امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱

(16-04-2020، 12:17)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 12:12)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 12:11)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 12:08)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 12:06)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیر باید علاوه بر عالم و عادل بودن دانا اُ خوش بیان هم باشه
 اهل خاله بازی ام نباید باشه.

اینا فک کردن کشکیه.   fishing

سختی های زیادم داره  Undecided
رنگی شدن اسمت بالاخره خرج داره 

اره الکی نیس ک
باید زیاد فعالیت کنی اعصابتو کنترول کنی و خیلی چیزای دیگه
شوخی کردم  ]:
یه روش قدیمی هست که جواب میده..
این نفس و اون یکی دختره رو میچسبی اونام پیشنهادت میدن برا نویسندگی تو بخشی که فعالیت میکنی، رای رو هم که داری با همین روش بعد از چندین ماه نویسنده ی آروم و خوب بودن میری مرحله بعدی که مدیریته. 

آیسان بم پیشنهاد داد نویسنده شم
آگهی
(16-04-2020، 12:18)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 12:13)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 12:08)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@m.h.sa
قربونت برم من Heart
خدارو شکر Heart
منم خوبم گلم چیکارا میکنی عزیزم؟ Heart

خدانکنه ^^

خداروشکر
در حال تجزیه کابوس دیشب هستیم  
یه مدتیه راحت نمیخابم ._.

جیگرمی Heart
قربونت برم Heart
چرا عزیزم Huh چی چی خواب دیدی؟ Heart

فدات شم *-*
فک کنم به خاطر اینه کهفعالیتم خیلی زیاد شده در طول روز ._. دقیق نمیدونم چرا
واسه همین ترجیح میدم اکثرا بیدار باشم تا اینکه کابوس ببینم .___.
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(16-04-2020، 12:23)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 12:17)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 12:12)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 12:11)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 12:08)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سختی های زیادم داره  Undecided

اره الکی نیس ک
شوخی کردم  ]:
این نفس و اون یکی دختره رو میچسبی اونام پیشنهادت میدن برا نویسندگی تو بخشی که فعالیت میکنی، رای رو هم که داری با همین روش بعد از چندین ماه نویسنده ی آروم و خوب بودن میری مرحله بعدی که مدیریته. 

قبول نکردی نه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(16-04-2020، 12:29)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 12:23)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره الکی نیس ک
شوخی کردم  ]:

قبول نکردی نه

اوایل ن ولی بعدش اره
ایششششششششششش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
(16-04-2020، 12:00)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با ین احوالی که من تو اعضا میبینم یکسال دیگه مدیرا تعدادشون بیشتر از کاربرای عادی(فعال) خواهد بود Telegh_02
اسمت خیلی اذیت میکنه منو! فونتشو ندارم باید کپیش کنم-_-

@"ѕмσкє"
چرا تگت نکردم :-|

پرامون که میخواد تکمیل کنه رشدشو با ژشت جدیدت همشو میریزی Telegh_59
@m.h.sa
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(16-04-2020، 12:24)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 12:18)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 12:13)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 12:08)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@m.h.sa
قربونت برم من Heart
خدارو شکر Heart
منم خوبم گلم چیکارا میکنی عزیزم؟ Heart

خدانکنه ^^

خداروشکر
در حال تجزیه کابوس دیشب هستیم  
یه مدتیه راحت نمیخابم ._.

جیگرمی Heart
قربونت برم Heart
چرا عزیزم Huh چی چی خواب دیدی؟ Heart

فدات شم *-*
فک کنم به خاطر اینه کهفعالیتم خیلی زیاد شده در طول روز ._. دقیق نمیدونم چرا
واسه همین ترجیح میدم اکثرا بیدار باشم تا اینکه کابوس ببینم .___.

یکم به خودت استراحت بده اینطوری که خدایی نکرده یوقتی ضعف میکنی Undecided
(16-04-2020، 12:37)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرامون که میخواد تکمیل کنه رشدشو با ژشت جدیدت همشو میریزی Telegh_59
@m.h.sa

25r3025r3025r3025r30
خوبه که بریزه Wink  Tongue
مهسا جان بابا !
پیاممو دیدی؟ Undecided
@m.h.sa
Karlina
@setayesh-
تو نمیگی اگه نباشی من چی میکشم
تو نیستی با کی درد و دل کنم
تو نیستی با کی شیطنت کنم
تو نیستی باکی بخندمم
بیا دیگه
تو نیستی فلش تاریکه
نآشناس
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان