امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 195 ❝

(20-08-2014، 16:42)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 16:41)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 16:39)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 16:36)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 16:34)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Donkey (.. )

Monkey ( ..)
‌Camel (.. )

I love this :v

frog ( .. )
puppy (..‌ )
Lizard ( ..)

وقت کردی یه زنگ بزن کارم مهمه ..

خدافس همگی :>
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ~Mahnaz~ ، *Nafas* ، ~ CrAzY HuMaN ~
آگهی
(20-08-2014، 16:41)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفسـی!^__-

عشق منوووووووووووو:****
چطوری قوفونت بلم؟((:
هنو نرفتی شمال؟((:
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ƝeGaЯ
(20-08-2014، 16:44)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 16:43)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وآآآی چه فیلم عـآشقـآنه ای بود cry girl
چرآ بـآید آخر هر فیلم عـآشقآنه ای من گریم بگیره .. ؟ cry girl

خیلــی قشنگ بود cry girl
منم مثل تو ام

تنهــآ چیزی که میتونه به من آسیب بزنه احسـآسـآت مســــــــخرمه cry girl
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~
(20-08-2014، 16:43)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 16:36)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا؟ باهد.
تچ-__-
دلیل؟
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 195 ❝ 102
 سپاس شده توسط *Nafas*
(20-08-2014، 16:43)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 16:41)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوا؟؟؟؟ سلام غزاله...خوب شد اومدی، داشتم دق میکردم با این بی ذوقا....
بیخیال اینا آبیارو عشقه
آره بابا...آبیارو عشقه..ولی تو همین رنگی رنگیا بعضی هاشون آدمن.....
راستی منم با مهدی قهر شدم.....Big GrinBig GrinBig Grin
(20-08-2014، 16:43)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 16:36)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا؟ باهد.
تچ-__-
(20-08-2014، 16:38)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فآیو اِس  .. :|
ولی نَ ..
نَ ..
دُرُس میـشه .. >_<
بآس دُرُس بشه .. -_-
فایو اس رو انتخاتی تو دووووووووووووووووووووووووووغ؟؟>ـــــــــــــــــــــ<
اررررررررررررر؟-__________-
خاک تو سرت...
الهی دوغ سرقبرتو بخورم-__-
الهی درس نشه-__-

عـه .. >_<
ن خیـر .. >_<
دوغ گـآز دآشت .. >_<
مـنم عیـن خلآ تکونـش دآدم >_<
درشو بآز کردم .. :|
بعد یه ریخت .. -_-
عـه گوشیمو نفرین نکن .. -_-
الان 1 سـآعته خآموشـه .. -_-
میرم روشن کنم ببینم زندس یا نَ .. ):
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 195 ❝ 102
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ~Mahnaz~ ، *Nafas*
(20-08-2014، 16:45)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 16:42)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 16:41)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 16:39)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 16:36)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Monkey ( ..)
‌Camel (.. )

I love this :v

frog ( .. )
puppy (..‌ )
Lizard ( ..)

وقت کردی یه زنگ بزن کارم مهمه ..

خدافس همگی :>
cucumber (.. )

شارژ ندارم (._. ) ..

برو ی شارژم برام بگیر .-. ..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(20-08-2014، 16:45)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 16:44)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-08-2014، 16:43)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وآآآی چه فیلم عـآشقـآنه ای بود cry girl
چرآ بـآید آخر هر فیلم عـآشقآنه ای من گریم بگیره .. ؟ cry girl

خیلــی قشنگ بود cry girl
منم مثل تو ام

تنهــآ چیزی که میتونه به من آسیب بزنه احسـآسـآت مســــــــخرمه cry girl
منم همینطور من با فکر کردن بهشم گریم میگیره
                                                              دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
امضـ ــآمو ^-^*
امضـآهـآمو :|

*^--^*
 سپاس شده توسط ~JaSmIn~
(20-08-2014، 16:43)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگـه بلآ سرشش بیـآد بآبآ نوکیآ 1100 میخـره وآسم .. :|
اون بیـشتر اَ خودم دآره فوشم میـده .. :|
خوب کاری میکنه((:
(20-08-2014، 16:44)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگفتم خره (._. ) ...

خر به معنای بزرگ((:
واسه چی میگی؟|:
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ~JaSmIn~ ، Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان