

نفـــــــــــس

(((:

تو روح و روانمی-_-
نفسمی. جونمی-__-

قربونت!

^ـ^*

درازه منم ؟¿ *-__-*
قدت چنده مهی؟¿
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ~Mahnaz~
مـن رفتم خــداففففف ..
:*
 سپاس شده توسط Av!Sh@ 1D ، Mᴏsᴇs ، **MOHAMMAD** ، pink lady ، F A R ! N ، ღSηow Princessღ ، ~~SARA:HIVA~~
(02-07-2014، 18:08)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:06)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:03)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 17:57)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیو اذیت نکن؟Huh

من قرم پیش ب سوی خونه بابامAngryAngry

.
.
.
.
.
.
.

اون کی بود بش گفتی عشقم
من ک نیزنمت پس بات قر میکنمSad

مـآمــــــآن! >ـــ<

دومـآدت میخوآد روم دس بلــن کنــه!

گو میخورد>.<
میزنم شلش میکنم!

خدهنتو ببند اصن من این زندگی رو تر میکنم خدافسcrying
کاملا جدی ام:|
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ~Mahnaz~
ارمینا:|؟؟

زیاد نمیشناسمش ولی امیدوار بودم نیاد برکنار شه :C

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، F A R ! N
(02-07-2014، 18:06)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 18:00)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 17:55)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بوی گربه سبزی میاد *^_^*
خونه ما بوي مرغ مياد @__@

ماهم مرغ داریمAngel
ولی نمیدونم چرا بوی قرمه سبزی میاد
فک کنم از این همسایه بداخلاقس :/
ما ماهى داريم -____-
مامانم گفت بوى مرغ نيست بوى ماهيه
 سپاس شده توسط Armina ، !~IмДи~!
(02-07-2014، 18:09)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونوخ من؟

نفـــــــــــس

(((:

تو روح و روانمی-_-
نفسمی. جونمی-__-

قربونت!

^ـ^*

دقت کردی؟همه چیزمان شبیه همه!

از بدو تــولد بـآبـآیی بـرآ من وجود نــدآشتــه!
(:

♥آره♥
 سپاس شده توسط ~KiAηA~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان