امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

(16-05-2021، 7:46)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 7:45)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینو میگم 
سخت گیر میاد
یکی از اقوام پرورش میده حاج آقا

خوش بحال شما 
آگهی
(16-05-2021، 7:50)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 7:46)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی از اقوام پرورش میده حاج آقا

خوش بحال شما 
نـــــایــــس
حس میکنم دارم با یِ آیت الله صحبت میکنم
(16-05-2021، 7:53)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 7:50)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش بحال شما 
نـــــایــــس

Telegh_05
 سپاس شده توسط *VENUS*
آقا میم های فلشخوری رو آپدیت کنم ؟؟
خوشتون میاد اصن ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS* ، Prometheus
123
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(16-05-2021، 0:09)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مطمئن باش که هست ^^
من امروز از صبح از این ساختمون به اون ساختمون تو دانشگاه در حال دوییدن بودم -.-
بعدشم اومدم خونه بیهوش شدم 
جالبه مامانمم میگفت دلم گرفته .-.

امیدوارم. ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× 84
خسته نباشی دلبر. ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× 84
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
اندیشه هم تموم شدcrazy
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(16-05-2021، 8:22)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 7:53)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نـــــایــــس

Telegh_05

نگفتین ؟ چرا بحث سیاسی میشه؟

(16-05-2021، 8:53)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشتون میاد اصن ؟

من واقعاااا دوسشون داشتم
بقیه رو نمیدونم

(16-05-2021، 9:27)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 0:09)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مطمئن باش که هست ^^
من امروز از صبح از این ساختمون به اون ساختمون تو دانشگاه در حال دوییدن بودم -.-
بعدشم اومدم خونه بیهوش شدم 
جالبه مامانمم میگفت دلم گرفته .-.

چه ایموجی های خوشگلی *-*
مخصوصا اون دومیه *-*
چون خیلیم به کار من میاد lol
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(16-05-2021، 11:20)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 8:22)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_05

(16-05-2021، 8:53)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشتون میاد اصن ؟

من واقعاااا دوسشون داشتم
بقیه رو نمیدونم

(16-05-2021، 9:27)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه ایموجی های خوشگلی *-*
مخصوصا اون دومیه *-*

ینی میم هام خوبه دیگه ؟
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
(16-05-2021، 10:02)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اندیشه هم تموم شدcrazy

چرا به نظر من اندیشه سخترین درس دنیاست؟
باورت میشه من ترم پنجم بعد هنوز اندیشه ۱ پاس نکردم؟

(16-05-2021، 11:22)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 11:20)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من واقعاااا دوسشون داشتم
بقیه رو نمیدونم

چه ایموجی های خوشگلی *-*
مخصوصا اون دومیه *-*

ینی میم هام خوبه دیگه ؟
من که خوشم اومد ^^

کلا اون تایپیکو دوسش دارم
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان