امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

(14-05-2021، 12:27)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 12:18)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://www.pinterest.com/
منبع عکس های ب دل نشین صفح ژان
عع این ._. قدیما داشتمش
مرسی اشَک من ♡ صفح د اوزون سنا پیستیهلی D:

(14-05-2021، 12:19)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.wallpaperaccess.com
مرسی پسرم ._.*

(14-05-2021، 12:19)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو گوگل بزن دانلود عکس پروفایل
از عکسایی ک گوگل داره خوشم نمیاد :/

(14-05-2021، 12:19)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Pinterest دانلود کن دختر

بزا بزا دوباره برم سراغش
هرچند بعید میدونم یچی پیدا شه خوشم بیاد -_-

Famous art paintings
سرچ کن چیزای قشنگی میاد:v
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، شـــقآیــق
آگهی
(14-05-2021، 12:33)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01  Bb7

(14-05-2021، 12:32)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوووون اومدم +.+

خاب تو جمله بگو من تبدیل کنم:^
قلعت این بود ؟

من تاج و تختمو تو استرانگ هولد بت نشون بدم ؟ v:
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
Be1
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(14-05-2021، 12:35)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 12:33)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20210514-141650-Clash-of-Clans.jpg
Telegh_01  Bb7

قلعت این بود ؟

من تاج و تخمتکو تو استرانگ هولد بت نشون بدم ؟ v:
این حاصل کار من از کلاس سوممه

با۱ میلیارد تومن هم عوض نمیکنمش:v

برو بابا تاج و تخت مسخرتو به رخ ما نکشv::
نآشناس
(14-05-2021، 12:36)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 12:35)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قلعت این بود ؟

من از ۶ سالگی قلعه میساختم ستون v:

بصبر برم پای سیستم یه اسکرین بدم برگ همتون فروکش کنه vv:
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
(14-05-2021، 12:36)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قلعت این بود ؟

از کلاس دوم کلش دارم
تاون هشتم
فک نکنی هشت شخمی کجو کوله
هشت مکس
:|

(14-05-2021، 12:38)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر بلند کردن تو gta رو یادت رف
تو 6 سالگی آخه :|
در ایام جوانی یروز شدم روانی
(14-05-2021، 12:39)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از کلاس دوم کلش دارم
تاون هشتم
هشت مکس

(14-05-2021، 12:38)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش اونو یادم نیار Telegh_01
بمولا بچه بودم Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط The - Rz ، شـــقآیــق
(14-05-2021، 12:34)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 12:31)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@" Ɗєя_Mσηɗ"
صحیح استتتتتتت
پرو شدم ی چن وقته فش ندادی
فش بدهههه خالی کن خودتوووو

متاسفانه به خودم قول دادم حدالامکان فوش ندم ._.*
یه ماهه کمتر از ده تا فوش دادم v:

خدا ب هم رحم کرده
(((:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(14-05-2021، 12:41)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 12:39)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از کلاس دوم کلش دارم
تاون هشتم
هشت مکس

داش اونو یادم نیار  Telegh_01
بمولا بچه بودم Telegh_01
خود کارت عیبی توش نیس
نفس کارت مشکل داره
Telegh_01
در ایام جوانی یروز شدم روانی

بیا با سلام و احوال پرسی ساده شروع کنیم ‌D:

(14-05-2021، 12:34)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Famous art paintings
سرچ کن چیزای قشنگی میاد:v

بزا بزا نگا کنم
+ از لیست دوستام حذف شدی چرا بیب )))):
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان