05-09-2015، 21:42
هر شبش کونیاک و دوده..این دهتره همبازیمه هر جا میره برنامه برف بازیه
|
مخصــوص عــاشقــای رپ(نسخه3) |
||||||||
05-09-2015، 21:42
هر شبش کونیاک و دوده..این دهتره همبازیمه هر جا میره برنامه برف بازیه
05-09-2015، 21:44
همیشه زجه میزدم عینه خیالتم نبود
دلش جایه دیگه خوش بود وقتی کنار من نبود واسه چی گریه میکنی من که گفتم بریدم تیغو کشیدم رو رگم وقتی آخرش رسیدم یادته پشته خطت شبونه چقدر گریه کردم
05-09-2015، 21:50
منمو گوشیم همونکه خیلی وقته که هممون توشیم
میخواستی رومو کم کنی رفتم از رو کوشی ..
05-09-2015، 21:51
یخ زدم با این دورنگی تو به آرزوت رسیدی
شکستم پایه تو ندیدی خستم من نشستم پایه تو چشامو بستم بریدم ندیدی لحظه ی آخر که با حرفات کشیدم تیغو رو دستم شکستم پایه تو ندیدی خستم من نشستم پایه تو چشامو بستم بریدم ندیدی لحظه ی آخر که با حرفات کشیدم تیغو رو دستم
05-09-2015، 21:52
میگن ورساش ای ولی بیتاش عالیه شنیدین و فهمیدین کی جاش خالیه
05-09-2015، 21:54
هبچ وقت به غیر خودت
بگو اشک نریزن به خدا ردیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ا حتم دیگه نگاه نمیکنم به ساعتم که کجاییو پیش کی نشستی الان بگو خاکم کنن به خدا راحتم راستی اون حلقمون هنوز دستته ماله خودت دیگه نمیگم پس بده دیگه نیستم آخه مگه نمیبینی مردم یکی میگفت هر چی کشیدی حقته آره حقمه خوب خدایی راست میگفتن چیزی درست نمیشه بگو چه مرگته همه مشکی پوشیدم من لباس سفید خیلی زود دیر میشه بهش تو رو خدا بگین من نمیگذرم ازش خدا جوابشو میده
05-09-2015، 21:59
هنسی کونیاک .. ترکید دنیا
دنیارم میگیرم به یکی __مام
05-09-2015، 22:03
من اسمونی بودم تو قفس کشیدنم
بعد تو حتی خونوادم باهام غریبن تو فشار مشکلات پیرم شدیدان بعد تو دلم شکسته با کسی نمیشه بود از وقتی تو رفتی این درد بی کسی نمیشه خوب
05-09-2015، 22:05
باز میگن عرفان آدم نمیشه..باز میگن جوینتای دستش لاغر نمیشه
05-09-2015، 22:07
هنوزم ول خیابونام
من ساده بودم که الان گرگ بیابونام تو کاری کردی اینجوری بشه اوضاع دستات تو دست منه دلت پیش کیه اونا دروغ نگو به من من با تو زندگی کردم بهت گفته بودم از این داستانا میترسم که دل ببندم به کسی تهش بزاره بره | ||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
مخصــوص عــاشقــای رپ(نسخه2) |