امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

(15-05-2021، 9:26)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2021، 9:21)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه....برا قهر رفته بود خونه مامانش

برگشت دیگه v::::
عجب|:
زنی که رفت دیگه ولش کن بره اصرار نکن برگرده:*

ای ملعون با این کارهایت میخواهی رابطه من و همسرم را از بین ببری؟
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
آگهی
(15-05-2021، 8:30)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2021، 8:20)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصغر و ضعری افعلا و فولا اکبر و کبری
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uupload.ir/view/فیلم_(26)_lo1n.mp4/

من.دیگه حرفی ندارم Telegh_01

باس داشته باشی داش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× 71
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
واسه یه سامورایی همه جا ژاپنه اووم :|
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(15-05-2021، 4:01)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 21:10)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سخته بابا بزرگ؟):

راهنمایی خیلی شخمیه و باید بخونی مخصوصا نهم چون باید واسه ی دبیرستان یا هنرستان عالی معدلت بالا باشه -__-

اه اه چندش/:
شت نه نمیخوام
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(15-05-2021، 9:42)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2021، 9:26)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب|:
زنی که رفت دیگه ولش کن بره اصرار نکن برگرده:*

اون لیاقت تورو نداره*-*
به اونم گفتم داری خیانت میکنی
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Prometheus ، شـــقآیــق
(14-05-2021، 23:58)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 23:43)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میلون یوخیدی هامیسین یدون؟ v;
برم دنبال چی؟ اوکوز اوزون سن ساری پیشیگ :/
صفه جان ذاتا تربیت سیز سن نیازی دور من ایشی انجام ورم v:
جااااااااان
یو سنه د ساخلامیشام آغلاما صفح اوشاخ
سن نه بشریمیشسن اخی؟الله عروسا صبر ورسین به حق امام زمان سنن قشح قیناناچیخار
کمال همنشین در من اثر کرد.سنن اورگشمیشم دده[;
با دهن پر داری میگی واسه توعم نگه داشتم؟ هر نه واریدی یوخیدی هامیسین ییبسن vvvvvv:
نَییم دی؟ به این مااااااهی .-. اتفاقا با عروسم رفیق میشم D: , هاااا نشناختی منو v:
قطعا همینطوره ، وگرنه تو همان خاکی که هستی. V:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ
(15-05-2021، 10:02)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2021، 9:42)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون لیاقت تورو نداره*-*

داری دو به هم زنی میکنی مامانی؟
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق ، Emmɑ ، *Aɴѕel*
ساعت چهار همه آنلاین شید من امتحان دارم
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(15-05-2021، 10:02)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون لیاقت تورو نداره*-*

ای ملعون به شوهرت خواهم گفت که روی شوهران مردم کراش ننمایی

شما موز خوردی

(15-05-2021، 10:19)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون لیاقت تورو نداره*-*

داری دو به هم زنی میکنی مامانی؟

آه مادر زن عزیزم...او میخواهد ملیکایم را از من بگیرد
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ ، *Aɴѕel*
(15-05-2021، 9:58)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2021، 4:01)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راهنمایی خیلی شخمیه و باید بخونی مخصوصا نهم چون باید واسه ی دبیرستان یا هنرستان عالی معدلت بالا باشه -__-

اه اه چندش/:
شت نه نمیخوام

هیشکی نخاس ولی روتین همینه
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _sehun_ ، *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان