امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

(14-05-2021، 20:27)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 20:26)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب... :/
هیچی
از حسام ممنون کردی؟!
خیلی زحمت کشیده بود بچه Telegh_01Telegh_01
عاقبت خوبی میشه عادم فروشی  Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، *VENUS*
آگهی
فعلاا خداحافظظظظ Telegh_01

(14-05-2021، 20:29)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 20:27)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی
از حسام ممنون کردی؟!
خیلی زحمت کشیده بود بچه Telegh_01Telegh_01
عاقبت خوبی میشه عادم فروشی  Telegh_55

(:♡
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Mohlek
(14-05-2021، 20:28)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 20:27)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"musalick"
که فقط دیسکورد داری ...
دا بمولا مجبوری رفتم
اصن چت نمیدم کلا
دو سه ماه دیگه هر چی پیام رسانه واست رو میکنم

.کات..گمشو سمیه
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek
من دارم از خنده جر میخورم .
 سپاس شده توسط Prometheus ، *Aɴѕel* ، Mohlek
(14-05-2021، 20:28)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 20:27)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"musalick"
که فقط دیسکورد داری ...

Oh no
Oh no
Oh no no no no no

حسام ؟ ر**ی
عابم قطعه v:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، *VENUS*
(14-05-2021، 20:30)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچکس تنها نیست!
-همراه اول
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS*
(14-05-2021، 20:30)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سرم درد میکنهههههههههههه
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel* ، *VENUS*
(14-05-2021، 20:30)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 20:28)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دا بمولا مجبوری رفتم
اصن چت نمیدم کلا
دو سه ماه دیگه هر چی پیام رسانه واست رو میکنم

.کات..گمشو سمیه
حسین تو دیس نه بهار هست
نه زنت
گیر بیارمت همون همیشگی v:
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Prometheus ، *VENUS*
(14-05-2021، 20:30)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 20:28)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Oh no
Oh no
Oh no no no no no

حسام ؟ ر**ی
عابم قطعه v:

کمکی از دستم بر میاد؟
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel*
(14-05-2021، 20:31)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سرم درد میکنهههههههههههه

الهی:v
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS* ، Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان