امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۴

(09-01-2021، 22:23)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی چخبر چطوری؟
@"ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı"

خوبم داوش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط _sehun_
آگهی
@sclvrFox
ممد هیچ وقت کار زشتتو فراموش نخواهم کرد p336
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(09-01-2021، 22:51)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2021، 22:45)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی همچنین XD
عاااام شاید دلیلش عجیب گونه باشه ...
اما من ساااال هاس ۱۲ سالمههههههه 0-0
هی یکی میگه ۱۲ سالته یکی میگه ۱۱ سالته یکی میگه ۱۳ سالتهههههه
خو من اعترااااااض دارمممممم
بالاخره من چن سالمهههههههههه؟؟
و اینجا تاریخ تفلدمو تو پنلم زدم نوشت ۱۲ سالته
یعنی امسال بالاخرهههههه ۱۳ سالم میشههههههه *&*
انقده خوشحالممممممممممممممم

من یه نمه به تقویم اینجا هم مشکوک شدم 0-0
آخه چرااااااا
راستی استاد چند سال پیش خودم یه تقویم نوشتم Smile
الان میفهمم چقدر خنگ بودم ولی تجربه ی خوبی بود
چه شب ها که بیدار پاندم چه رنج ها که نشیدم چه کاغذ ها که به هم دوختم چه قلم ها که تمام کردم
آخرش انقدر ذوق کردم

عه  0-0
نمددددددد
خعلیم باحاله مگه چشه ؟؟ *و به تقویمی که روی آینه اتاق خود چسپانده است نگاه میکند*
اهم اهم من با اینکه تا حالا از این کارای جاهلانه نکردم *سپس دوباره به آینه نگاه میکند* ولی به نظرم تجربه خوبی داشتی خوش به حالت شاگرد من که تجربه نکردم اصنننن *-*  Big Grin
(09-01-2021، 22:53)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا یا همه دپن و آدم حالش بد میشه
یا انقد شادن ک آدم .../:
یکم معمولی باشید/:

اوکی چشم آبجی
(09-01-2021، 22:56)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2021، 22:23)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی چخبر چطوری؟
"ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı"

خوبم داوش

کار و کاسبی خوب پیش میره؟

(09-01-2021، 22:56)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2021، 22:53)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا انقد شادن ک آدم .../:
یکم معمولی باشید/:

اوکی چشم آبجی

دو دقیقه بعد میبینمت حاجی/:
(09-01-2021، 22:55)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2021، 22:47)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*وی فوضول میشود*
عژببببببب چییییییی شاگرددددددد *-* ؟؟
خب باهاش دوباره خواهر برادر میشم ولی حسابشو میرسم
مثل خودش رفتار میکنم و اگه یه نمه خوب شد خیلی خوب میشم و...
نمیتونم توضیح بدم حسش نی
فهمستممممممم
تصمیم خوبی گرفتی شاگرد قاضی *-* Big Grin
آوریییییین XD
(09-01-2021، 22:30)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صباnafas
دخترتو نفرستادی/:
بچه های من بدبخت ترن/:
سی هو و ته جون ک هرکدوم ی انگشت ناقص دارن سهون ک عقلش ناقشه جون کیم کلا هم چیش ناقصه/:
با زور فرستادمش تو راه الان میاد
هینننننن چه بدبختی
اونی که لاغره داره میمیره سرطان گرفت:/هق
 سپاس شده توسط _sehun_

یا انقد شادن ک آدم .../:
یکم معمولی باشید/:

عااااااام من نمت بوخودا با ارض پوزش من از اولم آدم معمولی نبودم الان چجوری باشم خو *-* Big Grin *سپس به خل بازی ادامه میدهد*
(09-01-2021، 22:57)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2021، 22:56)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم داوش

کاسب نیستم ولی کسب میکنم
ناشناس
 سپاس شده توسط _sehun_
(09-01-2021، 22:58)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2021، 22:30)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صباnafas
دخترتو نفرستادی/:
بچه های من بدبخت ترن/:
سی هو و ته جون ک هرکدوم ی انگشت ناقص دارن سهون ک عقلش ناقشه جون کیم کلا هم چیش ناقصه/:
با زور فرستادمش تو راه الان میاد
هینننننن چه بدبختی
اونی که لاغره داره میمیره سرطان گرفت:/هق

چطور راه میره خواهر؟/:
خیلی بدبختم هسون از همه بدتره امروز میگفت مادر با من ازدواج کن جون کیم گفت ا ازدواج چی مگ عاشق مامان فاطمه ی من نبودی خیانت کار سهونم گف عه راس میگیا/:
هییی...
خاک تو سرت با اون بچه هات/:

(09-01-2021، 23:00)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا انقد شادن ک آدم .../:
یکم معمولی باشید/:

عااااااام من نمت بوخودا با ارض پوزش من از اولم آدم معمولی نبودم الان چجوری باشم خو *-* Big Grin *سپس به خل بازی ادامه میدهد*

لا اقل درست تایپ کن/:

(09-01-2021، 23:01)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-01-2021، 22:57)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاسب نیستم ولی کسب میکنم

مغزممم/:
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: