امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

(15-05-2021، 0:09)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2021، 0:03)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز خوبه شما دفتر کتاب دارید
من ۳ ساله دانشجوام هنوز نمیدونم کدوم کتابو باید بخرم تا بخونم
ک لاشو وا کنم :v

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Untitled_f2afa.png
کتاب دفتر داریم دلیل نمیشه درس بخونیم
نهمم دوشنبه امتحانام شروع میشه ب صورت حضوری:>

به امید حق با موفقیت پشت سر میذاری
ی ۵ ۶ سال دیگه این امتحانا پشتتم نیست :|
 سپاس شده توسط Emmɑ ، *Aɴѕel*
آگهی
(15-05-2021، 0:04)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 8:42)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Berserk
یادم نیس چرا تگت کردم._.

حق داری خیلی دیر اومدم|:
فدا سرت:>

(15-05-2021، 0:03)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز خوبه شما دفتر کتاب دارید
من ۳ ساله دانشجوام هنوز نمیدونم کدوم کتابو باید بخرم تا بخونم
ک لاشو وا کنم :v

خداروشکر مجازی شد فهمیدم چقد پی دی اف کتاب تو کانالای تل هست دیگ لازم نیست ۷۰۰،۸۰۰تومن پول یه کتاب بدم :>
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، *Aɴѕel*
(14-05-2021، 23:34)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 23:25)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ب همگی  Smile

سلام آرکاداش~.~

خوبی؟ Smile
(14-05-2021، 21:10)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 21:00)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بمیرم ک تازه اول راهی ‌):

سخته بابا بزرگ؟):

راهنمایی خیلی شخمیه و باید بخونی مخصوصا نهم چون باید واسه ی دبیرستان یا هنرستان عالی معدلت بالا باشه -__-
 سپاس شده توسط _sehun_ ، *Aɴѕel*
(14-05-2021، 23:34)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 23:25)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ب همگی  Smile

سلام آرکاداش~.~

کاردِش داری؟
صبحتون نورانی^^
 سپاس شده توسط Prometheus
(14-05-2021، 18:59)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 10:14)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــــــــــⓐنسی

دکتر دست گلت درد نکنه بابت راهــنماییت (:

خواهش میکنم
دکتر اوه مجانی مشاوره میدن

پس حتما زماني كه مشــــــــاوره خواستم به شمام مراجعه ميكنم دكي جــون
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
 سپاس شده توسط _sehun_
(15-05-2021، 0:04)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 8:42)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Berserk
یادم نیس چرا تگت کردم._.

حق داری خیلی دیر اومدم|:

(14-05-2021، 9:21)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Berserk
به مولا...
چون اون گ.ا حذف شد....

چرا؟ حرفای بد بد زدن؟ Telegh_01

اره ... یه وضعی :|
البته من خودم نبودم ولی قوه تخیلم همچین چیزی میگه =|
(15-05-2021، 4:34)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبحتون نورانی^^

صبح بخیر حاج اقا

+

صبح بخیر مادر زن @*VENUS*
 سپاس شده توسط *VENUS* ، *Aɴѕel*
(14-05-2021، 23:45)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 23:29)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا رو اندروید گیم نمیزارم v:
فقط پیسی

سلام یا اخوی
من واقعا بهت نیاز دارم اونجا Big Grin
راسی ی مهدی با غیرت هم دارن یاد مهدی خودمون میفتم/=
اگه بحث نیازه کخ تابستون در خدمتتونیم v::
ناشناس
 سپاس شده توسط βάરãɲ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان